zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Początkujący szuka pomocy;/

Thorus301
01-03-2009, 12:41
Nie wiem - takich tematów na pewno było wiele ale założę własny:PMam problemy po wyjściu z Rooka:(Mianowicie nie umiem sobie poradzić:(Gram na Galanie...Jestem w Ab' dendriel i gram sorcem.Za każdym razem jak wychodzę z Rooka ciągle mnie zabijają, nie znam expowisk i tylko tracę exp i przedmioty...Pomóżcie mi.Nie dawno znowu ktoś mnie zabił - lepszy lvl.Powinął wszystkie moje przedmioty, straciłem exp, kasę i spodnie;(

DzymekofFurora
01-03-2009, 14:10
Jest sposób na to, mianowicie spokojniejsza gra jest na światach z opisem Non-pvp, gdzie nie idzie się zabijać.

Thorus301
01-03-2009, 14:14
Nie chce mi się ponownie zakładać postaci na nowym świecie;/Proszę o jakieś rady...nie wiem:miejsca expowisk, mapki, co zrobić aby unikać nie przyjemnych sytuacji i dedów itp.

Rater
01-03-2009, 15:02
co zrobić aby unikać nie przyjemnych sytuacji i dedów itp.

Nie grać...

Mapki i poradniki gdzie expić dla każdej z profesji masz w dziale "Poradniki". Jeżeli nie chcesz być zabijany przez innych graczy, to stwórz postać na non pvp, ale tutaj będziesz stał w ogromnych kolejkach.

anasazi
01-03-2009, 18:33
czy przypadkiem galena to e-pvp ? zrób postać na normalnym pvp tam nie ma takich sytuacji.

jak wyjdziesz z ab kieruj się na zachód, mijaj rzeki aż dojdziesz do obozu goblinów, wtedy idziesz na północ widzisz dziure i tam masz dosyć ładne expowisko

Bykunn
01-03-2009, 18:46
Nie, galana to normalny pvp, na którym z resztą dość długo grałem.
Sposób na unikanie groźnych sytuacji jest bardzo prosty - nie prowokować ich. Nie wierze, że jeśli nikogo nie obrażasz i nie atakujesz (nawet przez przypadek) to ludzie zabijają byle 8-9lvl. Bądź miły, odznacz sobie opcje ataku i nie dawaj się podpuszczać ludziom (w stylu zaatakuj mnie to dostaniesz item) i to wystarczy.