Pokaż pełną wersje : Serwer Lord'Paulistinha[413 lvl] blokuje MASSCARE!
Filmik odnaleziony na tibiabr
lol, ziomek nosi 9 par soft bootsów :P
Zapraszam do oglądania:
http://uploadhyper.com/file/284/massacre.cam.html
pozdrawiam,
Rahim
Jego speeda to nie ogarniam :P
Czysty skill gry <3
>Ironia<
Dziwi mnie jeszcze tylko to ze on nadal nosi bohy do zwiekszenia szybkosci. Po co?!
Widać grał ktoś lepszy z jego ownerów, nie ten który pada cały czas na frostach. Prawde mówiąc liczyłem na to, że go Massacre weźmie na hita ale cóż..
Vasudanin
13-03-2009, 23:07
Prawde mówiąc liczyłem na to, że go Massacre weźmie na hita ale cóż..
Massacre swoimi hitami 1k+ odbieral mu tyle hp, co mnie na rookgardzie jak wejde na jakiegos fielda.
@
Niech jeszcze time ringa do bohow zalozy, zeby mial pewnosc, ze go nikt nie dogoni. :confused:
ShadowED
13-03-2009, 23:22
o ja pociera nieźle :D ale i tak nób z niego kumajcie stamina :S
maszter321
14-03-2009, 03:08
ale drewno...;/
hardok123
14-03-2009, 04:15
utani tempo hur + boh + t ring + dash = ? ;o
drewno, to fakt xdd
neopostman
14-03-2009, 09:43
Wątpię, żeby chodził płynnie, bo do takiej szybkości trzeba mieć analogicznie super łącze : P.
Duch Guardi
14-03-2009, 10:46
oO Paulibotstinha coś długo się nie pokazywał
a ty wielki pgerze jakbys mial 10kk na lv to pewnie bys recznie wbijal, sim? ;D
Vasudanin
14-03-2009, 12:18
up
Dla MS'a to nie problem jak potrafi 1kk/h na frostach z ue 10h i masz lvl ;]
Ale on jest ekiem ;]
neopostman
14-03-2009, 12:41
Dojdź do tego samego lvla co on na świecie pvp z botem czy bez niego to pogadamy ;).
adrianislaw
14-03-2009, 13:00
pewnie jak puści utani tempo hur to ma debuga :>8o
Master-Mada
14-03-2009, 13:49
Dojdź do tego samego lvla co on na świecie pvp z botem czy bez niego to pogadamy ;).
Na świecie pvp to jest chyba akurat łatwiej wbić taki lvl - "wystarczy", że jesteś w gildii rządzącej ;)
up@
prawie masz racje gdyby nie pro eful 100 lvle z polski ktore mowia ze jest debilem i kiedy tylko beda mogli to go ubija ^^
Widać grał ktoś lepszy z jego ownerów, nie ten który pada cały czas na frostach. Prawde mówiąc liczyłem na to, że go Massacre weźmie na hita ale cóż..
Nie masz żadnych dowodów, że ma wielu ownerów. Tak samo jak wszystkie Polaczki nie mają dowodów, że on boci.
Po prostu zazdrość was zżera, że to nie Polak tylko Brazylijczyk wbił pierwszy 400lv ...
Biohazardd
14-03-2009, 16:08
Po prostu zazdrość was zżera, że to nie Polak tylko Brazylijczyk wbił pierwszy 400lv ...
powinno być "Po prostu zazdrość was zżera, że to nie wy tylko on wbił pierwszy 400lv ...
Sprawna akcja, a co do szybkości, fakt nieźle popierdziela.
powinno być "Po prostu zazdrość was zżera, że to nie wy tylko on wbił pierwszy 400lv ...
Sprawna akcja, a co do szybkości, fakt nieźle popierdziela.
Bardziej pasuję to co ja napisałem bo większość tego forum (oczywiście nie wszyscy) to rasiści, którzy potrafią jedynie innych mieszać z błotem...
@down
Ty jesteś naprawdę głupi czy tylko udajesz? Napisałem, że Ty mu zazdrościsz? NIE! Napisałem, że zazdroszczą mu Ci, którzy oskarżają go, że botuje, że jak pada to pewnie sharował itp...
Mądry też nie jesteś, nie ma za co.
argument o zazdrosci jest dziecinny.
400 lvl ? Tyle samo warty co 250tki pobanowane za boty. Codziennie przybywa gosciowi expa, faktycznie powod zeby mu czegokolwiek zazdroscic.
Ty jesteś naprawdę głupi czy tylko udajesz? Napisałem, że Ty mu zazdrościsz? NIE! Napisałem, że zazdroszczą mu Ci, którzy oskarżają go, że botuje, że jak pada to pewnie sharował itp...
Alez ja przy kazdej okazji pisze, ze jest spore prawdopodobienstwo, ze gosc botuje albo sharuje.
A glupi nie jestem, dziekuje za troske.
Tak tylko gadacie na forum. A gdybyscie mieli mozliwosc zdobyc jego passy, kazdy by sie rzucal jak na mieso. :S
Duch Guardi
14-03-2009, 17:26
Jak znajdę kilku ownerów to wbije.
Tak tylko gadacie na forum. A gdybyscie mieli mozliwosc zdobyc jego passy, kazdy by sie rzucal jak na mieso. :S
No i co z tego, że bym zdobył jego passy? Jedynie bym mógł kasę wysłać i eq (tyle samo bym zarobił jak bym haknął jakiegoś bogatego 200ek), nawet jakbym miał jego r-keya to bym sobie nie pograł bo by mi nie pozwoliły jego ziomki ;)
Widzieliście jego foto real? Na tibii.com go wyzywali ostro itp to pokazał na forum swoją twarz i prace - niby pracuje w kawiarence internetowej i dlatego tyle gra ;p ale kto go tam wie może to tylko wymówka ,że nie jest takim no liferem ;p osobiście nie mam nic do niego ,że tyle gra. Każdy decyduje o swoim ,życiu i lepiej niech robi to co lubi niż miałby robić coś co go nie interesuje.
@up
stron sie nie odmienia
film:
dobrze, ze wylonczyl bota na maszkare
@caveki
Nalucz sie pisac i zmien idola, bo ten boter to nie jest dobrym kandydatem na twego idola.
@wyprzedzajace odpowiedzi
nie nigdzie nie piszesz ze jest twoim idolem
tak idz do lustra rosnie ci garb na plecach
chcem ci powiedziec ze poszlem sobie odgrzac obiat
@caveki
Nalucz sie pisac wylonczyl, chcem, obiat
Nie mówię już o interpunkcji i wielkich literach.
@up
stron sie nie odmienia
film:
@caveki
Nalucz sie pisac i zmien idola, bo ten boter to nie jest dobrym kandydatem na twego idola.
Hmm... żałosne masz wypowiedzi... wyprzedzając Cię... idź do szkoły.
@Topic...
To tylko inny gracz z numerkiem powyżej 400... Ehh
Produkujcie się jeszcze więcej, jeszcze bardziej niech to forum na psy zejdźie. Całe szczęscie, że LP ma głęboko w dupie ile na niego nadajecie i pewnie czytając te posty jakby umiał polski to podobnie by się uśmiechał jak ja.
@up
stron sie nie odmienia
film:
@caveki
O nie biedny koxis się zdenerwował i mnie wyzywa. Mam płakać? Jesteś tak żałosny, że wszystko co piszesz ośmiesza ciebie...
Shorty_Master
15-03-2009, 09:23
Na tempo hur + boh + t ring i z dashem pewnie widac go co 10 kratke :D
Iris_Lightbringer
15-03-2009, 09:55
Nie masz żadnych dowodów, że ma wielu ownerów. Tak samo jak wszystkie Polaczki nie mają dowodów, że on boci.
Zal Zal Zal. Wcale na jego filmikach (tych dawniejszych) nie bylo widac dasha to jedno.
Wcale nie bylo widac elfa zakladania sword ringa jak expil na frostach.
k thx bot bye.
Zal Zal Zal. Wcale na jego filmikach (tych dawniejszych) nie bylo widac dasha to jedno.
k thx bot bye.
A może ty na bocie nie jedziesz? 200rp na non-pvp...
90% z was siedzi ciągle na bocie, ale musieliście się dopierdolić akurat jego, bo co? Bo ma 400lv? To też wbijcie... Bo jest Brazylijczykiem? Co jak Polak boci to mało kto to zauważy i mówi, że jego sprawa, ale jak już boci ktoś z innego kraju i ma wysoki lvl to Polaczkom to nie pasuje? Żałosne...
Iris_Lightbringer
15-03-2009, 10:58
A może ty na bocie nie jedziesz? 200rp na non-pvp...
90% z was siedzi ciągle na bocie, ale musieliście się dopierdolić akurat jego, bo co? Bo ma 400lv? To też wbijcie... Bo jest Brazylijczykiem? Co jak Polak boci to mało kto to zauważy i mówi, że jego sprawa, ale jak już boci ktoś z innego kraju i ma wysoki lvl to Polaczkom to nie pasuje? Żałosne...
W dupie byłeś, i gówno widziałeś.
Cisniesz ze wszyscy polacy boca, ok. Ale to, że bronisz brazola ktory ewidentnie cisnie na elfie, to juz jest smieszne, free itans raczej za to nie dostaniesz.
A co do mojego lvla, tylko 15 wpadlo na bocie.
Wybacz, ale nie będę bronił polaczków rasistów...
k thx bot bye.
W dupie byłeś, i gówno widziałeś.
Cisniesz ze wszyscy polacy boca, ok. Ale to, że bronisz brazola ktory ewidentnie cisnie na elfie, to juz jest smieszne, free itans raczej za to nie dostaniesz.
A co do mojego lvla, tylko 15 wpadlo na bocie.
Koleś rozjebałeś mi nadgarstki normalnie.....Ty wbiłeś na bocie tylko 15 a że on wbił ich trochę więcej to już jest zŁyyyyyy. Wogóle ktoś kto używa/używał bota nie ma prawa oceniać innych w takich sprawach.
k thx bocie bye
Iris_Lightbringer
15-03-2009, 13:41
Koleś rozjebałeś mi nadgarstki normalnie.....Ty wbiłeś na bocie tylko 15 a że on wbił ich trochę więcej to już jest zŁyyyyyy. Wogóle ktoś kto używa/używał bota nie ma prawa oceniać innych w takich sprawach.
k thx bocie bye
Tylko że ja sie nie wypieram tego, że używałem bota przez jakiś okres czasu, a ten stara sie wmówić ze LP jest święty ; ]
(Data dołączenia: 15 12 2008)
Nie mam nawet o czym więcej z Toba dyskutowac.
Tylko że ja sie nie wypieram tego, że używałem bota przez jakiś okres czasu, a ten stara sie wmówić ze LP jest święty ; ]
Account Information
Created: Jun 30 2007, 11:47:18 CEST
Ja z Tobą też...
Na pewno uzywa bota ;]
Bez bota to nie robota =)
Kurczakos
15-03-2009, 14:33
Brniesz w gówno i robisz z Siebie debila, to że masz starsze konto nie znaczy wcale że jesteś kimś lepszym, a to w tej rozmowie jest chyba jedynym Twoim argumentem.
Na pewno uzywa bota ;]
Bez bota to nie robota =)
nie sadzisz ze to dziwne ze nie dostal bana razem z innymi?
sashra ktory botowal non stop dostal bana a najwiekszy level w tibii by nie dostal?
zastanowcie sie zanim cos napiszecie
nie ma bana to znaczy ze nie boci
piramjida
15-03-2009, 14:46
Z botem jest tak, ze ma go praktycznie kazdy tylko, ze on go umie wykorzystac a wy nie i to was boli. Musicie sobie stwarzac wizje, ze on botuje i ze to nic trudnego, wystarczy komputer wlaczyc...
Zreszta to, ze jezeli ktos jest dobry od razu jest uzasadniane botem przez polaczkow juz pokazaly tematy z Be Astem.
Argument o zazdrosci wcale nie jest smieszny bo gdybyscie nie byli zawistni temat o zabiciu Massacra nie zmienilby sie w temat o LP. Niestety musicie w kazdym temacie zostawic swoj idiotyczny i zawistny poglad na temat goscia, ktory osiagnal od was wiecej w grze. Dalej leczcie swoje kompleksy, powodzenia.
Johanes19
15-03-2009, 15:47
Czemu link nie dziala? :(
Biohazardd
15-03-2009, 16:02
weźcie się już odpierdolcię od LP to czy boci czy nie nie jestem tematem tego tematu.
komentujcie film.
@up : skopiuj sobie link i wklej bo urlguard sie skopał
Czemu link nie dziala? :(
urlguard się zrąbał :( wez skopiuj linka i wklej na nowo to będzie działać
Couranger
22-03-2009, 23:05
Wiadomo ze uzywa bota no ale chuj kogo to obchodzi ? XD nie wiem co wam w tym przeszkadza niech se na nim gra niech wbije nawet 1000 lvl na bocie czy nie co to za roznica omfg dajcie sobie juz looozu .
Tentotrix
22-03-2009, 23:48
Jego speeda to nie ogarniam :P
twoja stara.
@topic
s*******ac niedojebancie wszyscy jada mu o bota ,a sami cisna na bocie jak pojebani,az tak nie mozecie przebolec ze kolo ma jakies 100x wiekszy lvl niz wy?;s s-u-u-u-k-i
Don_Kustosz
28-03-2009, 13:22
a mial przestac grac hehe ;p
Biohazardd
28-03-2009, 13:40
a mial przestac grac hehe ;p
Nie tak łatwo zerwać z nałogiem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.