Pokaż pełną wersje : Należał mi się ban? Dla dobrze obeznanych w Tibia Rules
"Punishment Information
Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.
Character: Kubus Rozpruwaczus
Reason: illegal advertising
Comment: "http://**********". Posting links to unsupported websites is a violation of Tibia Rule 2c
Date: Feb 28 2009, 10:57:00 CET
Until: Mar 07 2009, 10:57:00 CET
Duration: 7 days"
Dostałem bana za ostrzeżenie graczy forum na tibia.com o nowym spamerze linków na który nie jeden złapać mógł się... i zapomniałem ocenzurować linku który przesyłał i dostałem bana za "rozpowszechnianie linków reklamujących"
Wyraźnie pisze, za co dostałeś bana. Nie liczy się, że zapomniałeś ocenzurować. I tak lamera zgłasza się inaczej...
Osobiście uważam, że za pomyłke w cenzurze powinno być upomnienie a nie od razu ban. Ale CipSoft jest wyczulony na wszelkie linki z powodu licznego pojawienia sie pseudo hakerów. Pozdrawiam :)
Lord_Piterek
28-02-2009, 16:54
Chyba jak ktos umie czytac to nie kliknie w linka gdzie jest dopisane ostrzezenie zeby nie wchodzic.
Chyba ze Cipsoft chce kompletnie wylaczyc myslenie graczy i nastawic ich tylko na gre
ban niesluszny
W 100% słuszny.
...
Tak jakby ktoś napisał na trade
Free mpa,golden legs, mms, pacc!!!
www.zestawmalegohakera.yoyo.pl dont open link.
btw. ja dostalem bana za napisanie szkoda.pl na gamechacie ;X
Chyba jak ktos umie czytac to nie kliknie w linka gdzie jest dopisane ostrzezenie zeby nie wchodzic.
Chyba ze Cipsoft chce kompletnie wylaczyc myslenie graczy i nastawic ich tylko na gre
ban niesluszny
Nie ważne czy przeczyta czy nie, czy zrozumie czy nie. Link nielegalny i tyle.
Cipsoft nie chce wylączyć myślenia tylko wbić do głowy, żeby nie wysyłać w tej grze żadnych linków poza tibia.com i SF.
tyle ze to było na forum tibia.com i wyraźnie napisane że to hacker z zacytowanym jego tekstem który wysyłał do każdego online gracza ... miał nick Arcania warned bla bla ... powinno być ostrzeżenie a nie ban... pacc leci.. a to moje 1 konto i te luki w rules zniechęcają do gry
Gierubesoen
28-02-2009, 17:24
Uważaj na przyszłość.
Lord_Piterek
28-02-2009, 18:11
Nie ważne czy przeczyta czy nie, czy zrozumie czy nie. Link nielegalny i tyle.
Cipsoft nie chce wylączyć myślenia tylko wbić do głowy, żeby nie wysyłać w tej grze żadnych linków poza tibia.com i SF.
ten to sie zawsze dopier****i :D
Michukng
28-02-2009, 18:21
Tak... Może zamknie ktoś ten temat ? ;x
ten to sie zawsze dopier****i :D
Ta.. Dobrze powiedział i tyle.
tyle ze to było na forum tibia.com i wyraźnie napisane że to hacker z zacytowanym jego tekstem który wysyłał do każdego online gracza ... miał nick Arcania warned bla bla ... powinno być ostrzeżenie a nie ban... pacc leci.. a to moje 1 konto i te luki w rules zniechęcają do gry
Nie ważne gdzie było, ważne, że podałeś hakerski link. Co za różnica?
ten to sie zawsze dopier****i
Do usług.
Mój pacc leci:D wyzyskiwacze jedne... nawet nie mogę na nowym koncie grac
Do zamknięcia.
Gierubesoen
01-03-2009, 11:21
Mój pacc leci:D wyzyskiwacze jedne... nawet nie mogę na nowym koncie grac
No cóż, za błędy się płaci...
Do zamknięcia.
Nie Ty o tym decydujesz ;D
Lord_Piterek
01-03-2009, 14:39
@up
on jest autorem tematu i to chyba on moze zadecydowac czy chce by temat zamknieto czy nie, jezeli nie narusza regulaminu
i nie offtopuj
ban niesluszny
u fail:
"Punishment Information
Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.
Character: Kubus Rozpruwaczus
Reason: illegal advertising
Comment: "http://**********". Posting links to unsupported websites is a violation of Tibia Rule 2c
Tibia Rules 2c.
Trades or offers which are not related to Tibia are out of place in the game or on the Tibia website. This includes, for example, advertising other games, offering items from another game for Tibia items and advertising real life goods and brands. We do not want anyone using the channels or the website of Tibia to sell items such as a mobile phone or a computer.
This rule includes all links, with the notable exceptions of links that lead to the official website, the CipSoft website, any supported or promoted fansite, PayPal, TibiaME, Cafepress, ideal.nl or to element 5. For instance, links or references that lead to picture albums are considered to be advertising for the respective photo album host, so they are prohibited. The same is true for posting email addresses in public channels or on the website. However, it is legal to post a link to your guild page in the guild section of this website unless it violates other rules.
ich za przeproszeniem gówno obchodzi jakie miałeś intencje. Luki? przeczytaj wyróżniony na czerwono przezemnie txt w tibiarules 2c a zrozumiesz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.