Pokaż pełną wersje : Serwer [JAMERA] It's Be ast again.
Kolejny film Be asta.
http://tibiacam.tv/cams.php?id=kqkb6a35l6yjfsi2
Master-Mada
05-03-2009, 14:26
Nic specjalnego
Ofiary nieogarnięte, muszę się zgodzić z przedmówcą. Jedynie loot zachwyca.
Ubijanie noobów, które nie umieja rzucic haste,exury etc jak maja paralyze to nie jest nic trudnego :)
Inferno3031
05-03-2009, 15:37
Kiedy oglądam jego kolejne filmy mam coraz silniejsze wrażenie, że na tym serwerze grają po prostu idioci xD
na każdym serverze grają idioci
W tym rzecz że na serwerze Breasta gra najwięcej. :x
bo servery USA to w 90 procentach zbiorowisko idiotow : ) , a na Jamerze kiedys nie gralo tylu idiotow a teraz sami , smutne.
Nie wiem czemu nie zbieral tych potow spiirit cloakow etc, przeciez tez cenne byly ; P nawet nie majac capa by se do poczty potachal.
babcia666
05-03-2009, 16:27
Iceh'a coś nie ogarniali.
A loot z pierwszego gościa - porażający.
Ten knight chyba wszystkie levle wbił na bocie albo jest jakiś nie dorobiony jak można tyle kratek biec na paralu ?
DexteroO
05-03-2009, 16:58
Iceh'a coś nie ogarniali.
A loot z pierwszego gościa - porażający.
nom, porashajacy ;\ szkoda, ze to tylko 60k, chyba ze widzialem jakis inny filmik ;\
troszke nuda, bo bez uciekania, ale przynajmniej mial zwrot za runki ;>
Jucha Furora
05-03-2009, 17:46
Może nie trudno zabic takich idiotów,
ale trudno ich znaleźc.
Da ktoś spoil ;>?
proszę :
3 noobów zabitych, loot: demonka, boszki i duperele :P
Co do noobów/idiotów to się zgodzę... 0 ogarnięcia, szczególnie ten koleś co się z paralyze nie umiał wyleczyć :D
Ogólnie filmik spoko.
Inferno3031
05-03-2009, 21:38
Hmmm właściwie to ten ostatni ED miał szanse zwiać (albo oni mieli szanse go wcześniej złapać xD)... wystarczyłoby tylko w przejściu mwall rzucić ;)
Dla Was to dziwne, bo pewnie wiekszosc gra na niemieckich serverach, bo na GER nie ma lagow i w ogole duzo polakow, ale uwierzcie ze wcale nie tak trudno znalezc takich idiotow na br servach, bo oni tam prawie wszyscy tacy sa ;D. Przecietny gracz na amerykanskim servie potrafi zaznaczac monstery, jego gleboka wiedza na temat slownictwa w j. angielskim pozwala sie mu dogadac czasem nawet z npc, a co bardziej wybitne jednostki potrafia puscic bota. Tak wiec niejeden z Was majac chara takiego jak Be ast moglby krecic tam takie filmiki :P
Works__1985
05-03-2009, 23:57
Jak dla mnie ten beast gówno potrafi nie wiem w czym ta cała podnieta.. Oglądam jego filmy i stwierdzam że to zwykły pk który nie za wiele umie.. Ile razy jest okazja, żeby sieknąc z ue , rzucić m wall itp a on tylko z sd wali ekhm nie on tylko elf bot :) W tym filmie to już na prawdę pokazuje, że gówno potrafi.. Po kiego grzyba stawia te DS'y skoro one ledwo się ruszają... Jak już to mógł m wallować albo jak jego ziomek (któremu później podjebał ciało z przed nosa i sam lootem się żywił) walnął ue on mógł też szybko jeśli nie byli na jakimś tam korespondencyjnym programie... W poprzednich filmach idealnie takie same sytuacje wiele okazji do ue a ten z sd pakuje... Jedyne co mi się podoba to loot. Parę razy udało mu się uciec przed kilkoma ludźmi sposobem up down na piramidzie utana vid i leci a propo tego kolejnym przykładem, że nie myśli było to jak mu niewidka znikła w kambodży czy jak to się pisze port hope xD ... uważam, że zna godziny w których to może robić i dla tego go nie u*******ają jak by u mnie na servie to się działo to już dawno by go jechali za te numery i cwaniactwo... Na 100% nie poleciał by na jakiegoś 90+ który nie boci bo wiedział by, że dostanie wpierdol a tak to lata tylko po botterów, słabych rs'ów i ogólnie niskie lvle...
@up
Popatrz na jego wcześniejsze filmiki jak szydził z xxx lvl którzy w 4 nie umieli go dopaść i przez 25min się z nimi gonił po ankh/tiquanie ;D
co do mwalli itp.. zastanowiłeś się, dlaczego on ich nie używał w tym filmie?
nie? to popatrz na niego jeszcze raz baaardzo uważnie.
Ale ci odpowiem: nie używał, bo nie było takiej potrzeby...
ZapodajMuze
06-03-2009, 12:23
@up
Popatrz na jego wcześniejsze filmiki jak szydził z xxx lvl którzy w 4 nie umieli go dopaść i przez 25min się z nimi gonił po ankh/tiquanie ;D
co do mwalli itp.. zastanowiłeś się, dlaczego on ich nie używał w tym filmie?
nie? to popatrz na niego jeszcze raz baaardzo uważnie.
Ale ci odpowiem: nie używał, bo nie było takiej potrzeby...
On ma poprostu zajebiscie ustawionego elf bota .
@2up
Signed , ale bez przesady noob to nie jest bo nie kazdy by tez umial naciskac strzalki wtedy kiedy trzeba .
@Pvp be asta
On od 2 filmiku mi zbrzydl bo nie pokazal nic ciekawego po za skryptami . Dodam ze pkowac 68 msem ktorego masz w dupie jest o wiele latwiej zabijac niz normalnym charem ktorym grasz na codzien.
@2up
może ma, a może nie :P
@up
reported ;*
a kysz trollu, a kysz! xD
piramjida
06-03-2009, 16:28
Jak dla mnie ten beast gówno potrafi nie wiem w czym ta cała podnieta.. Oglądam jego filmy i stwierdzam że to zwykły pk który nie za wiele umie.. Ile razy jest okazja, żeby sieknąc z ue
Tylko, ze na jego lvl i mlvlu UE wali niewiele wiecej od SDka. Potrafi wystarczajaco zeby w stosunku do ludzi grajacych w tym momencie na pvp byc uwazanym za dobrego.
W tym filmie to już na prawdę pokazuje, że gówno potrafi.. Po kiego grzyba stawia te DS'y skoro one ledwo się ruszają...
A dlaczego nie?
Jak już to mógł m wallować albo jak jego ziomek (któremu później podjebał ciało z przed nosa i sam lootem się żywił) walnął ue on mógł też szybko jeśli nie byli na jakimś tam korespondencyjnym programie...
No ty bys napewno na otwartej pustyni go strapowal tymi mwallami.
Siedze dlugo na tym forum, na WOT, ogladam duzo filmikow PK i obiektywnie stwierdzam, ze dawno, dawno nie widzialem czegos lepszego, moze Aracha, Wizav, ale ciezko powiedziec bo maja wyzsze lvle. Pewnie sie powtarzam, ale prosze bardzo mistrzowie - pokazcie mi cos lepszego, juz niekoniecznie w waszym wykonaniu, mozecie wrzucic trzy boty i grac z kumplem, wisi mi to, chce zobaczyc efekt, ktory jest waszym zdaniem taki prosty. Walcie swoje UE, stawiajcie mwalle i FE, tylko to nakreccie.
Dodam ze pkowac 68 msem ktorego masz w dupie jest o wiele latwiej zabijac niz normalnym charem ktorym grasz na codzien.
On PKuje kazdym charem, bo wierzy, ze nie padnie dzieki temu, ze potrafi wykorzystac przewage jaka daje mu mapa - piramidy na Ankh itd, dash.
Jak wam sie nie podoba to wrzuccie swoj filmik w ktorym uciekacie przed takimi lvlami bez bota na otwartej przestrzeni. :z
Works__1985
06-03-2009, 16:37
@up Chodzi o samo przyblokowanie go wtedy jak te dsy postawił... na 100% na tych redach jeśli by walnął ue to by ich dobił spokojnie zważając na to, że hit na pewno by był większy od hita z sd a zostawało im bardzo mało hp..
ZapodajMuze
06-03-2009, 17:18
Jak wam sie nie podoba to wrzuccie swoj filmik w ktorym uciekacie przed takimi lvlami bez bota na otwartej przestrzeni. :z
Bez bota jakby uciekl to by cos pokazal , a nie ze na dashu . Po za tym kup mi cama i daj 70 ms to ci pokaze ile odstaje od takiego bea sta ( tez ustawie se wszystko w elfie).
---Ogorek---
06-03-2009, 18:42
StagG
Jezu kolejny debil, który myśli, że będzie fajny ...
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User tv already has more than 'max_user_connections' active connections in D:\inetpub\vhosts\tibiacam.tv\httpdocs\include\dat abase.php on line 25
User tv already has more than 'max_user_connections' active connections
Uzik3000
06-03-2009, 22:53
Właśnie a on znajduje ich znakomicie, moim zdaniem dobre pk
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.