PDA

Pokaż pełną wersje : Azura Rekrutacja Zaczynamy !(Swiat wybierzemy)

Azatar90
25-02-2009, 00:44
Na wstępie napiszę coś o sobie :

Bo długim okresie gry na no-pvp postanowiłem spróbować czegoś, nowego, Doświadczenie mniej więcej 'jakieś posiadam'. Od 7.5 zacząłem swoją przygodę. Sporo czasu spedziłem na ots(pvp) ponad rok .

Postanowiłem założyć Gildie dla graczy, którzy wiedzą co oznacza słowo braterstwo, pomoc i zaufanie !. Świat jeszcze wybierzemy . Równie dobrze, będziemy wykonywać wszelakie Questy oraz pomagać sobie wzajemnie w trudnych sytuacjach oraz Expieniu.
Rodzinka, ta będzie inna niż wszystkie, gdyż osoby, które będą się w niej znajdować, będą dawali coś od siebie by poprawić nie tylko klimat gry, ale również wszystkie inne ( jak najbardziej ) istotne rzeczy.

Nieco o sprawach organizacyjnych :

Vent -Podstawa

Strona www, [Forum] rodzinki (Gildii) zostanie założone przeze mnie po pewnym upływie czasu, gdy ekipa zrobi się naprawdę zgrana i stała.

Wzór składania podań dla chętnych :

1. Coś o Sobie [zainteresowania, cechy charakteru, podstawowe informacje]
2. Co osiągnąłeś w TB dotychczas ? [Lvl, Kolekcja [?], Wszystkie Inne]
3. Co chciałbyś osiągnąć poprzez przystąpienie do Family ? [ : ) ]
4. Dlaczego chcesz wstąpić w nasze progi ?
5. Posiadasz Płatne konto ? [Pacc]
6. Na jakim swiecie chcialbys grać ? [Uzasadnij Swój Wybór]
7. Porażka czy Zwycięstwo ? [Uzasadnij]
8. Kilka Zdań od Siebie.
9.Kontakt Gadu-gadu lub e-mail ( pisać na pw)
10.Posiadasz Mikrofon ? (vent)

Podania proszę składać w temacie termin składania podań narazie nie ustalam

Osoby ktore nie maja zamiaru kupic Premium Account niemaja sensu pisania podan. (Knight/Pall wiadomo czas na wyskilowanie).:)

krzaku1111111112
25-02-2009, 01:25
1. Sebastian 17 lat Tarnow zainteresowania TIBIA/CS
2. 93ms najwyzszy lvl/43 pall -od poczatku
3. Zgranie
4. Chce zagrac z Kumplem
5. Jeszcze nie przy wyzszym lvl czemu nie
6. Hiberna [mam sorcera 27 lvl i monk 27/7 (mniej wiecej)]
7. Zwyciestwo
8. patrz pkt.1
9. masz xD
10. proste[vent-nima]

Bazu
25-02-2009, 01:36
:)

1.Mam na imie Mateusz 16 lat pochodze z Łodzi
2.44 lvl (nie od poczatku ja) astera 38 lvl :)
3.Wspulne hunty , Pk team ...
4.Razniej Lepiej ^^,
5.Nie
6.Obojetnie
7.Nie rozumiem pytania ^^,
8.patrz pkt 1
9.mam! ^^,

Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie dosc ciekawego ...

krzaku1111111112
25-02-2009, 20:40
od mojego kumpla B) [Dzida]

1. Paweł 18 Lat Stalowa Wola zainteresowania Tibia/CS/GTA SAMP
2. 50paladin / /26 sorc
3. nowe znajomosci ;) zgranie zespolowe :)
4. zainteresowala mnie oferta kumpla
5. narazie niee
6. hiberna :))
7.zwyciestwo dlaczego jesli guild zgrana da rade ^^ hehe
8. patrz pkt.1
9.9590935
10.posiadam (vent nie mam jeszcze)

2 kumpel xD [Siwy]

1.Przemek 16lat Zabrze cs/tibia/metin2
2.40 lvl
3.Zgranie, dobre pvp
4.dobra zabawa
5.Nie mam
6.Hiberna
7. Zwycięstwo
8.Pacz na punkt 1
9.3633429

Robmen
25-02-2009, 22:47
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydłużyć swoją wiadomość do co najmniej 10 znaków.

Macunio
25-02-2009, 23:47
1. Maciek , 17 lat , pilka nozna, czasami tibia , cos wypic
2. 76 kina ,
3.przyjemnosc z gry
4. by poczuc gry jak zza dawnych lat , nie tylko exp
5.nie , ale to nie problem kupic
6. byle nie USA . Jakis malo zaludniony niemiecki
7. kiedy dajesz z siebie 100 % i przegrywasz smakuje lepiej niz zwyciestwo bez walki
8....
9.narazie mozna sie tu kontakowac
10.Posiadam

Regorn
26-02-2009, 07:23
1. Radek, 16 lat, Piłka is cool :D Tibia.
2. 81 RP
3. Kolegów nie jakieś szmaty poprostu zgrany team
4. xD satysfakcja z pk :D
5. Tak
6. Azura... Jak byśmy tam grali odrazu daje wam gildie mam tam 52 msa GUILD NAME:Wolves
7. Zwycięstwo :D kur... pochodzil bym na OB a nie na jakieś
Random Pk :D
8. Gram w to 3-4 lata...
9. Hmm Masz :D
10. Podstawa! MAM

W końcu chce znaleźć zgraną grupę 16-19 lat nie jakieś 13 letnie nooby chociaż nie każdy ;D Miałem 2 razy bana za pkanie :D nie boje się robić sql przed dp itp... pozatym 10 osob z mojej gildi 60+ lvl spokojnie ze mną się do was dołączy tylko żeby się nie okazało że gracie 1-1,5 roku w to :D i nie wiecie gdzie Temple Poh albo D lair Veno :D

Frugoo
26-02-2009, 17:17
1. Piotrek 13 lat (X( no i co?) Kleosin [k. b.stoku], Grafiki rpg'i, freerun, mmo, Anime
2. 41 lvl drut
3. Nowe znajomości zgranie i przede wszystkim zabawę
4. Może być smacznie
5. Jeszcze nie, ale możne kupie.
6. Berylia - na chybił-trafił
7.Zależy w jakim stylu
8. Idź do mojej placówki wychowawczej i zobacz :)
9. 7327195
10. Tak

PawcioO0
26-02-2009, 17:42
1. Paweł, Lat 16, Tarnów, zainsteresowania Gry RPG | Tibia, Lineage| C.S.
2. Największy Lv. 25 Skils. na 9 miałem 60/55 Palladyn.
3. Kumpli, pomocy.
4. Chcę pograć z kolegami.
5. Nie.
6. Na jakim kolwiek, ponieważ mogę grać od zera {0}, tylko chce zagrać z kumplami.
7. Zwycięstwo, ponieważ lubię zwyciężać :D
8. Jestem spokojnym i miłym graczem, chętnie niose pomoc.
9. Podam :P (dałem)
10.Oczywiście że tak :)

Brtek00
26-02-2009, 19:06
1. Bartek lat 17 hmm zainteresowania? pilka nożna,gry Crpg,mmorpg ogólnie sport.W tibie gram 6 lat i z tego czasu bardzo duzo poswiecilem grze na otsach pvp enfo 1/1 :d
2. hmm lvl na rl nie duzy poniewaz czesto zmienialem servy przez kumpli a tak to z 80~~ ale wiele mialem charow o podobnych lvlach :d
3. chcialbym poznac nowych ludzi,ktorzy pomoga w kazdej okolicznosci duzy lvl uczestniczyc w wojnach itp
4. Poniewaz zawsze gdy gralem na pvp to dlugo nie pogralem przez kolegow a samemu mi sie nie chcialo bo tak to sie nie da. :d i chce wrescie cos osiagnac i mam nadzieje ,ze z tą familly sie uda..
5. Aktualnie nie posiadam poniewaz w tibie nie gralem lecz w kazdej chwili moge zakupic :d
6. duzo jest servow dobrych ale chyba najbarziej mi sie podoba swiat Saphira poniewaz juz keidys tam gralem za panowania Masterplanu malo ludzi tam gra dziennie moze po 400 wolne respy dosyc ostatnio przybylo duzo polakow nie tak jak kiedys..
7. oczywiscie ze zwyciestwo jestem czlowiek ktory nie potrafi przegrywac i jedyne sie liczy zwyciestwo.
8. hmm co mam tu napisac? Bardzo chcial bym aby powstala Familly z ogarnietymi ludzmi w pvp ( szczegolnie ) i mila atmosfera ..
9. to na pw napisze..
10. Oczywiscie ze posiadam i Vt owszem tez..

Kovatenko
26-02-2009, 22:13
1. Mateusz, 14 lat :> Lubie komputery, internet noi pilke nozna ;>
2. level ktory mialem byl to 88 ms, skonczylem.. brak kasy ;p i 60 kina.
3. Nowe znajomosci i zabawa :D
4. Moze byc fajno :D
5. Kupie :>
6. Hiberna.
7.Zależy w jakim stylu
8. Lubie rozmawiac, smiac sie i oczywiscie kozystac z zycia jak najlepiej sie da an ie siedziec przed tibia 10h dziennie ;D
9. 670177
10. Tak

Azatar90
26-02-2009, 23:33
Nie spodziewałem się tylu prywatnych wiadomości z pytaniami na pw co bardzo mnie cieszy osoby ktore nie podaly mi gg prosze o szybki kontakt w najbliszym czasie chce przeprowadzic rozmowe z osobami ktore ktore uzupelnily ankiete na vent

Kabuno
28-02-2009, 09:13
1. Kamil 15lat,Interesuje się ogladaniem anime i czytaniem mangi.
2. 69RP Refugia
3. Chce osiagnac jakis tam levelek, i miec szacunek innych :p
4. Chcialbym wstapic w wasze progi bo dysponuje duza iloscia czasu i moge je poswiecic na gre przy czym gra z pewnym gronem osob jest ciekawsza.
5. Nie posiada, kupie jak przyjdzie na to czas.
6. Obojetnie mi to wazne by bylo z kim grac.
7. Zwyciestwo, porazka nie wchodzi w gre.
8. Pozdrawiam wszystkich tibijczykow :p
9.8739226
10.Oczywiscie bez tego nie bylo by sensu.
@EDIT
Proponuje Saphire... niskie ceny i malo high lev.
Na top 300 wchodzimy z 89lv.

caveki
01-03-2009, 18:09
..................................

Gustek
01-03-2009, 19:15
1. Na imię mam Michał i mam 18 lat. W wolnym czasie gram w Tibię, CSa i różne strategie.
2. Kilka postaci 40+ (aktualnie gram palem i wbiłem 51 lvl)
3. Przede wszystkim kontakt i to żeby się nie rozpadła po kilku dniach. Poza tym zaufanie, wzajemna pomoc.
4. Szukam zmiany. Chcę zacząć grę od nowa bo po mału zaczynam mieć dosyć mojego serva (obsidia), a miło mieć kogoś z kim można pogadać/poexpić/popekować.
5. Będę miał jak znajdę kogoś zaufanego do kupna za gp
6. Nie mam specjalnych wymagań. Byle pvp i nie danubia (słyszałem, że tam straszny hardkor).
7. Jeżeli uczciwe - zwycięstwo :)
8. Nie szukam zaczepki na siłę, ale jeżeli zajdzie taka potrzeba, to umiem nakopać innym w pvp :P
9. Pójdzie pw :)
10. Chwilowo nie, ale mam zamiar w najbliższym czasie kupić (poprzedni się zapsuł :P)

Tak na koniec napiszę, że mam nadzieję, że dojdzie to do skutku i cała rodzinka przetrwa dłużej niż ~1 miesiąc :P.

Postać już jest :)
Nick: Podeszwa :D

Azatar90
02-03-2009, 06:26
Świat na którym będziemy grać to Azura zakładać postacie pisać mi nicki na pw lub gg.Dla osób które nie zdążyły złożyć podań grać , a chciały by dołączyć daje czas do dnia 8 marca pózniej rekrutacja zamknięta

greg.93
02-03-2009, 14:11
1. Mam na imię Grzegorz, mam 16 lat, gram na gitarze w zespole, interesuje się Muzyką
2. Masa postaci od 30 do 60 lvl
3. Ciekawą gre w stylu RPG
4. Tak jakoś :) (a tak na prawdę to nie wiem)
5. Było kiedyś, teraz jak będę kupował to tylko za GP
6. Gracie już na Azurze więc i ja ją wybieram
7. Uczciwe zwycięstwo lub Honorowa porażka
8. Lubie grać w stylu RPG, nie lubie bić tylko lvl. Lvl to nie wszystko
9. GG: 5986091
10.Tak posiadam.

Zrobiłem postać na Azurze.... Name: Marimozi

krystian639
02-03-2009, 15:52
1. Siema , mam na imię Krystian jestem z Kielc ( bez skojarzen :D) , hehe kluturalny , wymagajacy i niesystematyczny ( hmm takie tez chyba mogą byc ), pogrywam w rozne gry poczawczy od Tibi , Cs , css , cod 1,2,3,4 , itp :p (nie jestem maniakiem :P )
2.Cóż , jako , że jestem skromny nie będę sie chwail:P , [103 ek Furora,]
3.Miłe grania w teamie , przyjazn , pomoc , i brak nudy :P no i oby wary :P(bo ja kocham pvp )
4.No coz napisalem up :P
5.Obecnie nie posiadam ( kaske trzeba wydawac na bibki :D ) , lecz moge je posiadac w kazdej chwili :P
6.Furora , poniewaz jest tam wyjebiaszczo :P (skromnie ale wypasnie:D ) , obojety mi server(only pvp v pvp-e) , wazne zeby milo sie gralo
7.Troche nie rozumiem tego pytania ale jesli juz to proste ze zwyciestwo , jestem waleczny :PPP
8.Mysle ze napisalem duzo.
9.Ano mam . :D
10.Oczywiscie ze mam , Ventrilo, posiadam , TS ,równiez

Brtek00
04-03-2009, 00:26
Wbijac na AZURE!

Tibjaninczyk
04-03-2009, 14:08
A można mieć taki nick jaki sie chce czy jest "dopisek rodzinny" :D?

caveki
04-03-2009, 16:17
........................

Brtek00
04-03-2009, 16:54
...........

caveki
04-03-2009, 16:57
..................

wertycd3
04-03-2009, 17:37
1. Witam.. jestem spontaniczny, miły itp itd.mam 18 lat
2. Miałem 47 druida na grimerze ale za free mnie huncili:)
3. zgranie i nowe znajomości:)
4. Mam nadzieję że będziecie pomagać.. oczywiście ja też pomogę
5. nie, na wyższym lvl będę posiadać:) oczywiście pacca miałem i będę mieć
6. na tym co wy:)
7. Zwycięstwo ale grupowe:)
8. co tu dużo mówić.. idę expić:) od razu mówię że nie jestem maniakiem gram jak mam czas (a mam go dużo):)
9.9264129
10. zepsuł się ale kupie:)

Mój nick: Olcia Wert

Azatar90
04-03-2009, 18:47
Osoby Które chcą się zapisać proszę o dokładne zapoznanie się z pierwszym postem skrzynka pw co chwile sie zapełnia więc piszcie domnie bezposrednio na gg 3254022 czasami odpisuje długo ale możliwe ze jestem zajety pozdrawiam

Gustek
05-03-2009, 16:19
No i pierwszy frag już wbity ^^.
Niby nic ale miło mieć udział w pierwszym fragu gildii (frag by me and Barvus) :)

Skullgetter
05-03-2009, 20:24
1. Coś o Sobie [zainteresowania, cechy charakteru, podstawowe informacje]
2. Co osiągnąłeś w TB dotychczas ? [Lvl, Kolekcja [?], Wszystkie Inne]
3. Co chciałbyś osiągnąć poprzez przystąpienie do Family ? [ : ) ]
4. Dlaczego chcesz wstąpić w nasze progi ?
5. Posiadasz Płatne konto ? [Pacc]
6. Na jakim swiecie chcialbys grać ? [Uzasadnij Swój Wybór]
7. Porażka czy Zwycięstwo ? [Uzasadnij]
8. Kilka Zdań od Siebie.
9.Kontakt Gadu-gadu lub e-mail ( pisać na pw)
10.Posiadasz Mikrofon ? (vent)

1.Tibia,Pila i filmy w weekendy.
2.Niegralem nigdy na rl'y tylko 4 fun noob charki,pk itp.Najwiekszy lvl to 43.
3.Nowych kumpli i oczywiscie zabawe :p
4.Niemam z kim grac kazdy stary kumpel niegra a mysle ze tu cos zdzialamy razem :d
5.Niemam ale mialem juz nieraz i jak wypali rodzinka to napeeewno kupie ;)
6.Azura/Saphira
7.Zwyciestwo
8.I am the Champion and my friends!!!!
9.523666
10.Oczywiscie,mam venta i mikro i tylko czekam aby go odpalic :P

Juz robie chara i podajcie swoje nicki.

Klexik
19-03-2009, 00:00
1. 15 lat, uczę się w szkole w londynie, interesuję się akrobatyką sportową.
2. 55 Royal Palladin, niestety miałem hacka od "kumpla" z real i obecnie jest 42 Pallek.
3. Tak jak każdy "coś" czyli level i przyjaciół.
4. Nudy... Nudy... i jeszcze raz nudy...
5. Nie ale jeśli będzie taka potrzeba mogę zamówić, mieszkam w londynie i pacc na 30dni to tylko 7 funtów :)
6. W liście go nie ma ale Arcania, dużo czasu tam spędziłem i wydaje mi się dobry.
7. Zwycięstwo, lubię wygrywać i robić na innych wrażenie :)
8. Przygodę z tibią zacząłem już w wieku dwunastu lat, od tej pory nie rozstawałem się z tibią na dłuższy okres czasu jak 3 miesiące, mam doświadczenie i skill :)
9. 6782437
10. TAK. Ventrillo/Team Speak/Skype

caveki
21-03-2009, 08:55
................................

Azatar90
22-03-2009, 21:33
Lider Was nie olal tylko przez pewien czas nie miał mozliwosci gry od jutra juz ta mozliwosc bedzie wiec panowie i panie ciagniemy dalej i zaczynamy caveki prosze o kontakt gg :)

jasiu1606
23-03-2009, 08:50
1. 19 lat pracuje na ochronie i duzo gram w tibie/soldat/tactical
2. 110 ek na non-pvp / z 4 postacie z 40 lvl na furorze / przekroczylem ogolnie 2 mln gp juz bo zawsze robie wt
3. kumpli zgranie oraz klimat :) oraz bezgraniczna pomoc :)
4. bo pomysl moze wypalić a jak się nam uda możemy duzo zyskać i mieć prawo głosu na serwie
5. jasne od 1 roku systematycznie oplacane
6. furora bo oczywiscie mam tam pare harów ale jestem gotowy na zmiany i otwarty na wszelakie propozycje
7. to zalezy od ekipy bo nic nie da sie przewidziec ;)
8. jak wypali bedzie wreszcie co robic po za expieniem :)
9.4629989 /[email protected]
10.posiadam mikrofon /skype i wlasne kanaly na ts ktore moge wam udostepnic :)

Azatar90
25-03-2009, 12:00
Jest sporo chcetnych ale nie kazdy gra ... Osoby ktore graja lub jeszcze maja zamiar sie zgłosic (Rekrutacja trwa do momentu kiedy ktos z czlonkow wbije 40 level wiec duzo czasu nie zostalo...) prosze pytac wsrod swoich rowiesnikow rl tez o dolaczenie wtedy latwiej o zgranie :) . Czekam na wasze ZGŁOSZENIA oraz KONTAKT NA PW

Azatar90
25-03-2009, 13:23
NIE PISZCIE SWOICH NUMEROW GG W TEMACIE TYLKO NA PW ! KTOS PODSZYWA SIE POD MOJA OSOBE MOJ NUMER TO 3254022 za niedogodnosci przepraszam

krzaku1111111112
30-03-2009, 23:56
Rekrutacja powoli dobiega konca kto jest jeszcze chetny ma czas do 5 kwietnia (niedziela).
Nasz team sie juz powoli rozkrecil.
Wszyscy powinni wiedziec gdzie sie zglaszac jak nie ppoczytajcie wczesniejsze posty.

Azatar90
31-03-2009, 02:21
Dokladnie na dzien dzisiejszy jest 23 aktywnych graczy mam nadzieje ze dobije 30 czekam na zgloszenia !

Zarandiel
01-06-2009, 21:03
1. Coś o Sobie: 16 lat, interesuję się fotografią, muzyką (gram na gitarze)
2. Co osiągnąłeś w TB dotychczas: Trochę tego było, aktualnie kilka postaci 50+
3. Co chciałbyś osiągnąć poprzez przystąpienie do Family: Zależy mi na dobrej zabawie, bo aktualnie nie mam znajomych na Azurze aby grać, a postacie tam mam :P
4. Dlaczego chcesz wstąpić w nasze progi: patrz up ; )
5. Posiadasz Płatne konto: Nie, ale mógłbym kupić jeśli byłoby naprawdę potrzebne, ale to dopiero raczej w wakacje (nie mam teraz czasu na jakieś dłuższe dzienne granie)
6. Na jakim swiecie chcialbys grać: Azura - chyba już wybrana, nie?
7. Porażka czy Zwycięstwo: Zwycięstwo, każdy lubi wygrywać - ja też, ale potrafię pogodzić się z przegraną.
8. Kilka Zdań od Siebie: Mam nadzieję na grę w towarzystwie miłych osób, dobrą atmosferę itp. Lubie czasem sobie popkować, ale niezbyt mam ochotę wpadać w takie konflikty, aby uniemożliwiało to taką w miarę normalną grę. Po prostu czasem lubię sobie zrobić odskocznię od expienia, trenowania itp.
9.Kontakt Gadu-gadu lub e-mail: na pw
10.Posiadasz Mikrofon: oczywiście (standard)

Blooo
07-06-2009, 12:46
1. Coś o Sobie: Interesuję się lekkoatletyką, tenisem i innymi sportami. Pozatym jestem fanem gier wyścigowych typu NFS , Test Drive :].
2. Co osiągnąłeś w TB dotychczas: Największy lvl: 115 knight , największy rar:Rusty Armor(rzadka)
3. Co chciałbyś osiągnąć poprzez przystąpienie do Family ? Jak największy lvl i zdobyć nowych przyjaciół ^^
4. Dlaczego chcesz wstąpić w nasze progi : Ponieważ niedawno zaczęłem grać na Azurze i szukam przyjaciół do epienia , na których mogę polegać.
5. Posiadasz Płatne konto ? Na tym koncie nie.
6. Na jakim swiecie chcialbys grać ? Azura :P Bo tak wybrali w sondzie xD
7. Porażka czy Zwycięstwo ? Zwycięstwo , ponieważ nie jestem inny i nie chcę przegrywać , chociaż umiem się z tym pogodzić ;].
8. Kilka Zdań od Siebie: Hmmm.. nic mi nie przychodzi do głowy. Może o PK :]. Lubie czasem pozabijać graczy ale jeszcze ani razu nie zdarzyło mi się bycie w posiadaniu RS'a ;]. A pozatym nie lubię spędzać czasu na nudnym trenowaniu sworda :D.
9.Kontakt Gadu-gadu lub e-mail: Na PW
10.Posiadasz Mikrofon : Tak ,ale mam teraz problemy z kartą dźwiękową, więc niedługo będzie działał.

Azatar90
10-07-2009, 18:11
Poniewaz dostaje pw czy są przyjecia itp wznawiam rekrutacje (trzeba posiadac vt 2.1.4 nie udzielam pomocy w ustawieniach

REKRUTACJA OTWARTA .