LukibossKomboss
24-02-2009, 23:03
Możecie mnie wziąc za jakiegoś noobka z carlin co tam ;p
Od jakiegoś czasu nie mam nic fajnego do słuchania - chodzi mi o muzę.
Sam nie wiem jaką muzykę lubię , podam wam kilka kawałków których słuchałem/lub nadał czasami słucham (wiem że są one że tak powiem pomieszane - ponieważ nie mogę się zdecydowac na rodzaj muzyki)
są to dośc stare utwory ale myśle że zczaicie o co chodzi ;p
:
1 Britney Spears - Break the Ice
2 Kate Perry - Hot and Cold
3 Kate Perry - I kissed a girl
4 Lady Gaga - Just Dance
5 Lady Gaga - Poker face
6 Billy Talent - Red Flag
7 Lordi - Hard Rock Hallelujah
no to tylko takie przykłady.
Teraz prosiłbym was abyście dali nazwy utworów które by mi się spodobały lub dacie do nich link , proszę nie mówic że każdy ma swój gust i mi się coś nie będzie podobało bo chcę znaleśc ,,muzykę dla siebie'' i czekam na propozycję.
Z góry dziękuję
A do moderatorów proszę o nie kasowanie tego tematu twierdząc że istnieje już przyklejony temat ,,szukanie nieznanych tytułów'' bo mi chodzi o coś innego - rodzaj muzyki.
(tak trochę was nakierowójąc prosiłbym was o jakieś kawałki podobne do 2 ostatnich wymienionych przeze mnie utworów którę podałem wyżej)
Od jakiegoś czasu nie mam nic fajnego do słuchania - chodzi mi o muzę.
Sam nie wiem jaką muzykę lubię , podam wam kilka kawałków których słuchałem/lub nadał czasami słucham (wiem że są one że tak powiem pomieszane - ponieważ nie mogę się zdecydowac na rodzaj muzyki)
są to dośc stare utwory ale myśle że zczaicie o co chodzi ;p
:
1 Britney Spears - Break the Ice
2 Kate Perry - Hot and Cold
3 Kate Perry - I kissed a girl
4 Lady Gaga - Just Dance
5 Lady Gaga - Poker face
6 Billy Talent - Red Flag
7 Lordi - Hard Rock Hallelujah
no to tylko takie przykłady.
Teraz prosiłbym was abyście dali nazwy utworów które by mi się spodobały lub dacie do nich link , proszę nie mówic że każdy ma swój gust i mi się coś nie będzie podobało bo chcę znaleśc ,,muzykę dla siebie'' i czekam na propozycję.
Z góry dziękuję
A do moderatorów proszę o nie kasowanie tego tematu twierdząc że istnieje już przyklejony temat ,,szukanie nieznanych tytułów'' bo mi chodzi o coś innego - rodzaj muzyki.
(tak trochę was nakierowójąc prosiłbym was o jakieś kawałki podobne do 2 ostatnich wymienionych przeze mnie utworów którę podałem wyżej)