zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Name Lock ?

-Mistrz-
01-03-2009, 23:30
Witam. Czy za nick Gana Garton mogę jakoś dostać name locka ? Wiem że trzeba udowodnić niecenzuralne słowo ale jak ? I czy znacie inne metody ?

Valest
01-03-2009, 23:51
Witam. Czy za nick Gana Garton mogę jakoś dostać name locka ? Wiem że trzeba udowodnić niecenzuralne słowo ale jak ? I czy znacie inne metody ?

Było przeczytać regulamin .

Yakky
02-03-2009, 01:04

Gana – wieś w Polsce położona w województwie opolskim, w powiecie oleskim, w gminie Praszka.

Stephen Garton - australijski historyk, zajmujący się głównie społeczeństwem i kulturą XIX i XX wieku (zwłaszcza Australii), dziekan Sydney Faculty of Arts.

Timothy Garton Ash (ur. 12 lipca 1955 w Londynie) - brytyjski historyk, zajmuje się głównie historią Europy po 1945.

@autor
Główkuj.
Jak masz znajomego tutora i nadstawi karku to jakoś by dało rade nałożyć Ci name locka.
Btw.
Na furorze po zmianie regulaminu ludzie za owiele mniej zbliżone nicki dostawali name locki.
Tu chodzi, czy znasz tutora (który jest ceniony :p)

Np. zawsze możesz powiedzieć że Garton to nazwisko historyczne (bla bla) jak np. Hitler i elo :D