PDA

Pokaż pełną wersje : Club - co po dragon hammerach itp.

Tymoslaw
09-03-2009, 21:23
Zadaje to pytanie trochę na przód, ale wole z góry się nastawic na cos. A więc moje pytanie dotyczy cluba, może to mój błąd że wybrałem ten typ broni ale mnie sie podoba ;] mam problem, narazie bije dragonbone staff ale myśle że niedługo wpadnie 45-55lvl i teraz się zastanawiam nad bronią przejściową między własnie dragonbone staff/skullstaff a thunder hammerem. Jest trochę tych broni ale nie wiem jak one są dostąpne itp. Co polecacie?

Edit: zapomnial bym dodac, chodzi wyłącznie o bronie jednoręczne.

Erverse
09-03-2009, 21:28
Thunder hammerem?...

Jety
09-03-2009, 21:29
http://tibia.wikia.com/wiki/Clubs

A o thunder hamerze mozesz raczej zapomniec ;P

Tymoslaw
09-03-2009, 21:34
Oj już sie nie czepiacie tego thunder hammera, wiem że moge o nim zapomniec mi chodzi o bronie gorsze od niego, czytajcie uważnie...

Gollumek
09-03-2009, 21:34
Chyba, że ma dużo kaski i jest taki egzemplarz na jego serwie... :P

Xevez
09-03-2009, 21:41
Oj już sie nie czepiacie tego thunder hammera, wiem że moge o nim zapomniec mi chodzi o bronie gorsze od niego, czytajcie uważnie...

to ty naucz się pisać, o co ci dokładnie chodzi
przed th powinieneś używać blessed sceptre, a przed tym raczej ta broń z drugiej areny

Tymoslaw
09-03-2009, 22:14
to ty naucz się pisać, o co ci dokładnie chodzi
przed th powinieneś używać blessed sceptre, a przed tym raczej ta broń z drugiej areny

każdy debil zrozumie że nie chodzi mi o to żebyście mi tu gadali o tym jaki to thunder hammer nie dostępny itp.

blessed sceptre to jeszcze troche ;] Cranial Basher faktycznie moze byc okej a coś troche z niższymi wymaganiami lvlowymi 40-50lvl?, aha i jak to wszystko wygląda cenowo?

GalusMaximus
10-03-2009, 00:37
skull staff dosyc tani od 30 lvl'a, saphire hammer, shadow sceptre

W ogóle to gratuluje Tymoslaw podpisu:UWAGA :
Tibia to nałóg, nie dajcie się wciągnąć !!!!!!!!!!!!! - To jakiś żart?

Tymoslaw
10-03-2009, 07:15
o ja pierdo... tak to żart wiesz? to konto ma troche lat widocznie kiedyś coś takiego odwaliłem, gdyby nie ty nawet bym tego nie zauważył. a tak wogóle to uważajcie dzieci!, tibia uzależniania, skończycie jak ten koleś co krzesłem matke jebał... xD luz chłopaki xD

aktualnie wale z dragonbone staff ale chyba zanim przeżuce się na broń z drugiej areny bede walił shadow sceptre. dzieki za pomoc

Vein
10-03-2009, 11:24
Kup sobie skull staf, wbij 60 i kup cranial basher. Potem odpowiednio 75 i blessed sceptre, a na koncu 100 i obsidian trucheon. Nie oplaca ci sie zmieniac co 5 lvli broni. Ewentualnie na 35 shadow sceptre jesli u ciebie jest tani.

Xevez
10-03-2009, 16:02
każdy debil zrozumie że nie chodzi mi o to żebyście mi tu gadali o tym jaki to thunder hammer nie dostępny itp.

blessed sceptre to jeszcze troche ;] Cranial Basher faktycznie moze byc okej a coś troche z niższymi wymaganiami lvlowymi 40-50lvl?, aha i jak to wszystko wygląda cenowo?
przed cranialem bij z skull staffa, skull staff=6k, cranial tak po 30k+ chodzi

Tymoslaw
10-03-2009, 16:34
ok, dzięki za pomoc

Brtek00
12-03-2009, 13:07
nie oplaca sie kupowac cranial bashera 30k 44 atk ale -2 do shielda teraz wyszla nowa bron z cluba moze nie nowa ale kiedys byla bardzo zadka! mianowicie Queen's Sceptre leci o ile mi sie nie myli z infernalisty a na nich dosc czesto duzo ludzi expi wiec mozna ja latwo zakupic a co po drugie nie da jej sie sprzedac w zwyklem sklepie u mnie na secura chodzi po 10k~~ nie wiem jak u was ale pewnie max 20k ma 43 atk jest od 55 lvl i nie ma tego glupiego -2 do shielda wiec ja ci radze tak z skull staffem do 55 lvl i potem zainwestowac w ta bron:d

DzymekofFurora
12-03-2009, 19:48
To sobie "pocytuję" :)

cranial tak po 30k+ chodzi

I tutaj pomyłka. Cranial Basher może kosztować 16-20k (to już od świata zależy)

I dodam od siebie, ponieważ sam mam Knight'a i używam Club'ów.

O ile sięgam pamięcią, kolejność używania broni był taki:
Battle Hammer -> Dragon Hammer -> Skullstaff -> (i tutaj dla zabawy biegalem z bronia dwureczna na smokach (np. spiked squelcher/war hammer) -> Cranial basher -> Blessed Sceptre (jeśli masz wystarczająco hajsu) /Arcane staff

Vein
12-03-2009, 19:56
To sobie "pocytuję" :)

I tutaj pomyłka. Cranial Basher może kosztować 16-20k (to już od świata zależy)

I dodam od siebie, ponieważ sam mam Knight'a i używam Club'ów.

O ile sięgam pamięcią, kolejność używania broni był taki:
Battle Hammer -> Dragon Hammer -> Skullstaff -> (i tutaj dla zabawy biegalem z bronia dwureczna na smokach (np. spiked squelcher/war hammer) -> Cranial basher -> Blessed Sceptre (jeśli masz wystarczająco hajsu) /Arcane staff

Niestety, ty sie mylisz. Dawno nie grales, teraz Rashid kupuje bronie z drugiej areny za 30k. Reasumujac, nikt nie sprzeda chocby o 1k taniej :P

Jesli chce uzywac Arcane Staffa to ok, ale IMO lepiej biegac z Blessed Sceptrem niz uzywac 2handed broni :] Reszta jest okej.

Dombro
12-03-2009, 20:30
Tylko blessed sceptre około 100k... a arcane staff teraz tani