zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dewariod Island - nowa wyspa w TIBII

Dejvo
01-01-2004, 19:58
hehe, co tam każdy ma jakieś marzenie - ja se wydumałem moją prywatną wysepkę i na niej zameczek :)

TUTAJ MOŻECIE TO ZOBACZYĆ (http://www.knurowski.net/~iwona_myslak/dewariod%20island/0.html)

Of kors tylko ja bym miał tam dostęp... może z podziemiami troche przegiołem... ale co tam :)
Pobajerzyć każdy może...

Linek
01-01-2004, 20:29
Podziemia wypas ciekawie zrobione tylko mogłyby być trochę większe.No i wyspa też trochę większa żeby było nie tylko miasto ale też jakieś male expowisko z ulubionymi stworkami, no i ciekawe NPC w mieście :P.No pomarzyć czasem fajnie :) Szkoda że nie możnaby zrobić tak żeby zbudować samemu calutką mapę z NPCami i punktami respawnu i ogólnie ze wszystkim i rzucić CIP-om żeby dodały do świata Tibii. :)I potem byłoby się odpowiedzialnym za taką wyspę żeby nie było bugów żadnych na niej,żeby gdzieś nie bylo za łatwo albo za trudno...Ogólnie żeby wyspa była przyjemna.Dzięki temu trochę miejsca jeszcze byłoby wykorzystane i przy okazji ludzie mogliby się roznieść po wyspach i tam sobie żyć :) I dzięki temu na niektórych starych expowiskach byłoby mniej ludzi.

Szatan-zg
01-01-2004, 21:07
Stary, masz wyobraźnie :D . jak już będziesz miał wyspe, to daj znać, przylece na smoku :P

Magpl
01-01-2004, 21:11
To w takim razie poinformuj mnie jak CIPteam zaakceptuje wyspe to przypłyne na moim Giand Spiderze =]

Dejvo
02-01-2004, 18:30
:) taaa... możecie już przylatywac ;D ... najlepiej na racie... :D

P.S. thx za komentsy..

kotomaniak
02-01-2004, 19:28
Ale fajniaste. To mi się podoba. A jakie tam będą potworki? Bo nie wiem czy przytatywać tam moim latającym krześle. :D

Dejvo
02-01-2004, 19:37
Hehe, same demony :D żartuje...

hmm...

to ejsr raczej protoyp - popracuej mocno nad tym miastem bedzie można elementy powiększać z psozczególnych części mapy... tzn. bedzie wdiać normalną wielkość z postaciami... :) (i z potworkami :)

Vanake
02-01-2004, 23:29
Fajnie by bylo gdyby kazdy serwer (eternia,nova etc.) mialby cos innego, orginalnego, odrozniojacego go od pozostalych serwerow. I najlepiej by bylo gdyby to wlasnie gracze mogli stworzyc cos swojego dla innych graczy (lokacje, potwory przedmioty?) ;]
gratz za pomys Dejvo :D

$corcerer
02-01-2004, 23:43
hmm... na tibia.com/forum ktoś juz mial pomysł zrobienia jakiejś wysepki dla 20lvl+, do treningu itd...

Aczkolwiek walnij to na jakiegoś OTserva to chętnie się przeteleportuję :)

WiQ
03-01-2004, 02:19
Masz talent! fajny gif w podpisie mapka niczego sobie napisz do cipów moze cie przyjmą:P tylko wtedy nie zapomnij o mnie :) :P