zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Amera - Mammoth Fur Cape

vampa95
23-02-2009, 17:20
!!!UWAGA!!! wstawiłem ten temat w tym dziale ponieważ żaden inny nie pasował !!!UWAGA!!! :evul:

Jestem początkującym magiem grającym na świecie Amera:confused:. Bardzo proszę aby każdy z tego świata kto ma na sprzedasz Mammoth Fur Cape napisał w tym temacie swoją ofertę;). Zbroja jest mi bardzo potrzebna i jestem gotów zapłacić sporo ponieważ plate armor uznałem za zbyt ciężki i potrzebuje capa by nosić więcej jedzenia na polowania. ;(;(

ps. mile widziane oferty możliwe do zrealizowania w Thais :]
pss. proszę aby forumowicze niezainteresowani sprawą nie pisali nic w stylu "popytaj w tibi" albo "nie zaśmiecaj forum noobie" czy też "wylootuj se ze stwora" :baby:

Xaax
23-02-2009, 17:39
jezeli jestes poczatkujacym graczem, to raczej nie masz zbyt wiele kasy, a mammoth fur cape kosztuje okolo 6k, polecam spirit cloak, to wydatek 1 - 1,5k a doda ci 1 mlv.

vampa95
23-02-2009, 18:46
1. mam 30k od kumpla
2. czy można zdobyć spirit cloak w jakiś inny i równie prosty sposób jak kupienie od gracza???
3. dzięki
4. chyba wole spirit cloak

Skylanek_95
23-02-2009, 21:11
no spirit cloak jest za 1k w sklepie na edron :D więc u gracza kupisz za jakieś 1.5-2k max ;] albo napisz do jakiegoś kumpla z pacc i niech ci zasponsoruje ;]

Arathorn
23-02-2009, 22:04
A dla jakiej profesji ta zbroja ma być? Bo pamiętaj że spirit cloak tylko dla magicznych jest.

vampa95
24-02-2009, 09:09
dla sorca B)
niestety nie mam żadnego kumpla z pacc,;( ale sam planowałem kupić pacc kiedyś ;) więc:
- albo kupie se pacc w sklepie na edron kupie za 1k
- albo popytam graczy
- albo popytam jakiegoś polaka z pacc-em na moim serwie i poproszę aby popłynął do edron, kupił, wrócił i sprzedał mi z zyskiem :D

dzięki za wszystko

see you in tibia :baby:

vampa95
24-02-2009, 13:00
kupiłem od kolesia pacc za 2k spirit cloak:cup:

temat do zamknięcia:evul: