Pokaż pełną wersje : Gildia Seromontis znowu leży...
Szef_Ryby_i_Etorica
09-03-2009, 02:39
http://data.fuskbugg.se/skalman01/8%20mart%20kinda%20OB.cam
to bylo wiadomo ze dostana po dupie od tego momentu jak poszli tam na zolwie na dol stackowac
maszter321
09-03-2009, 13:55
dm ownzz i to chodzi
Lysy_Pedal
09-03-2009, 15:38
Ten seromontis to niezly noob
niezly noob to jestes ty jak jeszcze nie udalo ci sie zauwazyc ze 130 knight i 300 lecza sie TAKIMI SAMYMI potionami
Lysy_Pedal
09-03-2009, 22:54
A wiesz co to tempo hur + mapclick :?
ZapodajMuze
09-03-2009, 22:56
Wiesz co to 200 druid z elfbotem walacych 6 paralyze jedno po drugim w ciebie ?
Goni go 20 osób, leczy sie jak 130 ek, a gdy dostanie paraliża ledwo sie rusza. Nie powiedział bym że przetrwanie w takic warunkach bylo by latwe.
I to jest minus teraźniejszego systemu leczenia- brak czegoś dla wyższych lvl, bo same w sobie potiony to dobry pomysł.
Nie rozumiem takich tematów? padł to padł. Maja wara to leży. Leczy się tyle samo co ja wiec nie dziwne ze padł. przy dzisiejszych skryptach na Elfa można mieć tonę siocherow a i tak padnie uciekając.
Lysy_Pedal
10-03-2009, 14:09
I to jest minus teraźniejszego systemu leczenia- brak czegoś dla wyższych lvl, bo same w sobie potiony to dobry pomysł.
Obecne leczenie jest wporzadku, ja nadal uwazam ze moglby chociaz sprobowac uciekac
Biohazardd
10-03-2009, 15:06
Obecne leczenie jest wporzadku, ja nadal uwazam ze moglby chociaz sprobowac uciekac
yhm, ta leczenie napewno jest w porządku
Mandegorion_91
10-03-2009, 15:10
@2up
no moze dla Ciebie leczenie jest dobre na 50 lv ;|||
Carlin i 10lvl nie?
yhm, ta leczenie napewno jest w porządku
wolisz stary styl aka 80magow na__erdala 400ek~ i ten jeszcze ich z explo jak za dawnych czasow owni po 400+?
Carlin i 10lvl nie?
TWOJE DZIESIONTE LEVELE Z CARLIN DIDNT HEPPY WIEC WYJC!!
made by ok'res czy jakos mu tak
Film
Serek padaa nieee ;( kurde pamietam jak kiedys chcialem byc taki jak on :(
A ja uważam, że jesteś debilem.
@ Topic:
Nowa Tibia, i tyle mam na ten temat do powiedzenia. Ah, dodam jeszcze, że jeśli nie byli na OB przygotowani (a widać, że nie byli ogarnięci) to na def powinni lecieć, a nie stać jak kołki...
Monamie'Knight
14-03-2009, 12:04
nie zapominajcie jak seromontis wbijal po 6kk expa codziennie. Ja do tej pory uwazam go za najwiekszego PG w tibii. Gdyby CIP nie zamienil uh-ow na poty i nie zdupil 'exury' to seromontis dawno by mial 500lev.
Heh najlepszy moment przed dedem Serka, jak te sd za*******ają jak szalone ładna ilość osób musiała być.
Polska rzeczywistosc... ehhh :)
EVEN DEGRADUJE!!! MOJ MENTOR POWRACA, Witaj nauczycielu.
robimy jakoms rozrube na foróm? :confused:
Film:
Seromontis mi mowil, ze on wtedy mial lagi, bo znam go z rl
EVEN DEGRADUJE!!! MOJ MENTOR POWRACA, Witaj nauczycielu.
robimy jakoms rozrube na foróm? :confused:
Film:
Seromontis mi mowil, ze on wtedy mial lagi, bo znam go z rl
Witaj moj uczniu. Sure :)
ZapodajMuze
15-03-2009, 18:39
nie zapominajcie jak seromontis wbijal po 6kk expa codziennie. Ja do tej pory uwazam go za najwiekszego PG w tibii. Gdyby CIP nie zamienil uh-ow na poty i nie zdupil 'exury' to seromontis dawno by mial 500lev.
Wyobraz se teraz , ze uhy wracaja a co za tym idze stare hity z sd , ue itp itd . Moze cos by to w pvp naprawilo ale pomysl jakie ilosci expa bylby w stanie wyciagac 300 ms/ed orzy obecnych terenach 1,5kk/h ? No chyba ze bierzesz co gorsza ewentualnosc braku powrotu mocnych run itp jak tak to odpowiedz mi na jedno pytanie , po patchu gdzie non stop bedziesz miec wolne miejsce na amulet w jaki sposob bys zabil paulistinhie ktory ma 6k hp ,20 bp ssa , skrypta na ssa i uhy leczace go po 3/4 hp na ture .
Pozdro .
maszter321
17-03-2009, 20:40
No ale o to chodzi ze skoro ma ten 400+ lvl to jest raczej wiekszy niz 100 lvl i "zasluguje" na to zeby sie utrzymac...inna sprawa jest ze na bocie leci ale to nei poruszajmy tego tematu...w kazdym razie gdyby bylo tak jak mowisz ze wrocily by uhy i hity stare to watpie ze te blessy by weszly no ale to takie gdybanie...z tym 3/4 troszeke przesadziles..z reszta nie wyobrazam sobie starych hitow ile taki 300 sorc walnie w czlowieka 1,2-1,5k? Reansumujac dotychczasowe rozwazania mysle ze cipsoft poprostu biegnie z "duchem czasu" chociaz powinienem napsiac z duchem levela po prostu im bardziej ludzie beda zdobywac lvle to tym bardziej beda kopac te gre... ;) Od dluzszego czasu ludzie narzekaja ze tibia schodzi na pieski ale jakos graczy nei ubywa...A ze teraz 100 lvl srocem czy 200 to nic takiego to swoja droga...pamietam jak 200 lvl miala tylko bubble i eo a potem cachero a teraz...kolo 40 x 300lvle phi..."lekkko" odbiegllem od tematu ;P
Najpierw Mdw Potem Sero Tera Paulistinha Niedługo tomurka ;)
Dark_Exhado
17-03-2009, 20:56
Najpierw Mdw Potem Sero Tera Paulistinha Niedługo tomurka ;)
tomurka = candia
candia = non-pvp
gl w zabijaniu 390~ek na frostach xddd dal/a by x-loga i nawet 50% hp by mu/jej nie zjechalo sabauhsa
Horthead
21-03-2009, 07:57
Tylko zwróćcie uwagę, że teraz Paladyn jest w stanie więcej wytankować niż EK. Może wtedy teżdobrze nie było ale za mało rodzaju potionów zostało wprowadzone.
Rayan_666
23-03-2009, 20:06
i wcale nie jestes smieszny
Johanes19
23-03-2009, 20:12
Jest juz tibiacam.tv pod terazniejsza tibie??
Wszystkie_nicki_zajete
23-03-2009, 20:20
Jest juz tibiacam.tv pod terazniejsza tibie??
Jak sobie narysujesz to będzie :evul:
btw. pro wydali nową, a gdzie jest do cholery free do odtwarzania?
TibiaCam TV Pro 2.6
The update for the new client took longer than usual because of changes made to the connection protocol. The cam now works with the newest version of the client.
Posted on: March 22nd, 2009
gl w zabijaniu 390~ek na frostach xddd dal/a by x-loga i nawet 50% hp by mu/jej nie zjechalo sabauhsa
Mar 02 2009, 17:28:34 CET Died at Level 412 by a frost dragon
Sry za double
Sry za double
przeczytaj wszystkie posty, to sie dowiesz o co chodzi, k?
!~Gangsta~!
27-03-2009, 22:53
Wyobraz se teraz , ze uhy wracaja a co za tym idze stare hity z sd , ue itp itd . Moze cos by to w pvp naprawilo ale pomysl jakie ilosci expa bylby w stanie wyciagac 300 ms/ed orzy obecnych terenach 1,5kk/h ? No chyba ze bierzesz co gorsza ewentualnosc braku powrotu mocnych run itp jak tak to odpowiedz mi na jedno pytanie , po patchu gdzie non stop bedziesz miec wolne miejsce na amulet w jaki sposob bys zabil paulistinhie ktory ma 6k hp ,20 bp ssa , skrypta na ssa i uhy leczace go po 3/4 hp na ture .
Pozdro .
1. Razem ze starymi UE/SD nasi drodzy magowie nie byli by juz w stanie bic i sie leczyc jednoczesnie, co by im troche utrudnilo expienie.
2. Knight sie leczyl 1/3 swojego max HP (1lvl= +5HP leczac sie UH (Stara formulka na sile magiczna= (lvl*2+mlvl*3)/3= x, x*z= UH na danym lvl i mlvl (przy czym z= standarowa moc runy (UH= 250))
3. Miejsce na amulet zawsze miales i zawsze mogles uzywac SSA
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.