Pokaż pełną wersje : Calis Flam - Co Sie Stao? ? ?
Partyzant_Felix
02-03-2009, 12:58
Veri Sad Days :/
marcza57
02-03-2009, 16:23
Hahahahahahhahahahah :)
w chuj smieszne chlopaki !
taa, prawie tak samo jak twoj delete!
sory, ale moj delete byl lepszy!
Nigdy nie lubilem wchodzic na forum.tibia.pl bo jedyne co moge tu zobaczyc, to banda spinajacych sie idiotow typu bemo, felix, czy picinhox.
Chcecie byc prawdziwymi kozakami to miejcie odwage napisac to do mnie w grze, albo probojcie szczescia odwiedzajac mnie na respach.
marcza57
15-03-2009, 18:35
Nigdy nie lubilem wchodzic na forum.tibia.pl bo jedyne co moge tu zobaczyc, to banda spinajacych sie idiotow typu bemo, felix, czy picinhox.
Chcecie byc prawdziwymi kozakami to miejcie odwage napisac to do mnie w grze, albo probojcie szczescia odwiedzajac mnie na respach.
Dobrze że nie napisałeś że nie mają odwagi ci tego powiedziec w realu xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D
Dobrze że nie napisałeś że nie mają odwagi ci tego powiedziec w realu xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D
rofl.. wiekszosc z nich nie ma rl life.
Partyzant_Felix
15-03-2009, 18:53
ahahahahahahahahahahahahahaahahahhahahahahahahahaa h przestan pierdolicbo w tibi to cie wyzywam tylko jak cie widze, a co do wchodzenia na respow to dlaczego wczoraj jak sobie kulturalnie gadalismy w grze to nie chciales mi twojego rzekomo nowego nicku podac??????????? co jest z toba, ziom?
Picinhoxs
15-03-2009, 19:48
a rosna ci łoniaki na jajach juz?
Lafa_elo
15-03-2009, 21:09
Calis :D <3 :*
rofl.. wiekszosc z nich nie ma rl life.
Lokacja: Venore
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.