Pokaż pełną wersje : Serwer Be Ast W inne skurze :P
Sasukekeuhn
06-03-2009, 23:32
Be Ast i jego inna postac ;P
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=o1rarjx8eaqo0x5g
Be Ast W inne skurze :P
w skurze z nosororzca albo w skurze z dziencioła
Cicho! To przeciez moderator z hunted.pl : [
Biohazardd
07-03-2009, 01:31
siema wpadniesz do mnie na kawke z okazji dnia kobiet ??
Wkur**asz mnie swoją ortografią ośle jeden ...
Szef_Ryby_i_Etorica
07-03-2009, 04:38
w skurze jaszczompa
buy obsidian knife bo bende skurkowal!!!111
siema wpadniesz do mnie na kawke z okazji dnia kobiet ??
Nie bo on takich kobiet jak Ty nie lubi :) Ale jak się ogolisz to może kiedyś ktoś do Ciebie wpadnie na kawkę, a może nawet na dwie jak wejdziesz pod biurko.
A no to mu się nie dziwię, jak się przebywa z setkami nastolatków którzy seplenią, szczytują widząc tibijskie itemki i robią podstawowe błędy typu "muwie, bendzie, szczelanie" to się może zdarzyć.
Film jak na ostatnie filmy nawet dobry.
Be ast nie mordujący 60 lvli? Niemożliwe. xd
Przynajmniej nakręcił wreszcie coś ciekawego. Nawet bardzo.
Sasukekeuhn
07-03-2009, 07:52
1. Nie jestem Moderatorem
2. Po jednym błędzie jeszcze nikt nie zdechł ...
olimpijski
07-03-2009, 09:48
Ładnie ich wysiekli, fajna akcja
Haha, w poprzednim topicu też błąd walnąłeś i Cię wszyscy karali... weź seryjnie kiedyś zajrzyj do słownika.
A film spoko; >
Uzik3000
07-03-2009, 11:25
ale z nimi poszli... typy nie wiedzieli co sie dzieje :D a ten 140+ na zielono ubrany to nob serwa... co typ odjebal :O
piramjida
07-03-2009, 12:17
Be ast nie mordujący 60 lvli? Niemożliwe. xd
A kogo ma zabijac jak sam ma 70? :Z
To by bylo na tyle na temat tego, ze Be Ast sie boi pkowac wyzszymi lvlami. Ma wyzszy lvl to od razu pokazal na co go stac i tyle.
Od dawna wiadomo ze hanted.pl to jeszcze wiekszy syf niz to forum.
No niestety tu masz racje, ale zawsze mozesz byc pierwszy.
*Carlsberg
07-03-2009, 12:40
Twoim błędem było urodzenie się, więc prędzej czy później przez ten jeden błąd zdechniesz.
Wy za to nieomylni jesteście? W*****a mnie gdy ktoś popełni błąd a następnie wszyscy "idealni" użytkownicy go mieszają z błotem przez cały temat zamiast komentować film... get a life
Twoim błędem było urodzenie się, więc prędzej czy później przez ten jeden błąd zdechniesz.
Twoim też
Btw. ten ms w thais mnie rozbawił
piramjida
07-03-2009, 13:15
Jeszcze apropos ostatnich faili to popatrzcie na tego druida, ktory dwa razy padl - to sa ludzie dla, ktorych zarezerwowane jest miano faila. :Z
Wy za to nieomylni jesteście? W*****a mnie gdy ktoś popełni błąd a następnie wszyscy "idealni" użytkownicy go mieszają z błotem przez cały temat zamiast komentować film... get a life
Włuaśnie, morze lóbi...
@down
Hehe, także uważam, iż było to bardzo zabawne. Aż spadłem z krzesła. D:
Włuaśnie, morze lóbi...
Jakże niezwykle zabawne jest "ironiczne" popełnianie błędów ......
@down
no niestety XD
ZapodajMuze
07-03-2009, 14:52
Ja tam pierdole czy ktos popelnia bledy , nie lubi murzynow lub wali konia , wazne zeby wrzucal filmy . To tylko forum.
Master-Mada
07-03-2009, 15:05
I aż forum, wszędzie muszą być jakieś zasady ;)
ZapodajMuze
07-03-2009, 15:18
I aż forum, wszędzie muszą być jakieś zasady ;)
Po 1 napisalem ze dla mnie to jest bez znaczenia jaka osoba wrzuca filmy bo dzieki takim jelenią jest tu co ogladac.
Po 2 jest w regulaminie przepis ktory mowi ze nie wolno kaleczyc polskiej mowy .
Denerwuja mnie tylko osoby ktore sa zwyklymi komentujacymi uzytkownikami a popelniaja bledy.
semilunaris
07-03-2009, 15:52
Po jednym błędzie jeszcze nikt nie zdechł ...JAK TO NIE?:D
- Który kabelek, czerwony czy zielony?
- Czerwony.. nie, zielony. Al..
Bum.
Hihihih (:
Szef_Ryby_i_Etorica
07-03-2009, 17:44
Niektórzy nie potrafią zauważyć w postach wytykających błędy ironię i również powinni przyznać się do popełnionego przez nich błędu, a nie pisać głupot. Nie można popełniac błędów, chcecie cofnąć się w czasie i szerzyć analfabetyzm? Jeśli tak to zmieńcie obywatelstwo. Ja też czasem popełniam błędy ale potrafię się do nich przyznać i potrafię również dzięki takiemu wytykaniu zapamiętać poprawną pisownię danego wyrazu.
Każdego roku od 7,5 tys. do 23 tys. osób umiera w Polsce na skutek błędów lekarskich - szacują naukowcy z Instytutu Zdrowia Publicznego Uniwersytetu Jagiellońskiego (Kaczanow i Kulik 2001). Doświadczenia polskich i amerykańskich respondentów w kontaktach ze służbą zdrowia zbadał w 2001 r. CBOS. Wynika z nich, że 25% Amerykanów i 7 % Polaków doświadczyło błędnej diagnozy lekarskiej (CBOS 2001b).
haha każde błędy są złe!
Sasukekeuhn
07-03-2009, 18:36
Fatalne dzieci nie mam nic tutaj do powiedzenia ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.