zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Harry Potter MMORPG

Levan08
11-03-2009, 12:02
Witam,chciał bym wam zaprezentować grę opartą na Harrym Potterze.Jest to gra 2d podobnie jak Tibia, tylko że obsługiwana jest przez program "BYOND" który można pobrać za darmo na stronie http://www.byond.com/. Gra posiada polski server na http://www.twcpl.jun.pl/index.php .Wszystkich chętnych zapraszamy, a więcej informacji na znajdziecie na forum.

Pozdrawiam.

PinGOnE
11-03-2009, 13:05
Troche słabo opisane. Poza tym może dałbyś nazwe gry i strone główna a nie od razu na jakies forum. Jak na razie twoj post smierdzi hackiem. Jesli jest czysto to postaraj sie bardziej.

Levan08
11-03-2009, 13:40
No więc gra nazywa się Harry Potter:The Wizard Chronicles. Pierwszym polskim serverem który istniał był prowadzony przez eGo, Niestety twórca gry kazał zamknąć server. Teraz server powstał ponownie gdyż zostały udostępnione pliki. Gra ma grafikę 2d jak napisałem wyżej, więc nie należy spodziewać się czegoś szczególnego ale gra naprawdę wciąga, zwłaszcza fanów HP. Na początku gry wybieramy do którego domu chcemy być przydzieleni.W grze są odbywane zajęcia(lekcje) na których można nauczyć się czarów. Możliwość zostania Aurorem lub Śmieciożercą. Pytania zadawać na forum lub ostatecznie tutaj. I zapewniam że nie ma w tym żadnego hacku.

Hakuss
11-03-2009, 17:38
gra badziewna jak mi shakuja plate seta to editne

piternet
11-03-2009, 19:11
No zarejestruję się zobaczę może lepsze niż Tibia ;)
@edit
Wszystko czysta, wprawdzie grafika lezy, ale czuc niezly klimat ;P
Przybyszu, czy powiesz mi jak trafic do sal Hogwartu?
Lool xD

Levan08
12-03-2009, 14:32
Wiesz co hakuss,zastanawiam się co ci odpisać. Nie lubisz Hp nie musiałeś grać, jak widzisz wiele osób gra w tą grę i jest nią zachwycona. Fakt grafika może nie jest szczególna, ale jest klimat który nie znajdziesz w innych grach tego typu. Nie bój się nie zhakują z tego "plate seta", naprawdę wypowiedz żałosna.

Bluray
12-03-2009, 15:09
Mógłbyś wrzucić jakieś screeny, czarodzieju.