zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Secura PvP czy nie?

Anka siora buska
01-01-2004, 21:31
Powiedzcie prosze !!!! Jak w temacie ! bO pan gremlin zamknol temat zanim zadalam to pytanie!!

Dan the Automator
01-01-2004, 21:35
Secura, Calmera = nonPvP

Androj
01-01-2004, 21:35
Ups, Dobo mnie wyprzedził. X( :P

Anka siora buska
01-01-2004, 21:47
Czyli pan moderator Gremlin sie pomylil i zamknal moj topic! To jak tam pobic ghosta? Chyba praktycznie sie nie da?

Gimlos
01-01-2004, 22:01
Oryginalnie dodany przez Anka siora buska
Czyli pan moderator Gremlin sie pomylil i zamknal moj topic! To jak tam pobic ghosta? Chyba praktycznie sie nie da?
nie, nie pomylil sie, secura jest non pvp, ale wszystkie czary dzialaja tam tak samo ( oprocz fieldow ), wiec ghosta mozesz spokojnie zabic ( to nie czlowiek, tylko monster ) chocby hmm=)

Anka siora buska
01-01-2004, 23:15
pomylil sie bo stwierdzil ze tamjest pvp!!!!!!!

Bofedojo
04-01-2004, 09:42
Powiedzcie co to jest ten PvP.Zdaje mi sie ze non PvP to jest ze nie mozna ludzi zabijac, a jesli dobrze mowie to czy to jest tak jak np. na rooku nie mozesz nikogo zaatakowac?

Ups, Dobo mnie wyprzedził.
Androj nie nabijaj postow!!!!

Gimlos
04-01-2004, 09:50
Oryginalnie dodany przez Bofedojo
Powiedzcie co to jest ten PvP.Zdaje mi sie ze non PvP to jest ze nie mozna ludzi zabijac, a jesli dobrze mowie to czy to jest tak jak np. na rooku nie mozesz nikogo zaatakowac?

Ups, Dobo mnie wyprzedził.
Androj nie nabijaj postow!!!!
tak, jest tam dokladnie jak na rook, nie mozesz nikogo atakowac .
androj nie nabija postow bo napisal posta, tyle ze o podobnej tresci jak dobo, i go skasowal;)

Gremlin
05-01-2004, 12:07
Oryginalnie dodany przez Anka siora buska
pomylil sie bo stwierdzil ze tamjest pvp!!!!!!!

Niemoge znalesc tamtego tematu, ale z tego co pamietam to powiedzialem ze Ghost bije sie na Secura dokladnie tak samo jak na innych swiatach (czyli GFB i HMM).