zaloguj się

Pokaż pełną wersje : UHy?

Envylust
07-03-2009, 21:32
Siema.

Mam pytanie.

Co jadłem na śniadanie?

A tak na serio. Po ile będę się UHał na 7 mlvl? Bo mam UHmakera i nie wiem czy nie zacząć robić sobie UHów na użytek własny ;]

Podzrawiam serdecznie,

Envy

Rocket Slayer
07-03-2009, 21:43
Ciężko wydać te 100~ gp na 1 Uh, nie?
Skoro już wspomniałeś o MC, życzę bana.
EDIT
Rozdrobnię dla ciebie, mój leniuchu...
1) Ciężko wydać te 100~ gp na 1 Uh, nie?
Wystarczy sobie zrobić 1 UH (jeśli możesz) lub kupić BARDZO tanio w sklepie i sprawdzić, nie trzeba zakładać durnego topicu na forum i śmiecić. Odrobina chęci, chłopcze....
2) Skoro już wspomniałeś o MC, życzę bana.
Nie lubię zbytnio oszustów, więc najnormalniej w świecie chcę, być zmądrzał i odłożył to g...

Zapytałem się o to po ile się będę hilał, a ty jak zwykle musisz się wpierniczyć i rozwalić ludziom humor swoimi "mondrymi" tekstami...
Po co dajesz modom robotę i zasmucasz ich swoim śmieceniem? Muszę się wpierniczyć, byś wiedział jaki shit robisz w tym momencie. Gdyby nie było podobnych do mnie to by na forum były po 3 tematy o IH, HMM, i dziesięć o Island of Destiny. Wszystko przez ludzi, którzy by chcieli aby kto inny odpieprzył za nich robotę. Zastanów się.

Envylust
07-03-2009, 21:46
A możesz choć jeden jedyny raz się wypowiedzieć mądrze? Rozwiń swoją wypowiedź bo ja z niej mało zrozumiałem :< Zapytałem się o to po ile się będę hilał, a ty jak zwykle musisz się wpierniczyć i rozwalić ludziom humor swoimi "mondrymi" tekstami...

Thunus
07-03-2009, 21:53
Rocket ma racje.Ciężo samemu sprawdzić?Zresztą nie napisałeś lvla.

Envylust
07-03-2009, 21:54
Level 92. Tylko że rokiecik krokiecik nie napisał po ile będę się Uhał tylko ile kosztuje jeden Uh u graczy... xd

Thunus
07-03-2009, 21:58
Ja jak mam jakieś pytanie,to najpierw sprawdzam to sam,a nie zaśmiecam forum.Mówie,że możesz sam sprawdzić.Kupić powiedzmy 10 UHów i wyliczyć średią.
Nie wiem ile...:p

Envylust
07-03-2009, 21:59
Skoro tak trudne pytanie zadałem to plx close :< :cup:

Rocket Slayer
07-03-2009, 22:00
Widzę, że mam poparcie u części. Byłbym wdzięczny, gdyby kolesiowi nikt nie odpisywał na pytanie, gdyż on tylko czeka aby ktoś odwalił za niego robotę. Cholerny leń.

Ciekawe, czy Vil skasuje =)

Envylust
07-03-2009, 22:02
Dokładnie to u jednej osoby... \o/ Powiedziałem już close więc racz się nie wypowiadać albo czytać ze zrozumieniem \o/

Pozdro

Lepiej żeby skasował bo już wiem że pośmieciłem na forum XD sprawdziłem po ile sie UHam wyszło po 200 xd szkoda kasy.

Cya, pozdro, Ciao, bye, bb, cu, elo, sigante, arivederchi.