Pokaż pełną wersje : ... Bonecrusher?
mam pytanie. W carlin przy wyjsciach z miasta są 3 babki kazda nazywa sie cośtamBonecrusher i jak sie do niej zagada to mówi coś o królowej. Wiedziałem że jak się ja powyzywa to podpala ale ostatnio z kumplem wracamy po amazonkach on myslał że ona go uleczy i powiedzial hi->heal a ona go ogniem i ded. Niech ktos mi wyjasni o co biega.
Dr.Unknown
24-12-2004, 18:56
Niektórzy NPC pociągną cie z magii jak do nich powiesz fuck, ass itp.
Randlemen
24-12-2004, 22:36
To ja kiedyś widziałem podobną akcje w Carlin. Stoje sobie jakieś 6 pól dalej od zdarzenia. Co chwila jacyś kolesie podchodzą do tej strażniczki(BustyBonecrasher czy jakoś tak :p ) i powtarzają bez przerwy :"hi" a potem :"fuck" albo "dick" a ona wali tego mówiącego z ognia. Delikwenci odchodzą na momencik, uleczają sie, wracają i powtarzają incydent. W pewnym momencie ten zaczepiający strażniczkę NooB pada martwy :] . Widziałem też kiedyś w tym samym miejscu( Carlin, wschodnia brama )jak koleś tak samo zaczepia tego NPC przy czym otacza go duuuża grupa kolesi. On pada a Ci wyczekujący niczym sępy walczą o ciało martwego. Sam kiedyś chciałem martwe ciało wyszarpnąć, licząc na jakiś dobry loot :D . Ale nic z tego nie wyszło ;) .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.