PiTrEQL
04-03-2009, 21:32
Powiem szczerze,
Ten serwis jest chory
Lubie serwis od strony informacji, supportu, i wielu innych ale żeby administrator nie mógł usunąć jednego głupiego konta o które użytkownik prosi to jest przesada. Domagam się usunięcie tego konta lub zmiane nicku i zablokowanie konta. Od kilku miesięcy próbuje szczęścia wysyłając wiadomości administratorom na e-mail, pw i dalej bezskutecznie,
Napisałem około 5-6 mailów do [email protected]
Do Dr. Omadera napisałem około 3 PW
Dalej nic
LUDZIE! UŻYTKOWNIK MA PRAWO DO USUNIĘCIA SWOJEGO KONTA KIEDYKOLWIEK TEGO CHCE! tutaj nie dość że nie ma takiej opcji to nie można się adminów o to doprosić
Najprawdopodobniej za ten temat dostanę bana.
Zamiast zadziałać i pomóc uzytkownikowi to oni utrudniają,
Nie usuną, nie zrobią tego.
Jestem poważnie "wkurzony" (za co przepraszam) ale denerwuje mnie ta sytuacja od dobrych kilku miesięcy.
Najbardziej mnie zaboli jak dacie bana i nic dalej z tym nie zrobicie.
Proszę o głupie zablokowanie konta i zmiane nicku albo całkowitą kasację,
W panelu admina zajmie to około 20sekund.
Jeżeli jakiś admin to przeczyta to proszę niech spełni moje życzenie i usunie to konto, Mogę potwierdzić tożsamość drogą e-mailową.
Pozdrawiam
Ten serwis jest chory
Lubie serwis od strony informacji, supportu, i wielu innych ale żeby administrator nie mógł usunąć jednego głupiego konta o które użytkownik prosi to jest przesada. Domagam się usunięcie tego konta lub zmiane nicku i zablokowanie konta. Od kilku miesięcy próbuje szczęścia wysyłając wiadomości administratorom na e-mail, pw i dalej bezskutecznie,
Napisałem około 5-6 mailów do [email protected]
Do Dr. Omadera napisałem około 3 PW
Dalej nic
LUDZIE! UŻYTKOWNIK MA PRAWO DO USUNIĘCIA SWOJEGO KONTA KIEDYKOLWIEK TEGO CHCE! tutaj nie dość że nie ma takiej opcji to nie można się adminów o to doprosić
Najprawdopodobniej za ten temat dostanę bana.
Zamiast zadziałać i pomóc uzytkownikowi to oni utrudniają,
Nie usuną, nie zrobią tego.
Jestem poważnie "wkurzony" (za co przepraszam) ale denerwuje mnie ta sytuacja od dobrych kilku miesięcy.
Najbardziej mnie zaboli jak dacie bana i nic dalej z tym nie zrobicie.
Proszę o głupie zablokowanie konta i zmiane nicku albo całkowitą kasację,
W panelu admina zajmie to około 20sekund.
Jeżeli jakiś admin to przeczyta to proszę niech spełni moje życzenie i usunie to konto, Mogę potwierdzić tożsamość drogą e-mailową.
Pozdrawiam