zaloguj się

Pokaż pełną wersje : masowe przenoszenie przedmiotow

patgaw
06-03-2009, 21:27
na stronie tibia.pl od czasu do czasu wyswietla sie cos takiego:

"Czy wiesz że…

Przy masowym przenoszeniu przedmiotów możesz się posłużyć także klawiszami "Home" i "End" aby szybko wybrać jeden bądź wszystkie przedmioty."

to chyba zbytnio nie dziala.
czy jest jakis sposob zeby masowo przenosic przemioty? np puste potiony z bp??

Smerfekk
06-03-2009, 21:30
To działa tak jak np gp.
Masz kupke 100gp i chcesz wyjąć jeden to Home i ci przeskakuje, a End to do 100

;d

Zalgadis
06-03-2009, 21:35
Spróbuj klawiszem CTRL i lewym przyciskiem myszy.

patgaw
06-03-2009, 21:48
To działa tak jak np gp.
Masz kupke 100gp i chcesz wyjąć jeden to Home i ci przeskakuje, a End to do 100

;d

aha

Spróbuj klawiszem CTRL i lewym przyciskiem myszy.

nie dziala mi tak.
bez tibia classic control, to jest "use" wiec wyswietla sie ze nie mozna uzyc tego przedmiotu, a w tibia calassic control wyswietla sie menu (use, trade with, look)

Xevez
06-03-2009, 23:02
jeśli nie masz tcc, to ctrl+przesunięcie=cała kupka, shift+przesunięcie=1 przedmiot. to tak na marginesie, jakbyś nie wiedział;d

patgaw
06-03-2009, 23:14
jeśli nie masz tcc, to ctrl+przesunięcie=cała kupka, shift+przesunięcie=1 przedmiot. to tak na marginesie, jakbyś nie wiedział;d

no dobrze, ale nie chodzi mi o przedmioty ktore sa w contaierach, tylko o te ktore nie sa.

jak masz caly bp pustych potionow, jak je wywalic szybko? (oczywiscie nie wywalajac bp)

boniedwa
07-03-2009, 01:13
no dobrze, ale nie chodzi mi o przedmioty ktore sa w contaierach, tylko o te ktore nie sa.

jak masz caly bp pustych potionow, jak je wywalic szybko? (oczywiscie nie wywalajac bp)

Wiesz, wszystkie przedmioty jaki nosisz w plecaku są w containerach jak to ująłeś...

Musisz wywalać po kolei, nie da się wszystkich na raz.

Arathorn
07-03-2009, 20:17

Nie da się.

uzi23
10-03-2009, 18:20

takie rzeczy tylko na Open Tibia Serwer

Erverse
10-03-2009, 19:12
takie rzeczy tylko na Open Tibia Serwer

Skoro można tak na OTS, to można i na real. Klient otsa a rl niczym się nie różni.
Zatem powiedz mi, jak to się robi na ots?:>

Gholit
10-03-2009, 19:50
Skoro można tak na OTS, to można i na real. Klient otsa a rl niczym się nie różni.
Zatem powiedz mi, jak to się robi na ots?:>

Wg. mnie to po prostu nawiązanie do reklamy pewnego operatora telefonicznego, i wcale nie musi znaczyć, że tak akurat się da na OTS. :)

Erverse
10-03-2009, 20:02
Wg. mnie to po prostu nawiązanie do reklamy pewnego operatora telefonicznego, i wcale nie musi znaczyć, że tak akurat się da na OTS. :)

Wiem.
Wiem też, że nie da się tak na ots.
Jest mi świadome też, że dla tego pana nie udało się zarzucić dowcipem; )