Pokaż pełną wersje : Skille
Piotrekluzak
26-02-2009, 15:28
Szukałem zakładki o skillach ale nie znalazłem, więć postanowiłem napisać tu.
Jakie mieć skille na 9 lvlu i do jakich skillować. np na 13 lvl mieć xxx skille na 20 xxxx na 30 xxx a na 50 xxx. PomużcieB)
Zajrzyj w poradniki na stronie tibi.pl ...
Szukałem zakładki o skillach ale nie znalazłem,
Słabo szukasz ...
Matkoo!
Po pierwsze: poradniki.
Po drugie: to jest indywidualna sprawa każdego. Masz hity, które Cię satysfakcjonują? Nie skilluj... Masz małe hity? Skilluj!
up@ a moze go male hity satysfakcjonuja, to co wtedy? :F
Szukałem zakładki o skillach ale nie znalazłem, więć postanowiłem napisać tu.
Poszukaj 2 razy zanim założysz temat, było wiele takich tematów.
Jakie mieć skille na 9 lvlu i do jakich skillować. np na 13 lvl mieć xxx skille na 20 xxxx na 30 xxx a na 50 xxx. PomużcieB)
@ Nie napisałeś jaka profesja Cie interesuje...
Skoro już tak Ci na tym zależy:
Knight:
Proponuje Ci na 20 levelu wbić 65/65 - jest to dobry skill i możesz bić prawie wszystko na co ilość życia Ci pozwala :)
Na 50 levelu 85/85 możesz luzem expić na dragach - sama przyjemność.
Palladyn:
Podobnie jak z knightem,
20 level 70 dysta
50 level 85 dysta
Najlepiej jest na samym początku trenować do znudzenia, następnie wbić levelek i gdy stwierdzisz, że za mało bijesz, zacząć znowu trening.
sazqq w prawdzie ma najwięcej racji "to jest indywidualna sprawa każdego"
ale warto się jest czymś motywować.
Mam nadzieje ze pomogłem.
Peace.
Piotrekluzak
27-02-2009, 13:10
dzięki dragon. jestem palem na 10 lvlu mam skille 42. wystarczą na ghule i scorpiony na gl?
tam możesz mieć jeszcze za mało hp, gdyż ghoule mają to do siebie że używają drain, a wtedy żaden skill ci nie pomoże ... proponuje Ci dwarfy koło kazz
Ravervick
28-02-2009, 10:54
Na 50 levelu 85/85 możesz luzem expić na dragach - sama przyjemność.
Ja luzem smoki biorę na 35 lv z skilami 74/74, więc warto troszkę poskilować wtedy na mniejszym lewelu można spokojnie lepsze potwory brac
Mam pewnego palka for fun i od 12 lvla ze skillem 40 expie na ghost landzie bez problemu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.