Benignus
10-03-2009, 22:19
Witam, od dawna chodził mi po głowie pomysł stworzenia prawdziwej rodziny na świecie pvp-e.
Chętni:
Benignus
Synthian
CinkoL
Jakie rodziny już mamy
Ile jest już takich rodzin? Na pęczki, każda zakładana przez osoby które założą postacie które osiągną 10 level i myślą że są pro i podbiją server.
Jaka jest moją wizja :P
Chodzi raczej mi żeby w gildii/rodzine były osoby które chcą normalnie grać na serwerze pvp-e gdzie atmosfera jest po prostu świetna a w brew pozorom które rozsiewają takie noobskie rodzinki, nie jest to świat wiecznego pvp, wystarczy iść na pacc zone a tam już nikt prawie nie pekuje od-tak, jak pro 10 levele w Carlin.
Będziemy pekować?
Tak ale nie jakieś random-pk lecz jeśli ktoś nam zajdzie za skórę lub nie wyjdzie z przecież potrzebnego nam do życia expowiska, lecz nie myślcie że będzie pekować każdego kto expi...
Nazwa?
Proponuje Pimp Slappz Killaz Fo' Shizzle Nizzlez
A więc to by była pełna nazwa a nazwisko Pimp Slapp lecz wątpie że Pimp zostanie dopuszczone w nicku więc raczej samo Slapp a mowiąc o rodzine to proponował bym ustawić jakiegoś hotkeya z Pimp Slappz Killaz Fo' Shizzle Nizzlez - xD Więc w sumie wychodziło by że to będzie nazwa gildi :P
Czy powstanie gildia
Pewnie że tak jak będziecie Vice leaderami bo ja jak gram to zawsze mam pacc
Kupisz mi pacc?
Nie.
Suma-summarum
Wychodzi raczej na to że to będzie Tibijski gang xD?
Wymagania
Jak mówiłem nie chce tu żadnych noobów więc podstawa to:
30 level lub większy na konice lecz złóż podanie i napisz jaki masz level bo można trochę zniżyć poziom, tak czy siak musisz pokazać że nie jesteś noob.
Powiedz swoim znajomym o gildi/rodzinie/gangu to szybciej zbierzemy jakiś team.
Btw. Myślę że ok. 6 osób wystarczy na początek.
Termin przyjmowania zgłoszeń: dzień w którym skończę przyjmować zgłoszenia
Narazie napisz w podaniu czy będzie grał, jaki masz level i czy naprawdę jesteś zainteresowany!
Nie zakładajcie jeszcze postaci
Nie pisz że miałeś 121 level ale cię hackli.
O tak btw: Nazwę rodziny czyta się "Pymp slepz kilaz fo szyzl nyzllez"
Chętni:
Benignus
Synthian
CinkoL
Jakie rodziny już mamy
Ile jest już takich rodzin? Na pęczki, każda zakładana przez osoby które założą postacie które osiągną 10 level i myślą że są pro i podbiją server.
Jaka jest moją wizja :P
Chodzi raczej mi żeby w gildii/rodzine były osoby które chcą normalnie grać na serwerze pvp-e gdzie atmosfera jest po prostu świetna a w brew pozorom które rozsiewają takie noobskie rodzinki, nie jest to świat wiecznego pvp, wystarczy iść na pacc zone a tam już nikt prawie nie pekuje od-tak, jak pro 10 levele w Carlin.
Będziemy pekować?
Tak ale nie jakieś random-pk lecz jeśli ktoś nam zajdzie za skórę lub nie wyjdzie z przecież potrzebnego nam do życia expowiska, lecz nie myślcie że będzie pekować każdego kto expi...
Nazwa?
Proponuje Pimp Slappz Killaz Fo' Shizzle Nizzlez
A więc to by była pełna nazwa a nazwisko Pimp Slapp lecz wątpie że Pimp zostanie dopuszczone w nicku więc raczej samo Slapp a mowiąc o rodzine to proponował bym ustawić jakiegoś hotkeya z Pimp Slappz Killaz Fo' Shizzle Nizzlez - xD Więc w sumie wychodziło by że to będzie nazwa gildi :P
Czy powstanie gildia
Pewnie że tak jak będziecie Vice leaderami bo ja jak gram to zawsze mam pacc
Kupisz mi pacc?
Nie.
Suma-summarum
Wychodzi raczej na to że to będzie Tibijski gang xD?
Wymagania
Jak mówiłem nie chce tu żadnych noobów więc podstawa to:
30 level lub większy na konice lecz złóż podanie i napisz jaki masz level bo można trochę zniżyć poziom, tak czy siak musisz pokazać że nie jesteś noob.
Powiedz swoim znajomym o gildi/rodzinie/gangu to szybciej zbierzemy jakiś team.
Btw. Myślę że ok. 6 osób wystarczy na początek.
Termin przyjmowania zgłoszeń: dzień w którym skończę przyjmować zgłoszenia
Narazie napisz w podaniu czy będzie grał, jaki masz level i czy naprawdę jesteś zainteresowany!
Nie zakładajcie jeszcze postaci
Nie pisz że miałeś 121 level ale cię hackli.
O tak btw: Nazwę rodziny czyta się "Pymp slepz kilaz fo szyzl nyzllez"