Pokaż pełną wersje : impreza Bożo Narodzeniowa
oto jak bawilismy się z kumplami
http://members.lycos.co.uk/mallyy/impreza.rec
SPOKO Filmik !! :D Ja wigilie w tibii spedzilem nabijajac 32 level :p Fajny domek B) NARKA
Wiem ze to noobowskie pytanie jak ten film odpalic mam ten program TibiCam
w windows Media Player niedziałe. HELP me plz
Wiem ze to noobowskie pytanie jak ten film odpalic mam ten program TibiCam
w windows Media Player niedziałe. HELP me plz
Ja mam w *** filmików , ale mi nie dzilaja :( , tylko ten mi chula :] ,Mam nową tibie Cam . Więc ty tez sobie sciagnij najnowsza na clienta 7.47
Spoko filmik :D
Pozdrawiam! i życze Wesołych Świąt ;)
Hehe ale mieliscie zabawe impra ze hej. Ja w sylwestra to pujde z :] hmmcami,zdkami i gfbkami se postrzelac :D
Hehe ale mieliscie zabawe impra ze hej. Ja w sylwestra to pujde z :] hmmcami,zdkami i gfbkami se postrzelac :D
Sylwestra spedzac grajac w Tibie.... do czego to doszlo, eh... >.<
Maniak Hip-Hopu
25-12-2004, 21:10
On ma wielką racje. Na sylwka jedzcie zalac pałe, a nie gracie w tibi i robicie sylwka w tibi. Do czego to doszlo. HAHA. Mogliby zrobic fajerwejrki w tibi.np ze sie wbijasz na wieze w carlin i druga osoba na wieze w thais, i na 3 2 1 puszczacie i jest zajefajny opis: TIBIA ! :P Marzenia.
no tak radze nauczyc sie czytac bo to jest impreza Bożo Narodzeniowa a nie sylwestrowa
re na up
no tak lepiej sie na***ac i do domu nie wrucic tobie tez by sie przydala zdolnosc czytania i zobaczenia ze ja mam 12 lat ...
JanMaria Rakieta
26-12-2004, 00:38
Poćwicz pisanie za rok do gimnazjum xP
Vegefa Ziom
27-12-2004, 11:03
no tak radze nauczyc sie czytac bo to jest impreza Bożo Narodzeniowa a nie sylwestrowa
re na up
no tak lepiej sie na***ac i do domu nie wrucic tobie tez by sie przydala zdolnosc czytania i zobaczenia ze ja mam 12 lat ...
No pisać to ty nie umiesz. Ja też mam 12 lat i tak ofcjalnie z kolegami z klasy wypijamy po małym piwku wypatrując pierwszej gwaizdki, od jednego piwka nie zgłupiejesz, a może nabierzesz wyobraźni do pisania? A nawet jeżeli i puszka jest dla ciebie nie do pomyślenia to zagraj chociaż w bierki. Ludzie! Czy wy musiscie już robić z tibi sobie 2 świat? A obchodziłeś już może w tibi urodzinki, albo imieniny?
:confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.