Pokaż pełną wersje : Ban ale podejrzany...
Michu1993
03-03-2009, 22:13
Słuchajcie grając dziś po 14 nie miałem bana a wchodzę o 20 i mam bana gdy byłem off. To jest pierwsze a drugie to mnie to dziwi że dostałem bana na 30 dni i mam go wpisanego od wczoraj a wczoraj normalnie grałem dlaczego ? coś mi to śmierdzi.... czekam na wasze reposty ...
A może byś tak łaskawie zalogował się na swoje konto na tibia.com i sam sobie sprawdził za co masz bana? Nie poddawaj się, jesteśmy z Tobą!
Tak to jest, jak się używa botów :)
Hmm, niech zgadnę - 'grałeś' od wczoraj, zrobiłeś nockę, potem 'pograłeś' do 14, a po 20 jak chciałeś 'pograć' to już nie mogłeś. Jak to się nazywa? Ah tak, bot.
Stawiam pół kubka herbaty malinowej, który stoi przede mną, że ban masz za bota.
albo dostałeś bana z opóźnieniem :)
wklej screena/ napisz notkę z criminal records
Michu1993
04-03-2009, 07:43
Mam bana za bota a wczoraj sobie 2h tylko skilowalem z botem bo się uczyłem i nie mogłem przełączać. Jakoś zawsze tam robiłem i bana nie mailem a wczoraj sie patrze żeby pójść expic ban ...
@Voniek
Wczoraj nie grałem w nocy ; ] wylogowałem się przyzwoicie o 11:00 więc..
refresher
04-03-2009, 07:58
Boty nie są legalne, więc ktoś obczaił bota(2h to sporo czasu). Po prostu: nie używać botów. NIGDY!
Michu1993
04-03-2009, 08:08
@up
No co Ty nie powiesz ? nie wiedziałem ; o
A mogę sobie dać rękę uciąć że 50% userów z forum albo miało kontakt z botem chociaż raz albo dalej go wykorzystuje.
Autoban za bota. Nawet jak jestesś online i go dostaniesz to po wylogowaniu już na konto nie wejdziesz. loozik jeszcze 29 dni ;)
Using unofficial softare to play is a violation of Tibia Rules 3c.
Ich nie obchodzi po co, dlaczego i jak - bot - autodetect - ban :)
Uważaj, bo następny ban to delete account :D
coś mi to śmierdzi.... czekam na wasze reposty ...
Dostajesz bana za bota i jeszcze piszesz, że "coś Ci tu śmierdzi"... kup.se.musk ;<
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.