Pokaż pełną wersje : Zagadka? Czy Kolejny Quest?
jakub89x
09-03-2009, 11:55
Mam trudne pytanie chyba kazdy wie gdzie znajduje sie kryjówka zlego elfa arcanisty w Ab'dendriel. na samej górze sa drzwi z migajaca klamką
http://img25.imageshack.us/img25/2692/beztytuuicw.th.jpg (http://img25.imageshack.us/my.php?image=beztytuuicw.jpg)
Prosze o realne odpowiedzi
kolejna pozostalosc z czasow gdy ta gra miala swoj charakter, tam niema i niebylo niczego ciekawego
jakub89x
09-03-2009, 16:45
Ostatnio poswiecilem duzo czasu na szukanie jakich kolwiek zagadek i sekretow, a nie tylko exp i exp ciagle. To prawda ta gra stracila swoj urok.
Chcialem dodac ze w kazordoon jest podobny pokoj z takimi drzwiami. Jak myslicie czy kiedykolwiek zostana nam udostępnione?
tak sie slkada ze znam wejscie do pokoju w kazo
quest to jest
nie bede wyjasniac bo nie jest to zwiazane z tematem, za to jest to mój super schron przeciw pkowy gdy z jakiś przyczyn mam pz.
po wykonaniu questa juz tam nie mozna wejsc
Alanus Lutinum
28-03-2009, 21:57
kolejna pozostalosc z czasow gdy ta gra miala swoj charakter, tam niema i niebylo niczego ciekawego
A co ma dawna tibia, czego ta obecna nie posiada?
KuraKoPall
28-03-2009, 23:09
klimat chyba..
Duch Guardi
28-03-2009, 23:51
A co ma dawna tibia, czego ta obecna nie posiada?
To iż kiedyś średnia wieku wynosiła 16 a teraz 11 lat
Kiedys gracze sobie pomagali, teraz nawzajem sie oszukuja i kradna expa. Wtedy byla mniejsza ilos graczy i minimalna botterow, ba, nawet wcale ich nie bylo! A tak w ogóle pierwszy raz widze te drzwi ;o .
ktorys UP:
Poiedz chociaz co to za quest lub jaka nagroda. Sam chcialbym zobaczyc o co w tym chodzi.
Żal po prostu to jest klimat gry co chciałbyś żeby do all miejsc się wchodzić
np jest se w jakimś pomieszczeniu dragon claw i co każdy by czekał po rs żeby się zrespil?
Już bot jest bardziej na miejscu niż taki kid -.-
Mam trudne pytanie chyba kazdy wie gdzie znajduje sie kryjówka zlego elfa arcanisty w Ab'dendriel. na samej górze sa drzwi z migajaca klamką
Prosze o realne odpowiedzi
to mniała byc cześć Posman questu ale została wycofana i ciało zostało
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.