Pokaż pełną wersje : Yalahar - dragi
Widze czasami , że ludzie huncą na dragach na yalahar a moje pytanie brzmi czy one tam są a jak są to gdzie
Z góry thx:cup:
plal1609
04-03-2009, 14:51
Są na dzielnicy cudzoziemców na elfach ;] na samym środku masz zejscie.
Tak, ludzie huncą na dragach na yalahar lecz muszę Cię rozczarować, ponieważ ich tam nie ma =/
boniedwa
04-03-2009, 22:36
@up
Jak nie ma jak są, nawet padła odpowiedź gdzie. Nie byłeś tam to nie pisz.
Ziomek387
05-03-2009, 09:22
Tak jak mówią zejście na dragi jest na terenie elfów.
Taka Mała uwaga UWAŻAJ na kręcące się tam hydry :P i Serpent Spawny (Które są w pewnych zejściach niżej :P)
Tak jak mówią zejście na dragi jest na terenie elfów.
Taka Mała uwaga UWAŻAJ na kręcące się tam hydry :P i Serpent Spawny (Które są w pewnych zejściach niżej :P)
1 Hydra i 1 SS tylko się respi a nie w liczbie mnogiej .
@up
Jak nie ma jak są, nawet padła odpowiedź gdzie. Nie byłeś tam to nie pisz.
Ironia ziąąąąa.
Byłem nie raz, przeczytaj pierwszy post.
"ludzie huncą na dragach na yalahar a moje pytanie brzmi czy one tam są"
Jak można pytać się o coś, co się wie ale tak naprawde się tego nie wie ;O
To tak jakbyś powiedział : Widziałem Cię wczoraj w depo w venore, ale mam pytanie. Czy w venore jest depo?"
Ironia ziąąąąa.
Byłem nie raz, przeczytaj pierwszy post.
"ludzie huncą na dragach na yalahar a moje pytanie brzmi czy one tam są"
Jak można pytać się o coś, co się wie ale tak naprawde się tego nie wie ;O
To tak jakbyś powiedział : Widziałem Cię wczoraj w depo w venore, ale mam pytanie. Czy w venore jest depo?"
starasz się być na siłę dowcipny, ale nie wychodzi :)
Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mół powiedzieć/pokazać/zaznaczyć gdzie dokładniej się respią hydra i SS ;> chodzi mi tylko o schody, nie o dokładne zaznaczenie miejsca ;)
___
Edit
Dzięki. Wiem, że pytanie brzmi idiotycznie ;p Chodziło mi o to, że wyśmiałeś pytanie ironią, która nie została zrozumiana przez kogoś ;p
starasz się być na siłę dowcipny, ale nie wychodzi :)
Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mół powiedzieć/pokazać/zaznaczyć gdzie dokładniej się respią hydra i SS ;> chodzi mi tylko o schody, nie o dokładne zaznaczenie miejsca ;)
Nie, nie staram się. Stwierdzam fakty.
Jak można pytać o coś, czego odpowiedź zawarło się w zadanym pytaniu? Skoro widział, że ludzie huncą dragi na yalahar to po grziba się pyta czy na yalahar są dragi ;<
Miałem gdzieś filmik jak 150~~ek biegał po całym expowisku. Jak znajdę to wrzucę.
EDIT : Mam
http://rapidshare.com/files/205779773/new_dragon_lair.cam.html
Przejrzyj sobie na szybszym tempie:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.