Pokaż pełną wersje : Pall
yasiex0r
14-03-2009, 07:58
co lepsze dla palla
RH,B Robe,Plate Legs,Bohy,Demonka
albo...
Paladin Armor,B Legsy,Crus Helmet,Vampirka
Up Cena NIe gra Roli
Pomyśl trochę. Po co Ci rh skoro nie masz pal arma?
Bohy obowiązkowo...
yasiex0r
14-03-2009, 10:04
dzieki wielkie
RonMasterBlaster
14-03-2009, 11:52
Nie ogarniam po co założyles drugi temat.
Top.
Jak kasa nie gra roli, to kup RH, Pall arm, Demonke, Blue Legi, BOHy i platinum amulet ^^.
yasiex0r
14-03-2009, 18:17
chcialem sie dowiedziec co lepsze xD
Widzę, że masz 18lvl, więc takie eq jest wystarczające:
scarf, crown helmet, belted cape, plate legs, dragon shield, bohy (tu raczej jest obowiazek :)).
2 rzeczą są - skille - jak masz słabszy shielding to polecam kupic nawet towerke :)
nie kupuj żadnych z tych drogich rzeczy bo na początek to strata kasy, a poza tym jeśli bedzięsz padał noi przykładowo jesteś początkującym graczem ;)
yasiex0r
14-03-2009, 21:31
Up@ juz 19 xD
@up
Ekstra! Tylko co z tego?
scarf, crown helmet, belted cape, plate legs, dragon shield, bohy (tu raczej jest obowiazek ).
nie kupuj żadnych z tych drogich rzeczy bo na początek to strata kasy, a poza tym jeśli bedzięsz padał noi przykładowo jesteś początkującym graczem
Bohy tez do najtanszych nie naleza, a na tak niskim lvlu nie sa niezbedne.
@up
nic, dostanie trapa na cycach i i tak mu bohy spadną - tak to jest z dziećmi allegro ;)
Kup sobie jeszcze wszystkie blessy i aola -.-
@up
nic, dostanie trapa na cycach i i tak mu bohy spadną - tak to jest z dziećmi allegro ;)
Kup sobie jeszcze wszystkie blessy i aola -.-
ja pierdole, sam jesteś dziecko allegro
zarobienie kasy na takie eq od zera trwa parę tygodni, więc nie wiem, czemu mówisz, że allegro:|
ja pierdole, sam jesteś dziecko allegro
zarobienie kasy na takie eq od zera trwa parę tygodni, więc nie wiem, czemu mówisz, że allegro:|
uzbieraj mi na 17lvl na boszki, rs itd...
A po 2, gdybyś uzbierał/kupił kasę, to na takim lvl ma to jakiś najmniejszy sens?
zastanów się :P
yasiex0r
15-03-2009, 15:53
to juz nie wiem kupic czy nie kupic
Expie na gholach,beholderach,mumiach i cryptach a na crypty by sie przydaly boszki kurcze juz nie wiem co robic w banku mam 17k
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.