Poka¿ pe³n± wersje : Weso³ych ¦wi±t i Szczê¶liwego Nowego Roku.
W imieniu ca³ego zespo³u tibia.pl pragnê Wam z³o¿yæ serdeczne ¿yczenia ¶wi±teczne i noworoczne. Chyba nic wiêcej nie mo¿emy wam ¿yczyæ, ni¿ pe³ni szczê¶cia. Bo nie mo¿na byæ szczê¶cilwym nie bêd±c zdrowym, nie maj±c pieniêdzy, maj±c z³e oceny w szkole...
dzieks, zycze ci tego samego + zdrowia,szczêscia, pomaranczy, niech ci Dr. Omader nago tañczy :p
Romusiek
24-12-2004, 12:56
Dzieki tych zyczen, nawzajem dla celego zespolu z tibia.pl ;)
Thimburd
24-12-2004, 13:00
No ja te¿ Wam wszystkim ¿yczê Weso³ych ¦wi±t. :) No i szczê¶liwego Nowego Roku :D No i 250 lv w Tibi ;)
dzieki i nawzajem tylko to P razi w oczy
Triciol Pogromca
24-12-2004, 13:05
ale z was detalisci :P
Dzieki i dolaczam sie do zyczen ! tak¿e dla calego tibia.pl team bo w tym roku odwaliliscie kawal dobre roboty ,a w nastepnym nadchodzacym roku bedzie jeszcze lepiej! :)
Dzieki. Do³aczam se do zyczen, wysokich lvli zycze, a w zyciu wszystkiego najlepszego:)
dziêkuje bardzo i nawzajem :] i jeszcze kolegom fajnej laski a kole¿ank± fajnego faceta. No bo co to za szczê¶cie jak nie mo¿na go dzieliæ? (jak zapa³ki kiedy¶ na 4 :P)
Dwimenor
24-12-2004, 13:18
Dziêkuje za ¿yczenia(a jak ³adnie wygl±daj± na stronie g³ównej;) ) I dorzucam co¶ od siebie:
http://img.photobucket.com/albums/v616/Dwimenor/Wesoych000123.jpg
Pewnie ka¿dy to ju¿ dosta³ to przez GG no ale...moze przeczytæ to jeszcze raz na forum:D
next great sorcerer
24-12-2004, 13:20
Dziêki, ale czy kto¶ gra³ ostatnio na Eternii?? Tam zaliczono górn± granicê wszystkiego:950 osób (czeka³em z paccem...), kick co pare sek, lagi super bylo...
Weso³ych ¦wi±t i Szczê¶liwego Nowego Roku dla ca³ego zepo³u tibia.pl i dla wszytkich forumowiczów...:):):):):):):):):):):):):):):):):): ):):):)
Du¿o prezentów i pare hektolitrów szampana na sylwka(Piccolo;))
Dr. Omader
24-12-2004, 13:26
Ja sie tylko podpisze pod tym bo mnie cos inwencja tworcza oposcila....
Weso³ych ¦wi±t i szampañskiej zabawy Sylwestrowej...
... i ¿eby¶cie w Nowym Roku kaca nie mieli ...
Weso³ych ¶wi±t, szczê¶liwego nowego Roku i za***istych kolêd ¿yczy arvegil :)
@Modki
Nawzajem, tylko nie wypchajcie siê wigilijnym jajem :P <joke>
No i weso³ych ¶wi±t dla wszystkich ziomali na forum :D
Ka¿dego roku o tej samej porze ka¿dy kazdemu ¿yczy co tylko mo¿e. Ja, korzystaj±c z tej sposobno¶ci, ¿yczê wam wszystkim szczê¶cia i wiele rado¶ci! To o czym marzycie by siê spe³ni³o, a to co kochacie by Wasze by³o.
Genesis 007
24-12-2004, 13:43
Dziêki.Ja równiez wam ¿ycze Wesolych ¦wi±t;)
Dziêki, ale czy kto¶ gra³ ostatnio na Eternii?? Tam zaliczono górn± granicê wszystkiego:950 osób (czeka³em z paccem...), kick co pare sek, lagi super bylo...
nie wiem czy zauwazyles ale tak wczoraj bylo na 4 czy 5 swiatach :D lol ;] :D
A wiec tak: Zycze wam wszystkim (tym slabszym lvlem i tych troszke lepszych), takze ekipie Tibi.pl, Wszystkiego najlepszego na swieta i w nadchodzacym roku 2005, aby przyniosl wam wszystko o czym marzycie. Dobrych wynikow w nauce lub tez w pracy. Tylko pamietajcie, zeby w sylwestra nie zabalowac. ;]
Wszystkiego dobrego zyczy Divrael
Bongozzpl
24-12-2004, 14:17
Wesloych Swiat ! ]:->
Poskramiacz noobow
24-12-2004, 14:20
Jak zawsze na pocz±tku posta napiszê ¿e nie bêde oryginalny: dzia i nawzajem
Najserdeczniejsze ¿yczenia: Cudownych ¦wi±t Bo¿ego Narodzenia Rodzinnego ciep³a i wielkiej rado¶ci, Pod ¿yw± choink± za¶ du¿o prezentów, A w Waszych piêknych duszach wiele sentymentów. ¦wi±t daj±cych rado¶æ i odpoczynek, oraz nadziejê na Nowy Rok, ¿eby by³ jeszcze lepszy ni¿ ten, co w³a¶nie mija. ¯yczy: Ra'Virr, Blood Zao, Ulsamer i Yngoth!
Dorzucam sie do przedmowcow i tez zycze wszystkim Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku :)
Hegemmon
24-12-2004, 14:43
http://www.members.lycos.co.uk/hegemmon/emots/choinka.gif
a pod nia kupê
http://www.members.lycos.co.uk/hegemmon/emots/prezent.gifhttp://www.members.lycos.co.uk/hegemmon/emots/prezent.gifhttp://www.members.lycos.co.uk/hegemmon/emots/prezent.gif
Tego wam ¿yczê :)
Nightwalker
24-12-2004, 14:46
Weso³ych ¦wi±t i szczê¶liwego Nowego Roku ;]
Szczê¶cia, zdrowia, pomy¶lno¶ci i rado¶ci ;]
£a³ :) Nawet temat zrobiliscie ;) W tamtym roku zyczenia chyba byly bardziej rozbudowane... :P Osobiscie chcial bym rowniez zlozyc wszystkim serdeczne zyczenia i pogody ducha :)
¯ycze wam miko³aja w kominie, prezentów ile siê nawinie, cukierków skrzynki, dwumetrowej choinki, przed domem ba³wana i sylwestra do rana!Spe³nienia marzeñ:P
thx
espectro
24-12-2004, 15:06
ZYcze @ll wesolych swiat i zeby sie spelnilo zyczenie faccow:) mam namysli to zeby nas wkoncu wpuscili na ARCANIE :P
nawzajem zycze wam wszstkim weso³ych ¶wi±t!!! :)
Trzema slowami : wszystkiego najlepszego ludzie!! :)
Vegefa Ziom
24-12-2004, 16:02
Wszystkiego najlepszego dla wszyskich :):
"¦niegu po pachy, smacznej kie³bachy, do nieba chonki i wêdzonej szynki. Noi wspania³ego wyskoku do nowego roku!" ;~)
Venderer
24-12-2004, 16:04
Równierz ¿ycze weso³ych ¶wi±t!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!
Thanx all!
Dzieki wszyskim za zyczenia: przyjaciolom,kolegom, rodzinie i tibia.pl
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
PS:Mamo kocham cie!!
:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
not ja tez wszystkim zycze wesolych swiat i szczesliwego novego roku! ale chcial bym jeszcze zyczyc wam zebyscie osiagneli ten 200lvl i wykonali wszystkie questy :)
Weso³ych i pogodnych ¦wi±t Bo¿ego Narodzenia !
johnnny_b
24-12-2004, 16:41
dzienki ja wam rowniez zecze wesolych swiat
smacznego jajka (j/k :P)szczescia...
oraz szczesliwego nowego roku
Smacznej choinki i wesolego karpia zycze :)
Oraz oczywiscie szczesliwego nowego roku, oby byl duzo lepszy niz ten miniony(jeszcze nie miniony, ale co tam ;))
a ja zycze zebyscie kaca nie mieli w nowym roku i smacznego jajka i obfitego zajaczka :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Zindahjira
24-12-2004, 16:53
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Tibijczyków!! :) ¯eby ka¿demu uda³o siê w pojedynkê ukoñczyæ Annihilatora i minimum 200 levelu ;) Merry Christmas!!!!!!!!!!
Do³±czam siê do ¿yczeñ.Tylko...troche to piêdziedzy.Jako¶ mi siê nie spodoba³o.A oto osobne ¿yczenia odemnie:
W grach:
Najlepszych broni, wygranych wy¶cigów, ¿eby wasze Simy nie umar³y :p
W Tibii:
200 lvl.I ¿eby¶cie w pojedynkê wykoñczyczyli naraz GS, demona, beholdera i szczura :p
W ¿yciu:
Szczê¶cia, zdrowia i powodzenia
Adamek wrocek
24-12-2004, 17:11
:p Czy to prawda ze na sylwka na tibi jest istna rze¼nia tzn. wszyscy sie lej±???
hashhunter
24-12-2004, 17:39
Wesolych Swiat :)
Wszystkiego naj naj naj all tibijczykam i all teamowi tibi.pl !!!!!
Pozdro szczegulna dla dobo za usówania poczebanych tematów!! XD !!
:evul: :cup: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul:
Weso³ych ¦wi±t Bo¿ego Narodzenia i Wszystkiego Najlepszego Dla Wszystkich Tibijczyków . Du¿o Dobrego Lootu i Ma³o Detów (CZy jak sie to pisze :P )
Dzieki. Weso³ych ¦wi±t i Szczê¶liwego Nowego Roku 8o Wszystkim Zycze :]
ziomal 3
24-12-2004, 19:23
B) w imieniu moich 12 postaaci bardzo dziekuje i rzycze wszystkim urzytkownikom forum B)
weso³ych ¶wi±t
Seban PL
24-12-2004, 19:43
Wesolych Swi±t Dla Karzdego Urzytkownika Tego Forum i Karzdego Tibijczyka Niech Te ¦wiêta Zostana U Wszytkich w Pamiêci Jako Radosne i Mi³e :)
Swieta to jeden z najgorszych okresow w roku. Wszystko jest maksymalnie sztuczne i udawane. Cala rodzina zbiera sie przy wigilijnym stole kazdy dla kazdego milym jest z usmiechem do niego podchodzi a poza swietami patrz na ta druga osobe jak na nieznana mu , obojetna istote lub cos w tym stylu wrrrr TO JEST MAX PRZYKRE ZEBY NIE POWIEDZIEC.............
Nio ale jak by nie bylo obchodiz sie ja bardziej z tradycji niz chyba czasem checie.
Wiec me zyczenia dla was maniaklani gracze Tibijscy sa nastepujace:
Dla graczy w wieku od 10 do 13 lat - NIo zeby wam Dzieciatko przynioslo wasze wymazone prezenty zeby w tibi wrescie looty byly hmm conajmniej obfita zero lagow a kicki hmm zebyscie zapomnieli co te slowo okresla.
Dla graczy w wieku od 13.1 do 15 lat - Was juz nie bede oklamywal to nie dzieciatko lecz wasi bliscy podkladaja prezenty pod choinke (wiem prawda jest brutalna ale kiedys musiala nastapic :)) I zycze wam hmmm rozwoju intelekualnego w sprawach dotyczacych questow bo niektore to nie lada zagadka , dostania mase najbardziej potrzebnych i chcianych prezentow ...
Dla graczy od 15.1 do 18 lat - Wy to juz pewno macie wszystko czego mozna sobie zazyczyc od "Dzieciatka" , w glowach chyba wam teraz bardziej lata mysl "Kiedy bedzie koniec wigili , che juz do tibi wrocic nie wytrzymam ..."
Nio ale jak juz dostaniecie te prezenty to niech rowniez beda trafione ...
Dla graczy w wieku od 18.1 do hohohoho i jeszcze starszych - Wiec w tym wieku graczom zycze wyrozumialosci dla mlodszych poczatkujacych graczy , cierpliowosci do problemow zwiazanych z tibia. DOstania samych przydatnych i cudnych prezentow.
Redakcji-grupie trzymajacej storne tibia.pl w calosci zycze jak najmniejszych problemow z rozszerzaniem i rozbudowa strony.
Wszystkim wam zycze zdrowych , radosnych , pogodnych swiat Bozego Narodzenia. Zeby wkoncu z tibi zniklo slowo Noob i gracze do ktorych one sie stosuje , jak najmniej kickow , lagow i przede wszystkim dedow , duzo exp mlev lev skilli gp lootow :P
Nio to c ya
Lamdar II
24-12-2004, 19:52
¯ycze wam wszystkiego najlepszego ¿eby¶cie zrobili anihilator qest :cup: :)
zdrowia i osi±gniêæ w nauce :king:
gorczaker
24-12-2004, 19:55
ta wesolych swiat...wale takie swieta chory jak zwykle jestem zarcia pelno a ja nie moge nic sprobowac bo nie czuje smaku i to tak jak bym jadl papier toaletowy i popijal zwykla woda z klozetu..........ehhh zawsze pecha w zyciu mam i to samo z sylwkiem wszyscy beda sie bawic a ja bede siedzial w domu i patrzal tyko przez okno ehhh ://////
mam ogromna prozbe prosze o pomoc aby przeprowadzic mnie przez strone www.tibia.com ...premium i doprowadzic do tego abym zalorzyl w koncu sobie pacca .... :) jesli mi pomozec dopiero po tym mam wysylac list do niemiec ?? z gory dziekuje 8o
Przy³anczam Sie do Tych ¦wiatecznych ¯yczen i ¯ycze (osobiscie) wam : Duzo szczescia , radosci , karpi bez osci :) I zebyscie zapomniali o zlych rzeczach , a patrzyli na swiat tylko z dobrej strony! Wybuchowego Sylwka oczywiscie i zabawy do rana!! Pozdroo!!
Shidokan
24-12-2004, 21:00
Dziekoowa za ¿yczonka. Za to ja wam wszystkim czytaj±cym te posty ¿ycze:
Bardzo du¿o przenów, ma³o w ¿yciu zakrêtów, du¿o wb±belków w szampanie, kogos kto robi rano ¶niadanie, a na ka¿dym kroku szczê¶cia w nadchodz±cym Nowym Roku
piotrek1000
24-12-2004, 22:21
Zdrowia, szczê¶cia, pomy¶lno¶ci i czego tam sobie ¿yczycie :)
Podziêkowania za ¿yczenia :) I ja siê do³±cze. ¯ycze wszystkim weso³ych i spokojnych ¶wi±t oraz szczêsliwego nowego roku, wspania³ego sylwestra , ¿eby spe³ni³y siê Wasze marzenia i dobrze wam sz³o w tibi :p
PS:Witam szwystkich na tym forum :)
Master Dawidoos
24-12-2004, 23:10
Ja te¿ do³±czam sie do ¿yczeñ. No i czego tu jeszcze ¿yczyæ... Mo¿e nowych pomys³ów na rozwój strony... Ale narazie jest i tak super.... Wszystkiego NAJLEPSZEGO!!! :D
Sexu na ¶niegu, mniej ¿ycia w biegu, dwumetrowej choinki, cukierków trzy skrzynki, prezentów kupe, ruzgi na dupie, udanego wyskoku do NOWEGO ROKU!! :D
Sniegu po pachy, smacznej kielbachy, weso³ej pasterki, prezentów moc, sexu co noc, pysznego bigosu i gwiazdki z kosmosu oraz szczê¶liwego NOWEGO ROKU!!!! 8o
xasistis
25-12-2004, 02:51
Weso³ych ¶wi±t wszystkim!
Tibijczykom 10k expa, ma³ych lagów i du¿ych huntów.
Ekipie Tibia.pl dalszych chêci dla kontynuowania prac nad stronk±.
CipSoft-owi tego¿ samego nad ulepszaniem gry oraz ma³± rózgê za ostatni± cofkê na Harmonii :)!
I jeszcze raz WESO£YCH ¦WI¡T !!!
Ja trochê spó¼nione ale szczere ¿yczenia pogodnych i weso³ych ¦wi±t Bo¿ego Narodzenia :D
Costanzo
25-12-2004, 04:40
Mogli by nam ¿yczyæ mi³ej gry... ale jak tu graæ jak co minute s± ****a kicki?!
¦wiêta? Super! Ale mogli by zrobiæ co¶ z tymi serverami... gram ju¿ d³ugo i nie pamiêtam, ¿eby by³ taki miesi±c w którym by nie by³o mass kick!!! Mam Pacc i bardzo ¿a³uje, ¿e wyda³em tyle kasy na gre w któr± siê nie da graæ w spokoju... Ej bo sorry! Expie np. na dragach i nagle kick... Osobi¶cie po¶wiêcam du¿o czasu tej grze i zastanawiam siê czy jest sens skoro przez g³upie problemy techniczne, których nie mog± juz rozwi±zaæ od w ****u czasu... p³ace, wymagam!!! Niech oddadz± dni pacc, które straci³em ja i inni, a nie beszczelnie sk³adaj± ¿yczenia ¶wi±teczne... skandal! nie wiem po co pisze i tak pewie ktos wywali ten post... ale w****ia mnie jak trenuje i co chwile mnie wywala... Weso³ych ****a!!!
nie zycze wam pieniêdzy bo ci na Titanic'u mieli pieniadze...... nie zycze wam zdrowia bo ci na Kursk'u mieli zdrowie... ale i tym i tym zabrak³o szczêscia, wiec Zycze wam duzo SZCZʦCIA!!
ja tez wam tego zycze
ja niestety na swiata zostalem shakowany :(
Mistrz wladnia toporem
25-12-2004, 12:09
Thx matkus Nawzajem i zycze h-lvl'i. Chociarz sam mam niski lvl ;/ ;(
Dan the Automator
25-12-2004, 12:17
Wszystkiego najlepszego Misie Pysie ;-)
Wszystkiego Naj, Naj, Lepszego - Zdrowych i weso³ych ¶wi±t Bo¿ego Narodzenia dla Tibia.pl Team (dream team ^^) Dla wszystkich odwiedzaj±cych to forum.. ! - A w Tibi wyskokich lv, Skili, m lv ipt.. ¯yczê PACC'a, Bo wiem ¿e wszyscy nie maj±.. :)
PS: Dziêkuje za ¿yczenia.. B)
Diana Silvershadow
25-12-2004, 16:09
Hey dziekuje za zyczenia i ca³emu zespo³owi Tibia i wszystkim gracza chcia³abym ¿yczyæ.. ¦niegu po pachy, Smacznej kie³bachy, prezentów kupê i ruzgi na dupê... Do nieba Choinki i wêdzonej szynki, oraz szybkiego wskoku wprost do Nowego Roku... Ode mnie dla was:P
Wam wszystkim równie¿ ¿yczê zdrowia szczê¶cia i kasy i aby brazyle przestali graæ w tibie :)
Rafciu Mistrz
25-12-2004, 16:16
¯ycze ca³emu zespo³owi tibia.pl :flaga_pl: Weso³ych ,spokojnych i radosnych ¦wi±t Bo¿ego Narodzenia,wspania³ych prezentów ,szalonego, wytañczonego i szampañskiego Sylwestra ,a w Nowym Roku zabawy, emocji, rado¶ci,wytrwa³o¶ciw d±¿eniu do celu ( 200lvl ),energii szaleñstwa,lenistwa, sukcesu,uniesieñ przyja¼ni i duuuu¿ kasy w tibii i w rl :] :] :]
customer17
25-12-2004, 16:37
Dziekuje bardzo CIPOM za zyczenia a takze za ich niesamowicie orginalny prezent pod choinke w postaci mass KIKA i zgonu z tego powodu straty 140K expa 5 % do magic lvla i straty skilow z 80/80 na 79/79 DZIEKUJE BARDZO NARA !!!!!!!!!! <WKU***NY NA MAXA> PIEKNY PREZENT OD CIPOW DOSTALO TAKZE KILKU MOICH KOLEGOW... DZIEKUJEMY WSZYSCY :)))))) ENJOY TIBIA
:) A Ja ¯ycze Wszystkiego Dobrego Wszystkim :)
Oczywiscie dolaczam sie do wszystkich zyczen z Calego Serca, i mam nadzieje ze CIP-y wreszcie zalatwia problem z serwerami ;/
I na wzajem Andreff :)
Ki'ra
Wszystkiego najlepszego dla ca³ego zespo³u Tibia.pl, oraz wszystkich uczestników forum. Oczywi¶cie te ¿yczenia nie zmieniaj± mojego nastroju zwi±zanego z MASS KICK-ami >.<. Mam nadziejê, ¿e CIP-owie zmieni± to w najbli¿szym czasie. Wszystkiego naj jeszcze raz.
PS. Chocia¿ swiêta s± nawet, nawet... Pacc siê szykuje :D
¯ycze wszystkim szczê¶liwych ¶wiat i zalanego sylwestra :P
Dziêki za ¿yczenia. :D
Z mojej strony ¿yczê wszystkim Tibijczykom sukcesywnego podnoszenia skilli,lv,mlv etc. Oby ¶wiat, w którym siê poruszamy par³ do przodu, a noobów i PK niechaj spotka zas³u¿ona kara. X( PoZdRaWiaM. B)
Masterski bartek
26-12-2004, 09:24
Dziêki wszystkim pozdrawaim i ¿ycze du¿o zdrowia i szczê¶cia nie tylko w grze :)
Yazon Zigrin
26-12-2004, 09:35
Weso³ych i radosnych ¦wi±t Bo¿ego Narodzenia i szczê¶liwego Nowego Roku ¿yczê twórcom Tibii; twórcom, adminom i modkom forum.tibia.pl i tibia.pl... a tak¿e wszystkim u¿ytkownikom... hmm... wogóle wszystkim ¿yczê :P
Nightbetrayal
26-12-2004, 17:15
Droga zalogo tibia.pl i wszyscy uzytkownicy forum!
Ile mozna zyczyc sobie nawzajem zdrowcia, szczescia i pomyslnosci? :p
Przeciez jak zawsze cos nie pyknie :( .
A tak wogole... Marry Easter!! :evul:
Druid Eterni
26-12-2004, 18:17
Siema I Dzieki Za ¯yczenia !!!:] Ja Tez ¯ycze Wszystkim Weso³ych ¦wiat I Udanego Sylwestra I Zeby Wam SIe Dalej Dobrze Gralo W TIBIE !!! :)
Thx za ¿yczenia,ja wam ¿ycze ze (200 w ka¿dym b±dz razie wiekszego od bubble :] ) lv w tibi ¿eby ni by³o lagów pacca
(oczywiscie jesli macie to drugiego) !!!!! :D
undefinedundefinedundefined¿eby sie dobrze w tibie gra³o :) :) :) :)
Molkofan
27-12-2004, 14:27
Dziekujê za ¿yczenia i siê do³anczam. Wszystkiego Najlepszego. :)
Wielkie dzienki i nawzajem:)
Ty no normalnie troche siê spóznilem ale u Babki by³em a ona neta ni ma:P hehe no to nawzajem ziomu¶ i Ja wszystkim Gor±co ¿ycze big LvLi w Tibi dla was moderatorzy too ;] ¯ycze all pozatym Za***istej Zabawy Sylwestrowej :P
Wszystkiego Najlepszego z Okazji ¦wi±t Bo¿onarodzeniowych < sorki za po¶lizg w czasie ... :) >
¯yczenia s± mo¿e lekko spóznione , ale za to w 100 proc. szczere !!!
No i oczywi¶cie Wspania³ej Zabawy w Noc Sylwestrow± !!!
< uf , tutaj siê wyrobi³em > ... :)
P.S. To jest najlepsza strona o tibii jak± znam ... !!!
Gratulacje dla ca³ego zespo³u tworz±cego tê stronê ...
Uwa¿am , ¿e jeste¶cie ca³kiem niezli w te klocki ... :)
Oby nadchodz±cy rok by³ jeszcze lepszy ...
Zarówno dla Was , jak i dla Nas ... :)
Wszystkiego Dobrego w 2005 Roku ... !!!!!
Master Rincewind
27-12-2004, 19:54
:) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :evul:
Adrian_123
28-12-2004, 16:13
Tak¿e zycze wam samych sukcesów i wszystkiego,wszystkiego NAJLEPSZEGO!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Ja tak¿e ¿yczê BIG lvl'i w tibi :p I wogóle wszytkiego dobrego z okazji :p :) ;) nadchodz±cego nowego roku :D I mam nadzieje ¿e kto¶ zabije Buble 8o
Nowy Folder
29-12-2004, 13:55
zycze wam wszystkiego najlepszego z okazji swiat bozego narodzenia i szczesliwego nowego roku. 8o
error b³±d
30-12-2004, 13:53
troche poozno ale coz... wesolych swiat i szczesliwego noego roku :D
Nosicie w¶cieklizny
30-12-2004, 14:12
Prosze O Pomoc Uzytkownik Loollipop Zabil Mnie A Ja Mam 9 Lvl A On 17. Zabral Mi Miecz Tarcze I Spodnie .a O Ile Mi Wiadomo Zabijac Legalnie Mozna Od 10 Lvl. Dlatego Prosze Aby Ktos Go Zabil I Zworcil Mi Moje Rzeczy. Jesli Ktos To Uczyni Wynagrodze Go Calym Swoim Zlotem. Prosze O Pomc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( ;( ;( ;( ;( ;(
Ej moze byscie mi pomogli, niedlugo biore slub i nie wiem co nalezy zrobic gdzie sie zglosic za ile mozna co i kogo wynaj±æ do jakich rzeczy!, co potrzeba aby slub fajnie wygladal, POMÓ¯CIE ;( prosze, nie wiem wszystko co dotyczy slubow prosze tylko szybko
Elysia-->Ab'Dendriel-->Druid-->18lvl-->Asta Anath
Prechcik
01-01-2005, 11:29
Nawzajem :D A Ja Wam ¿yczê du¿o zdrowia i szczê¶æia , aby¶cie nie dednêli w tibii =D
CzY JeSt Tu KtOs KtO GrA Na SwIeCie SAMERA ? :p
Slayer Monster
03-01-2005, 19:59
X( Mi nie pozostaje nic innego jak dolaczyc sie do zyczen ale dodam od siebie
,,Niech ten nowy rok bedzie dla was szczesliwszy niz dla mnie"
Mowie tak bo chcialem powiedziec wam ze tak oto sobie dzis wchodze na mojego knighta ,,Slayer Monster - nick" no i tak sie loguje w swiatyni , jakby tego bylo malo to mily pan powszechnie znany jako HAKER zafundowal mi nie tylko pare dead'ow co z mojego pieknego 25 poziomowego knighta zrobilo 9 poziomowego wypierdka ale takze jak latwo sie domyslic oproznilo dp i eq.
Jakby tego bylo malo oproznil takze mojego uhmakera , ktory tez nie wywinal sie od dead'ow ( jakby wystarczajaco moje postacie malo padaly jak JA gralem ). Taki oto mily pan HAKER nie oszczedzil nawet mojej 1poziomowej postaci , no coz ... kazdy ma jakies hobby ...
Na zakonczenie chcialem sie tylko pozegnac ... nie mam zamiaru juz uzywac konta do ktorego ktos ma dostep ... ani konta na forum bo nick na forum jest taki sam jak nick mojej zhakowanej postaci .
Nie lubie dlugich pozegnan tak wiec ... Cya in tibia :) (stwozylem juz nowe konto). X( (5X MUSZE OGLADAC TEGO ROOK'A POMOCYYYY)
Slayer Monster
03-01-2005, 20:02
ee ... sorki ze pisze jeszcze jednego posta ale zauwazylem ze pisze ,, data zalaczenia" nie zgodna z ta w ktorej posta pisalem takze prawidlowa data powinna wygladac 3.01.05
Cya in tibia
pff... "nie mozna byc szczesliwym bez pieniedzy"
oto Polska wlasnie...
niemniej jednak dziekuje za zyczenia
Czesc wszystkim!
Jestem nowym u¿ytkownikiem forum . A wiec skladam wszystki wszystkiego najlepszego z okazji nowego roku (Wystrzalowej Imprezki :elf: ) hehe I Weso³ych spokojnych ¶wi±t Bo¿ego Narodzenia (Pysznego KARPIA i nie zycze wam krojenia :kat: )
Pozdrawiam Kamil :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.