Pokaż pełną wersje : Dwacatra Kazordoon ??
Mam pytanie czy było może opisywane dokładnie wiezienie w Kaz jakie są potwory, gdzie wejsc a gdzie nie, itp. ?? Jak tak to prosił bym o linka z gory dzięki :)
Powiem ci w ten sposob - bylem tam tylko ze dwa razy moim palkiem 40 lvl ale tylko na pierwszym poziomie wiezienia.
problem nie polega tutaj na wystepowaniu mocnych potworow tylko na ich ilosci.
spotkasdz tam mino magi, mino archery, mino guardy, dwarf soldki, dwarv guardy, zwykle dwarfy i mino oraz duzo innego badziewia w duzych ilosciach.
no wlasnie tez byłem na pierwszum poziomie :) ale jest tam tez pełno dziur kilka sprawdzilem (małe pomieszczenia)ale ciekawi mnie to czy jak zejde w jedna z tych fałszywych dziur to czy jest wyjscie z tamtą. A kiedys kolega mi wspomniał, że na forum widział opis tego wiezienia:)
Siemk@ all!
Ja, tak jak wiekszosc, bylem tylko na 1-szym poziomie, na dzien dobry przywital mnie mino mag... Czytalem kiedys na forum, ze podobno tam jest jakies quest, pewnie do latwych nie nalezy, ciekawe jaka nagroda :P
Pozdro
W dziurach najcześciej są Orc Breserkery.
pewnie jest tam dokończenie questu z kluczami, a tak po za tym był ktoś tam z was z kilofem lub zwiedził ją dokładnie?, może zejście do Bazyliszka jest tam ukryte :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.