Pokaż pełną wersje : masowe przenoszenie przedmiotow
na stronie tibia.pl od czasu do czasu wyswietla sie cos takiego:
"Czy wiesz że…
Przy masowym przenoszeniu przedmiotów możesz się posłużyć także klawiszami "Home" i "End" aby szybko wybrać jeden bądź wszystkie przedmioty."
to chyba zbytnio nie dziala.
czy jest jakis sposob zeby masowo przenosic przemioty? np puste potiony z bp??
Smerfekk
06-03-2009, 21:30
To działa tak jak np gp.
Masz kupke 100gp i chcesz wyjąć jeden to Home i ci przeskakuje, a End to do 100
;d
Zalgadis
06-03-2009, 21:35
Spróbuj klawiszem CTRL i lewym przyciskiem myszy.
To działa tak jak np gp.
Masz kupke 100gp i chcesz wyjąć jeden to Home i ci przeskakuje, a End to do 100
;d
aha
Spróbuj klawiszem CTRL i lewym przyciskiem myszy.
nie dziala mi tak.
bez tibia classic control, to jest "use" wiec wyswietla sie ze nie mozna uzyc tego przedmiotu, a w tibia calassic control wyswietla sie menu (use, trade with, look)
jeśli nie masz tcc, to ctrl+przesunięcie=cała kupka, shift+przesunięcie=1 przedmiot. to tak na marginesie, jakbyś nie wiedział;d
jeśli nie masz tcc, to ctrl+przesunięcie=cała kupka, shift+przesunięcie=1 przedmiot. to tak na marginesie, jakbyś nie wiedział;d
no dobrze, ale nie chodzi mi o przedmioty ktore sa w contaierach, tylko o te ktore nie sa.
jak masz caly bp pustych potionow, jak je wywalic szybko? (oczywiscie nie wywalajac bp)
boniedwa
07-03-2009, 01:13
no dobrze, ale nie chodzi mi o przedmioty ktore sa w contaierach, tylko o te ktore nie sa.
jak masz caly bp pustych potionow, jak je wywalic szybko? (oczywiscie nie wywalajac bp)
Wiesz, wszystkie przedmioty jaki nosisz w plecaku są w containerach jak to ująłeś...
Musisz wywalać po kolei, nie da się wszystkich na raz.
Arathorn
07-03-2009, 20:17
Nie da się.
takie rzeczy tylko na Open Tibia Serwer
takie rzeczy tylko na Open Tibia Serwer
Skoro można tak na OTS, to można i na real. Klient otsa a rl niczym się nie różni.
Zatem powiedz mi, jak to się robi na ots?:>
Skoro można tak na OTS, to można i na real. Klient otsa a rl niczym się nie różni.
Zatem powiedz mi, jak to się robi na ots?:>
Wg. mnie to po prostu nawiązanie do reklamy pewnego operatora telefonicznego, i wcale nie musi znaczyć, że tak akurat się da na OTS. :)
Wg. mnie to po prostu nawiązanie do reklamy pewnego operatora telefonicznego, i wcale nie musi znaczyć, że tak akurat się da na OTS. :)
Wiem.
Wiem też, że nie da się tak na ots.
Jest mi świadome też, że dla tego pana nie udało się zarzucić dowcipem; )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.