Pokaż pełną wersje : Przyjaciele [ Be ast ] - Frag Movies (youtube) Sprawdz to!
Uzik3000
14-03-2009, 22:20
Jak widać youtub zrobił swoje z grafiką :(
http://www.youtube.com/watch?v=CMGNKPspm4c
piramjida
14-03-2009, 22:29
Niezly, a gdzie inne movies?
Uzik3000
14-03-2009, 22:31
Niezly, a gdzie inne movies?
Usuneli mi głos w pozostałych filmach(zastrzeganie praw autorskich...) i lipa usunełem, po co bez dzwięku
@up.
http://www.youtube.com/watch?v=BPZ0sxrBkek
Powinno działać.
no powiem ci fajne tyle ze ten napis - spomsored by be ast.... :DDD
Uzik3000
14-03-2009, 23:58
No tam na końcu dałem lipe
Forestyer
15-03-2009, 08:57
Ja tam się zastanawiam, czy jest co się tutaj cieszyć z jego fragow. Wg mnie jest to random pkowanie ludzi, albo bocących, albo w ogóle nie ogarniających tej gry. Szkoda ze w filmie jest wycięty moment, jak ten ed/ms z rsem ucieka im z korytarza mającego 1 sqm, i musza go ganiac po pustni. Gdyby nie ten jego znajomek, ktory od niedawna z nim pkuje nie dal by rady ujebac tego 60 najta~. Solo to max 50 ed/ms, choć nawet i w to wątpie(mowię o tych lamusach, ktorzy z paniki zapominają o wszystkim, tylko wciskają tylko jebanego hota z mp. Fragi zaliczone na botach/afkerach się nie liczą). No to tyle, nic specjalnego. Pozdro cze
EDIT.
HAHA, a muzyka z 5.30 minuty to naprawdę pasuję do tego typu amv xd!
Jucha Furora
15-03-2009, 09:39
Ja tam się zastanawiam, czy jest co się tutaj cieszyć z jego fragow. Wg mnie jest to random pkowanie ludzi, albo bocących, albo w ogóle nie ogarniających tej gry. Szkoda ze w filmie jest wycięty moment, jak ten ed/ms z rsem ucieka im z korytarza mającego 1 sqm, i musza go ganiac po pustni. Gdyby nie ten jego znajomek, ktory od niedawna z nim pkuje nie dal by rady ujebac tego 60 najta~. Solo to max 50 ed/ms, choć nawet i w to wątpie(mowię o tych lamusach, ktorzy z paniki zapominają o wszystkim, tylko wciskają tylko jebanego hota z mp. Fragi zaliczone na botach/afkerach się nie liczą). No to tyle, nic specjalnego. Pozdro cze
EDIT.
HAHA, a muzyka z 5.30 minuty to naprawdę pasuję do tego typu amv xd!
Do chu.ja na wojnie sie juz nie licza fragi bo ktos boci lol o/.
po 1 nawet chodzi po czesci o loot bo ten cham ma szczescie niesamowite po 2 sens w tym zeby znalezc takich ciastomózgich idiotów ktorzy nie ogarniaja;D
Forestyer
15-03-2009, 10:27
No ok ok, tylko że wszyscy srają jego ogromnym i miażdżącym wszystkich skillem, a teraz się dowiaduje, ze nie oto tutaj chodzi. Anyway, ten koks mnie nie przekonał.
EDIT.
Ano, i nawet w filmie koles go ujął jako pk mastera, więc oco chodzi? HEHE
Uzik3000
15-03-2009, 11:13
No ok ok, tylko że wszyscy srają jego ogromnym i miażdżącym wszystkich skillem, a teraz się dowiaduje, ze nie oto tutaj chodzi. Anyway, ten koks mnie nie przekonał.
EDIT.
Ano, i nawet w filmie koles go ujął jako pk mastera, więc oco chodzi? HEHE
Idz juz oglądać wary
Forestyer
15-03-2009, 14:37
A Ty wy*******aj ssac staremu
Uzik3000
15-03-2009, 14:43
A Ty wy*******aj ssac staremu
Dzieci szybko tracą samokontrolę..
Forestyer
15-03-2009, 15:51
Czy ja tracę kontrole nad sobą? Po prostu mowię, abys poszedl ssac staremu.
Pk master... rozpierdolilo mnie to :D
Gz zabijania botow, heheh
przyjdzcie na 76.hopto.org to wam ktos pokaze o co chodzi w pvp ;]
Uzik3000
15-03-2009, 16:55
Czy ja tracę kontrole nad sobą? Po prostu mowię, abys poszedl ssac staremu.
Lubisz to suko co? nie wypisuj na forum swoich niemiłych wydarzeń z dzieciństwa, nikogo to nie interesuje za zassiewasz straszemu brudne kule co dzień z rana.
Forestyer
15-03-2009, 19:21
sad but true
OMG to juz w tym kraju nie ma prawa sie nic nikomu podobac? Znajac zycie polowa nie ma takich umiejetnosci jak on, a pierdoli niewiadomo co. Jesli to bylyby wasze fragi i wasze filmy, podejrzewam, ze byscie se przy nich/nim walili z radosci. :O
Uzik3000
15-03-2009, 22:19
OMG to juz w tym kraju nie ma prawa sie nic nikomu podobac? Znajac zycie polowa nie ma takich umiejetnosci jak on, a pierdoli niewiadomo co. Jesli to bylyby wasze fragi i wasze filmy, podejrzewam, ze byscie se przy nich/nim walili z radosci. :O
100% prawdy
Ta cala progwiazdka pvp znudzi sie wam za kilka dni.
Ta cala progwiazdka pvp znudzi sie wam za kilka dni.
Za to Ty mastahu pvp nie znudzisz nam sie nigdy i juz zawsze bedziesz oblawial nas filmami, w ktorych solo zabijasz 200 levelki. ;*
Uzik3000
15-03-2009, 22:53
Daj spokój Leon, ci idioci wolą oglądać hydra hunt, wiec niech oglądają, tylko dlaczego wchodzą na mój temat:oi typ jeszcze pretensje ma..
Nie chodzi o sam filmik tylko o to jak sie z tym obchodzisz.
Gdybys napisal : pk na julerze, nikt by nic zlego nie napisal.
ale jak piszesz ze jestes pk master to kazdy chce zobaczyc cos wyjatkowego i ciekawego, a to co pokazujesz to na prawde nic nadzwyczajnego ;]
Uzik3000
16-03-2009, 15:22
ale jak piszesz ze jestes pk master to kazdy chce zobaczyc cos wyjatkowego i ciekawego, a to co pokazujesz to na prawde nic nadzwyczajnego ;]
To wystaw, swoje pro gamerskie pk, z chęcią zobczymy
Mogl go nazwac jak chce, on tworzy film i ma prawo dac w nim co chce. Czyz nie? Poza tym skoro jest tyyyle filmow z jego udzialem, to swiadczy chyba o tym, ze ludzie lubia to ogladac?
Forestyer
16-03-2009, 17:25
Kto wie, moze lubi oglądać sam siebie?
piramjida
16-03-2009, 18:36
To prosze bardzo - pokaz kogos lepszego.
<wskazuje na pierwsza lepsza rozkozaczona gildie z 50+ noob charami w rsach pochodzaca z jakiegokolwiek pvp>
To wystaw, swoje pro gamerskie pk, z chęcią zobczymy
Od kiedy to "miszczu" zeby cos ocenic, trzeba wstawic swoje?
Film zle poskladany, myzyka ch*jowa no i tak jakos nie fajnie ;d
Uzik3000
16-03-2009, 20:37
Film zle poskladany, myzyka ch*jowa no i tak jakos nie fajnie ;d
Zajeb tablete i leć na manieczki
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.