Pokaż pełną wersje : Serwer Demodras vs. Makaveliiz
Demodras na Silverze zawitał na krótko... bardzo krótko.
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=ic5ecy4r3333dyul
Tak tak... wyskakujcie z Plate Setów -.-
alienrotfl
01-03-2009, 16:47
Ogarnięcie akcji w ciągu paru sekund. GZ
Warriorek
01-03-2009, 21:53
A ja mam tylko Brass Legsy, i Scale Armor może być?:):):)Jakby przybiegli ,a on nie miał aola to by stracił rączkę =(
Luki_Asen
01-03-2009, 23:37
Lipny film, lipny aktor.
xD jebac zyda ;>
A ja mam tylko Brass Legsy, i Scale Armor może być?:):):)Jakby przybiegli ,a on nie miał aola to by stracił rączkę =(
arrow slot lub miescje na tarcze/bron i by nie stracil...
---Ogorek---
02-03-2009, 11:00
taa ;/:( .......
Niema pewności? -.-
Warriorek
02-03-2009, 14:04
No ale miał w bp na filmie :) ,a poza tym nie był bym taki pewien ,że by nie stracił ,bo z każdego miejsca może wypaść coś ;p ,chyba że się myle;)
@up
mylisz sie
wiec jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj idioto...
nie z wszystkich miejsc wypadajom itemy...
FILKM
AA DL jak DL tylko lot leprzy niz zwykle :)
jaki zal 50 level ktory ma 13 lat mnie tyra za nic bo mialem racje, ale zal... i jego wafel... Odwalcie sie chcecie kolejnej kotni? ustapie glupszym cya.
@Film
Ile warta jest lapa DLa? bo pierwszy raz widze jak ktos ja zlocil
@up
Ma 13 lat, ale jakoś patrząc na Twoje posty mam do Niego większy szacunek niż do Ciebie ^^. Jak jesteś takim znawcą i wiesz wszystko, to podaj mi jakieś miejsce, z którego nic nie wypada. Kolejny "dorosły" ogarniacz nie mający pojęcia o grze ale tyrający wszystkich, którzy mają niższy poziom od niego i są młodsi...
Topic
Film ok, w miarę sprawnie mu to poszło.
Tentotrix
03-03-2009, 08:42
@Koxis
to ze jesteś 12 latkiem , z debilnym nIcKiEMm ,że biją cie w domu i niesamowitą trudność sprawia ci nauczenie się podstawowych zasad ortografii - wiemy.Jednak naprawdę ,nie musisz nam tego co krok udowadniać :s
@topic
nic takiego O.o
@up
Ma 13 lat, ale jakoś patrząc na Twoje posty mam do Niego większy szacunek niż do Ciebie ^^. Jak jesteś takim znawcą i wiesz wszystko, to podaj mi jakieś miejsce, z którego nic nie wypada. Kolejny "dorosły" ogarniacz nie mający pojęcia o grze ale tyrający wszystkich, którzy mają niższy poziom od niego i są młodsi...
YYY....A.... Jakby Ci to powiedziec Twoj szacunek mam gleboko pomiedzy posladkami. A co do tego gdzie nie wypada... To YOU FAIL & ZAL PL jest cos takiego jak miejsce na rekawice -.-
@Koxis
to ze jesteś 12 latkiem , z debilnym nIcKiEMm ,że biją cie w domu i niesamowitą trudność sprawia ci nauczenie się podstawowych zasad ortografii - wiemy.Jednak naprawdę ,nie musisz nam tego co krok udowadniać :s
http://img401.imageshack.us/img401/4572/beztytuui.jpg
hauahaushuasuash i kto to mowi :confused:
Skylanek_95
03-03-2009, 18:15
@KoxiS
teraz będziesz szukał posty innych i się z nich śmiał? gz ;d
jaki zal 50 level ktory ma 13 lat mnie tyra za nic bo mialem racje, ale zal... i jego wafel... Odwalcie sie chcecie kolejnej kotni? ustapie glupszym cya.
@Film
Ile warta jest lapa DLa? bo pierwszy raz widze jak ktos ja zlocil
co tu ma do rzeczy lvl i wiek? rozumiem, jakbym miał 30 lat to byś mnie szanował? :P czy też byś mnie zjechał? ;)
a co do ceny d clawa to na moim servie wynosi ona koło 1kk
@topic
oo nareszcie tibicam działa to sobie obejrze ;p
@edit
koxis, ty szukasz posty innych to ja poświęciłem minute dla Ciebie :)
Debpah to mistrz gry wladca pvp nikt nie ma z nim szans to master mam cel zeby grac takdobrze jak on. Marze zeby miec takie pvp,oczywiscie zaraz cfaniaczki z nooba pvpe zaczna sapac ze zal itp, ale oni tego nie zrozumieja miec takie pvp to jak miec rihane nago w lozku
niech zgadne, zaraz napiszesz, że to ironia? xD
@down
nie, nie "zgupłem" hahaha :D
niech zgadne, zaraz napiszesz, że to ironia? xD
zguples? napisze zebys sie nie wtroncal!!! ZAL PL
a posta jego nie wyszukalem tylko mialem ss'a bo do podpisu sobie to dalem gdy go napisal
HellFrycek
04-03-2009, 01:06
@up
kup se musk?
Skylanek_95
04-03-2009, 20:51
no, jesteś kox ;d i to jaki, czasami mógłbyś sie zastanowić co piszesz ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.