zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Świat ??

Raven321
25-02-2009, 13:14
Mam pytanie na jakim świecie n pvp najlepiej grać ? Na jakim będą najmniejsze kolejki

juran_se_spychowa
25-02-2009, 13:33
na Harmoni

Aphino
25-02-2009, 15:44
#up
Jak coś to Harmonii :)
#top
Candia, Celesta, Harmonia, Secura itp
A gdzie najmniejsze to nie wiem chyba Candia ale na 1oo% nie jestem pewien :)

Vincyl
25-02-2009, 16:47
Candia w poludnie 200~
Celesta 100~

Polecam Celeste jak checsz pomocy to sie odezwij :p

boniedwa
25-02-2009, 16:55
Unitera, w nocy nie ma kolejek, rano nie ma kolejek, w południe nie ma kolejek, po południu małe, wieczorem duże, około 80.

sazqq
25-02-2009, 17:56
Nigdzie nie ma kolejek...
jeżeli masz pacc ;]

A dla facc to polecam amerykański serwer.

Bykunn
25-02-2009, 20:22
Nie graj na n pvp ;)

Zyphius-Knight
25-02-2009, 20:38
@offtopic

ehh mam nadzieje ze wyjdzie new world bo czas byc the best xD, skoro duzo kolejek jest na npvp, moze niedlugo zrobia new server aby je zmiejszyc

@topic

narazie nie graj na non-pvp :<, jak nie masz pacca, no ale na npvp latwo sie boci

Mohammed
26-02-2009, 08:07
@topic

narazie nie graj na non-pvp :<, jak nie masz pacca, no ale na npvp latwo sie boci

Nie każdy ma zrytą psyhikę i nie musi bocić by go koledzy bardziej lubili w klasie dlatego że wbił 33 lvl druidem na facc -.-

anasazi
26-02-2009, 12:08
na żadnym świecie pvp nie ma kolejek z tego co się orientuje, nawet na eterini, serwerze starym jak świat nie mam problemu z wbiciem nawet w weekend wieczorem ;P

Spaaaj
26-02-2009, 14:50
Zapraszam na Aurea =]

Zyphius-Knight
26-02-2009, 14:58
Nie każdy ma zrytą psyhikę i nie musi bocić by go koledzy bardziej lubili w klasie dlatego że wbił 33 lvl druidem na facc -.-

bez obrazy ale ja z takich jak ty się pieje, ty grasz w tibie 10h dziennie a ja czasami se wejde na kompa, ide pogadac z kumplami, pograc z nimi w piłkę, a bot wszystko za mnie robi, no i mam lvl i moge sie nim cieszyc :<, bez zupelnie nic nie robienia, to ze ty slinisz sie grajac nie kazdy musi, wszystko idzie do przodu, gdyby nie szlo nie bylo by komputerow i broni maszynowej, milicja by uzywala mieczy

anasazi
26-02-2009, 17:42
zyphus i masz jakąkolwiek satysfakcje z gry ? Jeśli tak to współczuje... Nie czujesz, że to co robisz to brak szacunku w obec innych graczy ? Nikt nie każe grać Tobie 10 h w Tibie, jak chcesz tak robić to graj sobie na OTS.. a nie psuj zabawy innym graczom.

Mohammed
27-02-2009, 14:39
bez obrazy ale ja z takich jak ty się pieje, ty grasz w tibie 10h dziennie a ja czasami se wejde na kompa, ide pogadac z kumplami, pograc z nimi w piłkę, a bot wszystko za mnie robi, no i mam lvl i moge sie nim cieszyc :<, bez zupelnie nic nie robienia, to ze ty slinisz sie grajac nie kazdy musi, wszystko idzie do przodu, gdyby nie szlo nie bylo by komputerow i broni maszynowej, milicja by uzywala mieczy

Jakby co to ja już wogóle nie gramw tibie ;)

Snick
27-02-2009, 14:58
Na Candii nie ma ostatnio żadnych kolejek.
Największa jaka była ostatnio to 4 osoby.

TaJemniczy
27-02-2009, 15:09

Twój tok myślenia mnie przeraża, gorzej że większość debili w Polsce myśli tak jak ty. Zadam ci pytanie, po co jest gra?By można było w nią grać i czerpać przyjemność, czy też włączać play ja w dvd, by leciało samo dalej?? Pytam się, jeżeli nie grasz to po co zajmujesz miejsce normalnym ludziom? Nie powinno cię interesować kto ile spędza czasu przy komie, gdyż właśnie może on mieć leprze życie towarzyskie niż ty. Zresztą założę się że na pewno tak jest, każdy który booci, ma ta samą gadkę, gra w piłkę, czyli jest zaje.. wysportowany, pije, zalicza panienki/panów, to tylko wasza chora wyobraźnia, lepiej sprawcie sobie w planie lekcji co jutro macie w gimnazjum.

Co do tematu: Candia, Refugia,Harmonia

Lotress
27-02-2009, 15:14
Twój tok myślenia mnie przeraża, gorzej że większość debili w Polsce myśli tak jak ty. Zadam ci pytanie, po co jest gra?By można było w nią grać i czerpać przyjemność,

Ja czerpie przyjemnosc z wybotowanego chara, ktorym pozniej moge sobie powalczyc w wojnie czy kogos zabic. Sprawia mi to przyjemnosc i o to chodzi w grze, wiec sklej wary i nie pierdol takich kazan.

Mohammed
27-02-2009, 16:33
Ja czerpie przyjemnosc z wybotowanego chara, ktorym pozniej moge sobie powalczyc w wojnie czy kogos zabic. Sprawia mi to przyjemnosc i o to chodzi w grze, wiec sklej wary i nie pierdol takich kazan.

To won na OTS, tylko trujesz życie normalnym ludziom...

Zyphius-Knight
28-02-2009, 03:21
Omg no wlasnie, jesli sprawia Ci radosc ciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagle bic moby i moby to spoko jestes. Tak naprawde nie bawi Cie expienie tylko lvl. A bot sam expi, pozatym polowa graczy tak robi, wiec czemu ja nie mam korzystac z tego nielegalnego przywileju? Ja jestem ziom bo w czasie jak:
wy nie mozecie spac tylko musicie expic - ja sobie spie
w czasie kiedy slinka splywa wam z ust bo musicie expic - ja nie przejmuje sie tym wroce i bedzie gotowe
w czasie jak afkujecie robiac runy, czasami musicie przylazic i wpisywac czar i przekladac blanki - a mi all bot robi moge sobie wyjsc pogadac z kumplami i robic to co ciagle sprawia przyjemnosc bo tibia momentami jest nudna no ale czas sie traci NIE grajac w nia, wiec nic nie robienie nie wchodzi w gre

Tak mowia botterzy czyli ja my jestesmy lepsi bo jestesmy c00l a wy nie :>

anasazi
28-02-2009, 09:19
ja jak chce sobie jakąś wojenke prowadzić to na ots wbijam gdzieś ... tutaj chce sobie pograć... skutki wprowadzenia neo są opóźnioną bombą zegarową, która powoli zaczyna wybuchać...

Mohammed
28-02-2009, 11:25
Słuchaj koleś, jeżeli Ci się tibia nudzi to przestań w nią grać , tylko psujesz życie normalnym ludziom, i nie mów mi że gram nocami bo w tibie gram max raz na tydzień, to nudna gra...

Golona
28-02-2009, 18:23
Polecam Securę, nie za duże kolejki :)

TaJemniczy
28-02-2009, 22:57
Widzę że temat przerodził się w kolejną kłótnie, no cóż....
Napisze tylko jedno, wielu ludzi zapomniało czym naprawdę jest tibia i jak powinno się czerpać przyjemność z gry.

ps.Do pana co kazał kleić wary; Jeżeli urodziłeś się z warami, to przykro mi bardzo, inni mają usta.

TaJemniczy
01-03-2009, 10:42
up;
Niestety tak jest. Ponad 5 lat temu jak zaczynałem fascynowała mnie każda minuta w grze, nie tylko że sama gra wciągała, lecz dlatego że grali w nią normalni ludzie i to się nie stety zmieniło.

anasazi
01-03-2009, 12:24
predzej czy pozniej tibia straci na popularnosci a wtedy wszystko wroci do tego jak było :)