zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwer [Danubia] Morgaroth - good loot :)

Szef_Ryby_i_Etorica
08-03-2009, 16:38
http://data.fuskbugg.se/skalman01/-morgaroth.cam

Spoiler:
http://img299.imageshack.us/img299/2390/schowek02.png
Zawsze marzyłem o tej czarnej kulce i niebieskim pierścionku i jeszcze te 5 zielonych jagód. Ahh...

maszter321
08-03-2009, 16:41
przesada...przydalo by sie to 7.5

Jucha Furora
08-03-2009, 16:43
No loot kozak;]

Tony ^^
08-03-2009, 16:47
http://data.fuskbugg.se/skalman01/-morgaroth.cam

^Dobry Link (wrazie podmiany)

No kozak loocik! :)) I ladnie go polozyli.

Explorer of Hell
08-03-2009, 17:13
Pewnie ktos trzymal jego eq i aola, a on zalozyl noob seta do blokowania.

Szef_Ryby_i_Etorica
08-03-2009, 17:25
Słyszałem, że 15 minut później bloker morgarotha padł na respie 1 draga w thais i właścicielem tarczy jest teraz Maciek Kruk Wielki on Danera (11 knight) i podobno śmiga z nią bez aola na trolle koło thais, ma również mniejsze obrażenia od skorpiona w studni i samych trolli, a jak zrobi deserta to zmierzy się z minotaurem guardem i będziemy mieć reportaż odnośnie tej tarczy i wpływu minotaura guarda na zielone łuski. :)

A ja slyszalem ze cie stary na*******a chujem po plecach.
@filmik
Ladny loot ; O

Ja słyszałem, że Twój miał problemy z nauczeniem synka kultury :)

Iris_Lightbringer
08-03-2009, 17:46
Słyszałem, że 15 minut później bloker morgarotha padł na respie 1 draga w thais i właścicielem tarczy jest teraz Maciek Kruk Wielki on Danera (11 knight) i podobno śmiga z nią bez aola na trolle koło thais, ma również mniejsze obrażenia od skorpiona w studni i samych trolli, a jak zrobi deserta to zmierzy się z minotaurem guardem i będziemy mieć reportaż odnośnie tej tarczy i wpływu minotaura guarda na zielone łuski. :)
A ja slyszalem ze cie stary na*******a chujem po plecach.
@filmik
Ladny loot ; O

Krajzel
08-03-2009, 17:58
Ja rozumiem że gościo nie chce marnowac 50k jak padnie no ale w takim przypadku i jeszcze na pvp jakby wroga gildia go ,,ubiła'' i zawaliła loota to fajnie by nie było... dla takiego lvla te 50k to nie jest dużo...
Jest taki "magiczny" amulet, zwie się SSA. Pomyśl chwile...
@up
Owned
@2up
To nie jest ani śmieszne ani nawet żałosne.
Szybka akcja i dobry loot. Co tu dużo pisać8o

caveki
08-03-2009, 18:15
@offtopic
Taaa... a ja słyszałem, że ziomek o nicku jwfhbjewbfkjwebfj zabił demona z fista i spadł mu "spajk słort" i poszedł z nim na rook i rzucił nim bo miał 57349865734986 dista w margarotha i teraz ma "grejt shita" na "rocku"!

@topic
Hyh... ładnie się tych itemek posypało :d
Niezadługo ktoś domek great shieldami wyłoży xd

Devixx
08-03-2009, 18:53
Ja rozumiem że gościo nie chce marnowac 50k jak padnie no ale w takim przypadku i jeszcze na pvp jakby wroga gildia go ,,ubiła'' i zawaliła loota to fajnie by nie było... dla takiego lvla te 50k to nie jest dużo...

2 gildia boi sie wyjsc na openke a pozatym loota dal Qubatowi ;] tak wiec nie wiem po co ta gadka :O co to tematu :D to fajnie sie oralo tego Morgarotha xd szybka akcja tak jak z Feru :p i ten Great Shield <3

Galin_xD
08-03-2009, 21:01
Niedosc, ze morg~ pada jak noob, to jeszcze taki loot...

DreamSeller
09-03-2009, 20:05
co za ludzie podniecaja sie ze taki lvl smiga bez aola ahahaha przeciez wiadome ze nie pojdzie z full setem < z aolem tez nie bo przeciez stone skiny musi na cos zakladac?> jak widac na filmie poszlo sprawnie i szybko <wiem bo bylem? >

a tak btw shield jest w gh Paladinki w svargrond jeżeli ktos ma ochote może sobie pojsc i zobaczyc :P XELEDEEEEEE

DreamSeller
09-03-2009, 20:06
Pewnie ktos trzymal jego eq i aola, a on zalozyl noob seta do blokowania.

pewnie ktos trzymal twoj mozg

Szef_Ryby_i_Etorica
09-03-2009, 22:03
@2up
To nie jest ani śmieszne ani nawet żałosne.

Więcej karmy poproszę :cup:

Xr3
09-03-2009, 22:20
Gracze bijący z okrzykiem bojowym Morgarotha z SD, budzą u mnie uśmieszek politowania.

Edwardo
09-03-2009, 22:28

Could not find character
Character Maciek Kruk Wielki on Danera does not exist.

semilunaris
09-03-2009, 23:10
@up:

Szczęka mi opadła ;_;.

Kluska_ziom
09-03-2009, 23:59
Could not find character

ahahhahaha o boze i to ma 17 lat
hahahahahahahahaha

Szef_Ryby_i_Etorica
10-03-2009, 00:30
Could not find character

Bo chłopak się dobrze ukrywa, jakbyś miał taką tarczę to też byś tak robił, ale zapomniał ukryć swojego depositera o nicku Maciek Kruk Wielki.

Z najnowszych wiadomości dowiedziałem się, że Maciek Kruk Wielki on Danera chciał sprzedać tarczę, hlvl z serwera który mu zaufał stracił 25 kk i nie dostał tarczy. Został okradnięty przez 11 knighta w biały dzień!!!!!!11111 Było zebranie gmów ale nie zrobią resetu :/ Ale tragedie się dzieją na tym świecie... Dobrze, że gm pomyślał i odebrał wszystkie liny i sznurówki hlvlowi... ON CHCIAŁ ODEBRAĆ SOBIE ŻYCIE :evul:

Niepozorny
10-03-2009, 13:04
Bo chłopak się dobrze ukrywa, jakbyś miał taką tarczę to też byś tak robił, ale zapomniał ukryć swojego depositera o nicku Maciek Kruk Wielki.

Z najnowszych wiadomości dowiedziałem się, że Maciek Kruk Wielki on Danera chciał sprzedać tarczę, hlvl z serwera który mu zaufał stracił 25 kk i nie dostał tarczy. Został okradnięty przez 11 knighta w biały dzień!!!!!!11111 Było zebranie gmów ale nie zrobią resetu :/ Ale tragedie się dzieją na tym świecie... Dobrze, że gm pomyślał i odebrał wszystkie liny i sznurówki hlvlowi... ON CHCIAŁ ODEBRAĆ SOBIE ŻYCIE :evul:

To sie nazywa bania... dobre grzyby, co nie?

@Topic

Pro no waste.

Deyh
10-03-2009, 15:13
@up:

Szczęka mi opadła ;_;.

ahahhahaha o boze i to ma 17 lat
hahahahahahahahaha

ale wy jesteście tępi ^^

@topic: fajny loot