zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z wyborem muzy ;/

LukibossKomboss
24-02-2009, 23:03
Możecie mnie wziąc za jakiegoś noobka z carlin co tam ;p

Od jakiegoś czasu nie mam nic fajnego do słuchania - chodzi mi o muzę.
Sam nie wiem jaką muzykę lubię , podam wam kilka kawałków których słuchałem/lub nadał czasami słucham (wiem że są one że tak powiem pomieszane - ponieważ nie mogę się zdecydowac na rodzaj muzyki)
są to dośc stare utwory ale myśle że zczaicie o co chodzi ;p
:
1 Britney Spears - Break the Ice
2 Kate Perry - Hot and Cold
3 Kate Perry - I kissed a girl
4 Lady Gaga - Just Dance
5 Lady Gaga - Poker face
6 Billy Talent - Red Flag
7 Lordi - Hard Rock Hallelujah
no to tylko takie przykłady.

Teraz prosiłbym was abyście dali nazwy utworów które by mi się spodobały lub dacie do nich link , proszę nie mówic że każdy ma swój gust i mi się coś nie będzie podobało bo chcę znaleśc ,,muzykę dla siebie'' i czekam na propozycję.

Z góry dziękuję
A do moderatorów proszę o nie kasowanie tego tematu twierdząc że istnieje już przyklejony temat ,,szukanie nieznanych tytułów'' bo mi chodzi o coś innego - rodzaj muzyki.

(tak trochę was nakierowójąc prosiłbym was o jakieś kawałki podobne do 2 ostatnich wymienionych przeze mnie utworów którę podałem wyżej)

Marcin24
24-02-2009, 23:08
To są dość popularne kawałki, proponuję włączyć radio na jakiejkolwiek stacji. Ewentualnie www.last.fm (http://urlguard.net/l/http://www.last.fm) i znaleźć sobie podobnym wykonawców.

Xerden
24-02-2009, 23:09
Nie musisz się decydować na dany rodzaj, sluchaj tego co ci sie podoba:P

www.peb.pl - myślę, że tutaj znajdziesz coś dla siebie.

LukibossKomboss
24-02-2009, 23:11
Ja odpalam sobie radia interentowe tylko że : rmf fm/radio zet ale tam to same stare ,,przeboje'' w większosci

Marcin24
24-02-2009, 23:13
Ja odpalam sobie radia interentowe tylko że : rmf fm/radio zet ale tam to same stare ,,przeboje'' w większosci
Wejdź na www.polskastacja.pl i odpal sobie stacje "Muzyka Na TOPIE", tam jest pełno takiej muzyki.

Gierubesoen
24-02-2009, 23:20
Daddy Yankee, Don Omar- ogólnie reggaeton koxuje, ostatnio złapałem nieziemską faze na takie karaibskie rytmy ;D

LukibossKomboss
24-02-2009, 23:42
Ten pierwszy mi nie przypadł ale ten drugi niezły kozak ;p

Czekam na dalsze propozycje a za udzielone do tego czasu dziękuje ;p

Vil
24-02-2009, 23:55
Static-x "Bled for days".

LukibossKomboss
25-02-2009, 00:09
up
może i coś w tym stylu by mi się podobało ale raczej wolę szybszy niż ,,cięższy'' utwór ;p
Ale coś typu tego utworu Lordiego myślę że by mi się spodobało - bo ten utwór co ty podałeś to powiem szczerze mi nie przypadł do gustu , ale i tak dzięki za odpowiedz ;p
Lordi roxi ale niestety tylko tym jednym kawałkiem - przynajmniej dla mnie.

Lasooch
25-02-2009, 00:20
Zapytaj kolegów. Albo wyrób sobie własny gust. Albo słuchaj radia.

Jak chcesz coś szybkiego posłuchaj sobie jakiegoś speedcore. Albo grindcore... ale to już ciężkie.

Btw, jak Static-X jest ciężkie, to... nie chce mi się wymyślać porównania nawet.

Dr.Unknown
25-02-2009, 00:20
1 Britney Spears - Break the Ice
2 Kate Perry - Hot and Cold
3 Kate Perry - I kissed a girl
4 Lady Gaga - Just Dance
5 Lady Gaga - Poker face
6 Billy Talent - Red Flag
7 Lordi - Hard Rock Hallelujah
Nie znam. Mnie na soczyste zespoły/kawałki naprowadza zawsze przyjaciel. Radzę spróbować.

Gonzo
25-02-2009, 00:22
Jeśli lubisz Billy Talent to polecam Green Day, Panic! At The Disco, Fall Out Boy. ;)

Ale generalnie - odpal last.fm.

Calen Futh
25-02-2009, 05:03
Ogólnie to cała dyskografia Billy Talent <3 lovelove

KrEmAs KAc
25-02-2009, 08:37
Winamp
wybierasz ML
szukasz zakładki radio
szukasz sobie radia pod względem jakie Cie interesuje itp.
polecam wpisać "polskastacja" tam masz duży wybór stacji z różną muzą