Pokaż pełną wersje : Dobrotliwość niektorych userów
Dzisiaj wszedłem na maina, gdzie jestem na 9 levelu. Jeden gościu dał mi:
-Soldier Helmet
-3 Short Swordy
-Sworda
-Carlin Sworda
-Katane
Chciał mi jeszcze dać cooper shielda, ale go miałem. Chciał mi dac takze 113 poison arows. Miły gościu...
Czy wam też się tak zdażyło?
No to miałeś szczęście :)
Mnie raczej cos takiego się nie zdażyło (albo nie pamietma - ach ta skleroza ;) )
Ciekawe, czy ten "ktoś" nie będzie żądał od Ciebie czegos jak "podrośniesz"?
Tylko zapomniałem wspomnieć o jednym... W zamian za to, poprosił mnie o zaprowadzenie do Kazodroon. Bo on nie wchodzi na to forum i nie wie jak tam dojść:D. A po co chce tam iść? Chce tam kupić Dwarven shield.
P.S.Najdziwniejsze jest to, że dał mi tyle rzeczy, a sam jest na 11 levelu.
Tretogorczyk
23-12-2004, 19:23
Zalezy kogo prosisz. Jesli potrafisz >ladnie i grzecznie poprosic< to przecietny guard hunter da Ci scalea, dwar shield, a czesc jeszcze steela, b-hammera, double axea....
Są n00by i są pożądni ludzie.
Ja (nie chce się chwalić:P ) też pomagam luddziom w tibii (tydzień temu pomagałem na mainie 7lvlowi [polak] wypelnilem z nim scale armor quest - prawie ni przyplacilem tego zyciem :/ SCORPION :) i dalem mu troche kasy)
Są i n00by (czyt. S****YSYNY) które kradną i zabijają newbie.
W zasadzie to pozbyl sie smieci ktorych i tak by nie sprzedal^^
Dezerter De'War
23-12-2004, 19:41
Jedyna z tych rzeczy ktora ma jakakolwiek wartosc na mainie to carlin sword-mozna go sprzedac za 118gp co dla 9lvla nie jest niczym...
Ale reszta to zykle smieci co mowil juz gangrel...
mi sie zdarzylo kolega z rl dal mi parm i dwarf shield i troche kasy na czary
@down
Light healing
Troche oderwę się od tematu.
Jakie czary powinnien mieć Knight na 9 levelu?
Jestem pewien, że:
-Light
-Antidote
I co jeszcze?
Rincewind
23-12-2004, 23:08
Najwazniejsze czary to: light i exura. Antidote nie jest az tak wazne(chociaz tez sie przydaje).
BTW: 2 część tematu..
-light
-light healing
-antidote
I jeśli masz Pacca lub zamierzasz kupić
-haste
-magic rope (lurers sux)
pomaganie młodym (czyli z niskim lvl) jest nawet fajne. jak juz się biore za pomaganie to zawsze wurzucam jakieś smieci + dwarven shield i pokazuje expowisko w krypcie pod carlin i jest fajnie, ale jak mi takich 10 kolesi łazi za dupą i nie wiadomo czego chce to żal dupe ściska...
;)
Evul Tibian
24-12-2004, 00:37
no faktycznie byl chojny...
*soldier helm- zejdzie do kopalni na poziom soldow i ma tego ile tylko uniesie
*short sword- pojdziesz na goblin's hills kolo cycow i masz tego takze ile uniesiesz
*sword- to chyba lezy wszedzie
*carlin sword- uuuu tu to cie obdarowal :] mogl tego sworda za 118gp w carlin opylic
*katana- smiec...
moze robic porzadek w depo i szkoda mu bylo to do kosza wyrzucic to ci dal?
no ale licza sie dobre checi :]
Kurczę... Dzisiaj wszedlem do depo a tam znowu ten user. Tym razem dał mi longsworda (To dla 9levela jest coś) i 53gp , bo mi brakowało do czaru. Poszliśmy jeszcze razem na Rotwormy... Fajnie...
exodus style
24-12-2004, 12:08
ja pierwszego dnia na mainie poznalem kumpla i dostalem od niego:
-scale armor
-soldier helmet
-studded legs
-serpent sword!!
-dwarfen shield
Leweracja
24-12-2004, 12:11
Dzisiaj wszedłem na maina, gdzie jestem na 9 levelu. Jeden gościu dał mi:
-Soldier Helmet
-3 Short Swordy
-Sworda
-Carlin Sworda
-Katane
Chciał mi jeszcze dać cooper shielda, ale go miałem. Chciał mi dac takze 113 poison arows. Miły gościu...
Czy wam też się tak zdażyło?
Na isarce moja 2 postac poladyn 1 raz robie stoje w venore w depo biegam po necie szukam poradnika patrze na tibie a na moim depo plate-set bp kusz strzal belt burst arrow steel helmet i jakies shity pare run
Tretogorczyk
24-12-2004, 12:16
Licza sie checi i sam fakt, ze koles za nic oddal innemu. Na dodatek jeszcze mu teraz pomaga... Wiec bez przesady...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.