Pokaż pełną wersje : zblokowany shielding?
Romusiek
24-12-2004, 12:41
Idziesz na dwarfy, bierzesz w lape knife, w druga lape shield i trenisz... :confused:
no tak ale przy obojętnie jakich walkach po rosnąc shielding bo używam tarczy :/ dlaczego sie tak nei dzieje :/
ColdFire
24-12-2004, 12:48
Sory ale z tego co wiem broad sword jest bronia 2 reczna, wiec jak moze biegac z nim i tarcza ??
Po drugie zobacz sobie tematy o treningu
Ty musisz prafiac potwora i blokowac jego ciosy tarcza zeby rosl shielding
To na tyle poczytaj tematy o treningu
Wesolych swiat wszystkim zycze
Tretogorczyk
24-12-2004, 12:56
Tarcze trzyma sie w prawej albo lewej rece... nie w miejscu na strzaly.
Używam braod sworda i dwarven shielda
Ciekawe, ciekawe...broad sword jest dwuręczny więc jak możesz nosić tarcze? ;) I to jest chyba główna przyczyna że shield nie rośnie; bo nie masz tarczy.
Wszytskie zasady są zachowane - co jakiś czas Valkyrie ,rotwormy i amazonki zadaja mi obrażenia
To Ty musisz co jakiś czas na nich zadawać obrażenia, nie one na Tobie.
Komandor
24-12-2004, 13:27
"...Wszytskie zasady są zachowane - co jakiś czas Valkyrie ,rotwormy i amazonki zadaja mi obrażenia..."
Nom, właśnie - powinno być na odwrót. Ty powinieneś raz na 30 sekund zadać tym potworom "blood hit", aby nie zablokował się licznik shieldingu i sword fightingu (lub axe, czy też club). ;)
suchyxxx
24-12-2004, 14:13
Trzeba walnąć potwora raz na 15 sekund aby ci się shielding i jakis skill nie zablokowal.Sprawdzalem i liczylem wiec tak po update jest
cos mi sie zdaje ze w zlym miejsciu trzymasz shiedla ;/
Ghost Nieudany
24-12-2004, 15:27
Own3d, nie ma znaczenia GDZIE trzymasz tarczę - jedni trzymają ją w lewej ręce drudzy w prawej (jak np. ja, bo mi wygodniej po prostu)... Chyba, że trzymasz ją w miejscu na strzały. -_-
Broad Sword jest dwuręczny, jak ktoś słusznie zauważył. Ponad to, może masz nałożoną blokadę 30 "chmurek"?
Slagolash
24-12-2004, 15:27
Złe miejsce shielda.......miałem dokładnie ten sam problem, jeżeli chcesz zeby shielding rósł używaj broni jednorecznej i trzymaj tarcze w rece, nie na miejscu strzał
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.