Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Bestia
http://tibiacam.tv/cams.php?id=de1tqq7z0g780r0b
najlepsza akcja z tym 120 lv~ ;D
i sczerze przyznam ze to jeden z jego najlepszych filmików ;D
lol. to co wylapalem :
08:14 You see Cesarea (Level 79). He is a royal paladin.
mógł spokojnie uciec , wolal up/down i skonczylo sie to tragicznie. btw nie bil draga ktory stal up i jeszcze na klate f wave bral , lol.
08:17 Using one of 193 sudden death runes...
08:17 Warning! The murder of Cesarea was not justified.
po chwili kolejny baran ;d
08:19 Warning! The murder of Druid Peace was not justified.
08:20 Resolution [84]: u noob
08:20 Resolution [84]: kill lvl 56
08:21 You see Sir Shadh (Level 100). He is a royal paladin. He is Brouss of the Enjoy the Aliance.
08:21 You see Royall Levin (Level 71). He is a royal paladin. He is Brouss of the Enjoy the Aliance.
08:22 Xesoze [61]: u got them into pz?
polecam filmik :)
Filmik fajny, tylko te jego teksty....
ZapodajMuze
08-03-2009, 09:02
A ja tam juz mam dosc tego be asta , bo jego bez karnosc i elf bot nie zna granic . Jak mozna 120 pallem stojac 2 klatki od pzta zginac od 4 osob , paranoja (lapie sie za glowe). 56 ms ktory bil go z jakims ekiem na dragach . W miescie mial z 5 okazji zeby go trapnac jednym mwalem , ale nie ! Lepiej spamowac non stop . Ja czekam na film jak wkoncu jakis zginie ktos z gildi rzadzacej i wparuje 200 ms z flamem .
A ja tam juz mam dosc tego be asta , bo jego bez karnosc i elf bot nie zna granic . Jak mozna 120 pallem stojac 2 klatki od pzta zginac od 4 osob , paranoja (lapie sie za glowe). 56 ms ktory bil go z jakims ekiem na dragach . W miescie mial z 5 okazji zeby go trapnac jednym mwalem , ale nie ! Lepiej spamowac non stop . Ja czekam na film jak wkoncu jakis zginie ktos z gildi rzadzacej i wparuje 200 ms z flamem .
1. A ja wręcz przeciwnie, może i nie za to że jest jakimś pro, ale pokazuje jak głupi mogą być przeciwnicy:)
2. Na Jamerze nie ma 200ms'a a podejrzewam że gdyby takowy był, a pokazywałby klase na pvp taką jak reszta serva, nie potrafilby go zabić.
co do filmiku, to ja sie zastanawiam czy ten 120pal miał bota i był afk, czy był aż tak głupi że wolał stać i myślał że ustoi te hity... Ludzie mają swoje paranoje...
Może i jest dobry, ale za bardzo się poczuwa... "i own this server"
Mejd Maj Dej.
Jak 70 lvl, który ma main chara na jakimś 110 może "ownować server' ^^ Wpadłby jakiś ogarnięty 150 ms to by ich powybijał.
@up
Signed.
Może i jest dobry, ale za bardzo się poczuwa... "i own this server"
Mejd Maj Dej.
Jak 70 lvl, który ma main chara na jakimś 110 może "ownować server' ^^ Wpadłby jakiś ogarnięty 150 ms to by ich powybijał.
Tam mało kto ogarnia nawet z botem ;)
Wydaje mi się, że ast nawet bez bota by ogarnął :P ( z tego co zauważyłem, to go bot tylko healuje)
YaMaRoOo
08-03-2009, 15:54
fajne pvp jest w tibii, wszyscy się nawalają z sdków i to wszytko \o/
Georgesso
08-03-2009, 16:04
^ i sam strzela sd :)
Geo/
Szef_Ryby_i_Etorica
08-03-2009, 16:08
Patrząc na to co tam się dzieje zastanawiam się nad założeniem na tym servie konta...
Myślisz, że na innych jest inaczej? Ja mam konto na infernie, tam jest zabawa i szybko wbijesz lvle bo często są wolne respy.
up
nie oglądałeś wszystkich jego filmików takie 150+ ms/ed już wpadali i se z nim rady nie dawali ;]
po 1
Nie "se" tylko sobie.
po 2
Może i "se" z nim rady nie dawali dopóki 2x 100lv włączyły bota i be ast się złożył na combo. Z botem to nie taka sztuka ubijać idiotów, którzy mając pz pod nosem wolą stać i spamować pota...
Galin_xD
08-03-2009, 16:33
Aczkolwiek polowa z was na jego miejscu s *******alaby w sina dal, jakby zobaczyla tyle ludu pod dp. ; ] On przynajmniej probowal cos tam dzialac i sie bawic, co jest najwazniejsze. ; ]
Z kazdym kolejnym filmem utwierdzam sie w przekonaniu ze ten serwer jest pelen idiotow...
co świadczy o tym że na pvp jest tyle samo bottów co na no-pvp więc...
Przecież ja nawet nic o non-pvp nie mówiłem xd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.