Pokaż pełną wersje : Inne Zrobie Filmik - Zajrzyj!!! Napewno Ci Sie Spodoba!!!
Witam wszystkich uzytkownikow forum tibia.pl!
Dzisiaj chcialem wam sie przedstawic jako LentroN. Znany i nieznany do tej pory moviemaker (czyt. tworca filmikow).
Chcialem wam zaoferowac tez swoja prace, mianowicie chodzi mi o to ze zrobie filmik o twojej wlasnie postaci!
Sklejke ze zdjec, film z questow, co tylko chcesz!!! Zrobie to za niewielka cene w postaci GP...
Cennik:
*Krotki filmik ze zdjec, trailer postaci (ok. 20-50 k)
*Krotki filmik ze zdjec, trailer gildii, grupy kolegow itp. (ok. 70-90 k)
*Montaz ze zdjec, filmikow trwajacy ok. 3-5 min (ok. 100-150k)
*Montaz ze zdjec, filmikow i bardzo ladnych efektow (ok. 150-250k)
*Filmik o wspolnym huncie, gildii, ze zdjec i filmikow (ok. 200-500k)
Oczywiscie ceny moze nie sa najbardziej tanie, ale jak juz mowilem znam sie troche na tym i wiem jak ciezko jest zrobic taki filmik...
Dlaczego ceny sie tak wachaja np. 30-50 k? Otoz zalezy to od dlugosci filmu, efektow i ogolem czasu i pracy wlozonego w ten o to filmik...
Pieniadze pobieram tylko na Candii, i cennik jest napisany na podstawie cen na Candii... Chyba ze sie trafi jakas interesujaca oferta to oczywiscie moge to zmienic!
Pragne takze poinfnormowac iz ceny te mozna wytargowac! :D
Wiecej informacji pod nr gg: 3968278
Pozdrawiam!
LentroN
Skylanek_95
15-03-2009, 21:38
powodzenia w robieniu filmików za 500k... :)
xXxKaiserxXx
15-03-2009, 21:38
Nike Ciebie nie zna, a po 2 kto Ci da 500k za filmik ;o?
Usuńcie ten temat.
@down
No kup mi słownik... A jaki mi kupisz?
YaMaRoOo
15-03-2009, 21:58
zdeka głupawy pomysł, ja bym za filmik nawet 100k nie dał, a co dopiero 500 :< fajl
No i znowu sie zaczyna... Po co mowisz ze 500 k skoro czytac nie umiesz? Mowie ze pobieram 500 k za filmiki z GILDII!!! ( Gildia - pare osob - skladaja sie i placa ) rozumiesz juz? czy jeszcze slownik moze Ci kupic?
p.s moze tu mnie nikt nie zna ale gdybys popytal na Candii to co 3 osoba by Ci powiedziala ze tak...
jeden h*j ile osob placi, liczy sie ile bierzesz za zrobienie jakiegos "filmika"
prowokacja?
A jest coś lepszego niż zrobienie samemu filmiku z historii swojej gry w Tibie, tak jak się to widzi i pamięta? Nie za bardzo chciałbym aby ktoś robił jakiś szit o mojej grze w Tibie.
Ja bym dał 500k za bardzo dobry film np. wojny na moim starym servie. Sam odchodząc, już po zebraniu filmów .cam i zdjęć montowałem cały film łącznie około 20 godzin. Jestem pewien, że gdyby kolega był pewny i robił dobre filmy każdy z gildii dał by to 5-10k żeby mieć dobry movie na youtube.
Zależy tylko jakie robisz filmy ;)
A jest coś lepszego niż zrobienie samemu filmiku z historii swojej gry w Tibie, tak jak się to widzi i pamięta? Nie za bardzo chciałbym aby ktoś robił jakiś szit o mojej grze w Tibie.
Wmv o własnej postaci to wogóle co innego.. lepiej zrobić własny wmv i nad nim popracować (nawet zaczynając od 0 z edycją wmv) i wykonac to jak należy. W tym się zgodzę 100%.
aż się skusiłem, by się zalogować:)
hahahahha wrzucenie paru screenów i dodanie dennej muzyczki za 50k? hm, twój profesjonalizm kończy się pewnie gdzieś, gdzie zaczyna się amatorska robota, więc za 30 sekundowe gówno ważące 95mb to ja podziękuję:)
Skullgetter
15-03-2009, 22:59
Tutaj macie pare jego filmikow... :
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ls_TnYtCelg&feature=channel_page
http://landhoria.nazwa.pl/showthread.php?tid=262
http://www.youtube.com/watch?v=nFv3A-2G1Tw&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=903CkLz06sI&feature=channel_page
Jeszcze cos?
^^
haha Lentron z Landhorii na tibia.pl ^^ no co my tu mamy ,jak trzymasz dupe? ; dd
Spec od Filmików i tyle.. Cya
p.s moze tu mnie nikt nie zna ale gdybys popytal na Candii to co 3 osoba by Ci powiedziala ze tak...
Sorry mały, ja Cie nie znam :< ale może jestem drugi albo pierwszy.
Swoją drogą, widziałem jak zrobiłeś film Wojtka Zdzisława i Adama Jurka. To wystarczy :P
No stary, to by bylo ciekawe. Do 15 lev expilem na trolach. Potem do 35 na rotach. Od 35-70 guardy. Od 70 dragi.
Duzo by sie nie narobil koles ;D :D ;D ;D :D
grefusshio
16-03-2009, 15:38
A mógłbyś pokazać jakieś swoje "normalne" dzieło ? bo poziom tych filmików które ktoś dał pare postów wyzej jest "przecietny". Podstawowe efekty. 3-4h nauki w vegasie lub o wiele lepszym "adobe premiere". Jeżeli ktoś by płacił 500k za przecietne filmy takie jak wyżej to gz ;]
Nie pisze ze twoj pomysl jest zły. Ale zmniejsz te ceny bo nikt ci tego nie kupi. Gdybys chociaz pokazał jakis swoj profesjonalny filmik a nie to co sa na youtube to moze moze... ale tak to nie zycze ci duzych zarobokow ;) pozdrawiam
Biohazardd
16-03-2009, 16:09
500k za zrobienie filmu, ilu klientów już miałeś ??
hardok123
16-03-2009, 16:26
Pare postow wyrzej...
w filmach też takie błędy robisz?
50 osób w gildi złoży się na jeden film,
to ja już wole sobie poczytać poradniki na google.
a ten film up, nic nadzwyczajnego (ta muzyka i skaczący ekran tylko zniechęca).
YaMaRoOo
16-03-2009, 16:43
Ten skaczący ekran i muzyka - nic specjalnego
Biohazardd
16-03-2009, 16:56
@up
a zrobisz mi dobrze po francusku ??
Oh nie wcale :) Gdybys sie znal i gdybys nie byl na mnie obrazony to by Ci sie spodobal i uwierz mi ze nie jest to latwo zrobic i zsynchronizowac z muzyka...
Co do bledow, niestety nie jestem Polakiem :) Mieszkam w Hiszpanii i zapewne znam wiecej jezykow niz ty i nie musze pisac bezblednie to jest niemozliwe w moim przypadku... jak bys pytal jakie jezyki znam to: br, esp, pl, cat i eng :) Pozdro!
@edit
Filmiki "robie po angielsku" tzn. chodzi o to ze pisze w nich po Angielsku :)!
Film wojtka zdzisława jest po polsku :<
Bawię się w vegasie...2 miesiące i wszystkie efekty które wykorzystałeś w filmie mogę Ci wymienić...To już moja dziewczyna robi lepsze ;D może chcesz linki ;d?
może nie chcesz ale masz
http://www.youtube.com/watch?v=Eee7cnv_obY&feature=channel_page
@2up
dobre ;D
w filmach też takie błędy robisz?
50 osób w gildi złoży się na jeden film,
to ja już wole sobie poczytać poradniki na google.
a ten film up, nic nadzwyczajnego (ta muzyka i skaczący ekran tylko zniechęca).
a mi sie podoba ten filmik, jak dla mnie pokazal sie z dobrej strony jako moviemaker~ , tylko te ceny..
Hhahahahaha typ mnie rozśmieszył :D hahahahahahuuhahuauhauhauhauhahuahuahuhuahuahuaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahauhuahuahuahu
Ciekawe w czym robi te filmiki pewnie w Windows Move Maker hahahah.
Yhy, jestem uważany za jedna z lepszych osób, która robi profesjonalne filmy, nie tylko z tibi. Coś tam pisałeś na pierwszej stronie, że "Tak bardzo trudno zrobić taki shit jaki zrobiłeś ty" i tak sie zastanawiam co ci tam sprawilo trudność? A teraz najlepsze :d "muzyka synchronizowana z klipami" hahahah tak sie zastanawiam, w którym momencie jest to synchronizowane :D no ale cóż, widocznie wszyscy tutaj jesteśmy głupcami, tylko ty jesteś rozsądny i wiesz ile powinien kosztować "porządny" film - 500k.
To nawet ja potrafię synchronizować muzykę z filmem, a filmy robiłem raz w życiu czy dwa.
Co za wyczyn łaaał.
Co ty opowiadasz, to musi byc trudne, przecież sam mistrz robienia filmow Lentron nie może sobie z takim czymś poradzić, kłąmiesz!
/hahaha pozdro Lentron hahuauhauhahuaua :D
wysle ci pm, nikomu nie dawaj
no co jest? czekam juz 15 min...? Cos nie tak? Czyzbys szukal filmiku na youtube zeby sie popisac?
haha 4 minuty czekales, musialem torrenta wystawic ns speedyshara ale wkur*wiajacy typ...
Typ mnie rozjebal :d powiedzial, ze nie obejrzy bo pewnie keylogger hahuauhahuauhahuuhahuahua nie wieże co za typ :O
Typ mnie rozjebal :d powiedzial, ze nie obejrzy bo pewnie keylogger hahuauhahuauhahuuhahuahua nie wieże co za typ :O
Candia 948 GER Non-PvP hhahahaha :D
@up
I wszystko jasne :D
Jak ci ktos zaplaci 10k to powinienes sie cieszyc bo raczej next razu nie bedzie:confused:
do linku spidiego dopisz, napisałem, że youtube psuło grafike. Ktoś chyba tutaj ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem i chyba wieM kto PRO EVUL MOVIE MAKER AKA DZIECKO Z NON-PVP AKA jESTEM NOOBEM
UP@@@ huuhahuauhahuauha dojebales mnie doszczętnie, mowilem, że to torrent nie film, mowiłem też, że psuło grafike, a nie że psuje, a pozatym chodziło(n-pvp) mi o to, że jak juz publicznie wiadomo gracz z non-pvp = best noob!!
Takie pytanie, pękła ci żyłka jak wpadli po ciebie na pvp, że wspominasz o tym jak pociłeś się jak szczur podczas expienia?
Eh te podlizywanie sie na forum krytykujac innych i zdobywajac respekt u "koleguf z jinternetu z foróm tipja.peel"
Poczytaj trochę moich postów to zdziwisz się jak bardzo różnie się od twojego prawie śmiesznego opisu.
Jestes głupi dam ci dowody:
Obejrz wszystkie strony tego tematu
Próbujesz wcisnąć gówno za 500k ahaha
Nie wiesz co to torrent
Grasz na n-pvp bo pocisz sie jak szczur? haha
A co do rara musialem w coś zapakować dwa torrenty nie?, gdybym zapakowal w zipa bys sie lepiej poczuł? hahahaha
Ma racje, jak by niebylo Brazylia to była kolonia Portugalska, tak jak USA była kolonia Angielska :)
Co ty pierdolisz do rara tylko 2 pliki
?? hahahahaha dobra temat do zamkniecia.
Dobra skończ te ściemy nie dość, że filmów nie potrafisz robić to i kłamanie ci nie wychodzi. Idz się ucz języka br noobie.
Wyslalem ci dowód, czym sie różni Hiszpański od Katalońskiego? ;d
Zazdrośćććććć!!! :D No jedziesz jeszcze po mnie, dawaj :) Znam tez Hiszpanski, Angielski i Katalonski :) A jak narazie to nie dostalem dowodu ze robisz filmy lepiej odemnie :S Takze stol buzie i shhhh :):]
1. Argument o zazdrości to dziecinny argument.
2. Chwalisz się czy żalisz?
3. Co z tego, że znasz te języki? Bo nie wiem co to ma do tematu?
Nikt z tych "maczo" co mnie wyzywali i chwalili sie ze robia lepiej filmiki nie wyslali mi dowodu
Ja na przykład nie chwaliłem się, że robie lepiej tylko, że zrobienie czegoś czym się tak szczycisz nie jest trudne.
ja też "chcem" sie posmiac, wytlumacz mi czym się rózni jezyk hiszpanski od kat~
To tak jak bym powiedział, że umiem język Polski i Kaszupski hahah dobra owned. elo
ZapodajMuze
16-03-2009, 22:14
Mozesz znac, w dupie to mam :) Chciales przyklad to Ci napisalem...
ZAZDROSCC!!!!
Ja sie w to od poczatku nei mieszalem bo ten temat uwazam za karmienie trolla ale juz mnie to powolii drazni , wytlumacz mi czego ja mam ci zazdroscic niby ? Ze umiesz zrobic jakis tam filmik , czy ze starasz sie otworzyc wielkie holywood ktore i tak ci nigdy nie wyjdzie ? Jak moja mama umie zrobic lepsze kanapki niz ja to z gory jej zazdroszcez bo robi cos lepiej odemnie ?
@down
Nie mow ze gowno bo lepszego nie zrobisz .
Ta zazdroszcze Ci twojej glupoty, tego, że myślałeś, że ktoś ci zapłaci 500k za jakieś gówno, tego, że jak widzisz atakującego ciebie człowieka w tibi pocisz się ja szczur, tego, że chodzisz pohuntować raty z "kolegami", tego, że znasz język "katalonski", tego, że potrafisz robic shit w sony vegasie. Teraz łaskawie zamknij już morde i nic więcej nie odpisuj, tak bedzie lepiej. Pograj sobie na non-pvp jeszcze, wejdz na pvp spoć się jak szczur i dobranoc.
up@ tyle, że on nie umie robić filmików :DDD
Janekbialymurzyn
16-03-2009, 22:19
http://www.king play.pl/?r=68521
dobra ja chce żebyś mi zrobił filma moge dac 50k
Kluska_ziom
16-03-2009, 22:27
morda plebsy, chuja wiecie ja rox wy sux
piternet
16-03-2009, 22:42
Sam robiłem filmiki w Vegasie i znam go b. dobrze, jednak kilkoma efektami mnie zaskoczyłeś, większośc jednak to standart. Nie mniej jednak gdybym dysponował kasą na Candii i nie miał o tym pojęcie to pewnie coś takiego bym zakupił, jednak w niższej cenie! Kilkadziesiąt k do dołu i odrazu więcej klientów będziesz miał.
Btw. Napiszę może jutro do ciebie na PW jak bd miał czas to powiesz mi coś :D
Sorry mały, ja Cie nie znam :< ale może jestem drugi albo pierwszy.
Swoją drogą, widziałem jak zrobiłeś film Wojtka Zdzisława i Adama Jurka. To wystarczy :P
Jak możesz mówic ,że go nie znasz po czym gadasz ,że widziałes jego filmiki?
Sam sobie przeczysz.
Cóż ..nawet antyreklama jest reklamą. Swoją droga ciekawe ile na tym zarobiłeś.
Btw. Moze i znasz jezyk hiszpanski , cat~ cos tam ( w co i tak watpie bo dzien dobry i dowidzenia to powiem Ci ze potrafie rowniez w 20 jezykach ) Zreszta widac po jakosci Twego polskiego jezyka jak sie uczysz pilnie : )
Twoje filmy nie przekraczaja wartosci 20k~ i sa naprawde na przecietnym poziomie. Jezeli naprawde zeszlo Ci 2 lata na nauke robienia tak przecietnych filmow to zmarnowales sobie czas : ' ( Co do ilosci osob ktore pisza do Ciebie na gadu to do mnie pisze wlasnie 5 osob (w tym 4 dziewczyny !!!!) i ide z nimi w sobote na miasto. ZAZDROSC?!??!?!?!??!?!??! -.-
Sir Raxez
17-03-2009, 11:39
ojoj, co z tego, że znasz 20 języków skoro w swoim ojczystym popełniasz takie błędy.
Pozatym twoje filmy nie są "łał", nie ma tam nic szczególnego oprócz w/w synchronizowania video z audio.
Nie mówie, że jestem geniuszem w robieniu filmów, no ale Twoje filmy nie są warte Twojego cennika.
Żeby nie było, to moja praca:
http://www.youtube.com/watch?v=hDFN_lQj8c4
Skoro jesteś taki dobry w robieniu filmów to może zajmij się robieniem filmów weselnych? Uważasz, że jesteś taki super,boski, a robisz filmy o Tibii ... n/c
Rayan_666
17-03-2009, 12:47
@up
a zrobisz mi dobrze po francusku ??
heuHAUHAuh ERUHA uhAuh uah nie no ***** nie moge
aghAUaAHAUHUAhahHAhhaha dobre xddddddddddddd
Lentron - po kiego ciagniesz te twoje zalosne "zazdrosććććć"?dam se obciac 1% (2 metry) mojego kutasa, ze przynajmniej 99% forumowiczow nie ma najmniejszego powodu by ci zazdroscic
wow, ciekawi mnie czy chociaz polowa tych jezykow moglbys sie dogadac spokojnie. a nawet jesli to znalazles se slaby argument , ze ktos ci moze zazdroscic, w***wia mnie jak ktos robi z siebie nie wiadomo kogo, a wspolczuje ci ze 2 lata uczyles sie czegos, co mozna za pewne ogarnac w kilka tygodni?miesiecy? (biorac pod uwage wypowiedzi wyzej, bo ja sie na tym nei znam)
a i skad ty te ceny wytrzasnales? co myslales, jak pisales cennik? uwazales sie za tak zaje**stego, ze ktos zaplaci za jakis nudnawy polminutowy film z irytujacymi 'dodatkami' oczoje**ymi jak zyd za matke?
czlowieku, mam dla ciebie jedna rade: jak widzisz, ze ci nie wyszlo, to po co daaaalej i daaaaaaaaaaalej i daaaaaaaaaaaaaalej sie bronisz atakujac pozostalych? w ten sposob sobie nikogo nie zjednasz ze soba.
a zreszta po kiego ja to wogle pisze, skoro i tak masz w dupie co mysle, przeciez ja ci tylko moge zazdroscic i obj.e.b.*wac twą z.a*.e.bistosc
pozdro i pokory troche chlopie bo cie spala na stosie
Na moje ceny troche za wysokie.
Pozwolilem sobie obejrzec wiekszosc Twoich filmow na YT. Wcale nie są takie wspaniale jak je zachwalasz. Wiekszosc Twoich filmikow z CS ogranicza sie do pojedynczych akcji gdzie zabijasz (AZ!) jedną osobe... to jest naprawde super skill!
Co do filmikow z Tibią zwiazanych, mowisz o 'profesjonalizmie' ktorego ja nie dostrzegam, byc moze jestem slepy. Filmiki o niektorych osobach ktore Ci zaplacily nie swieca niewiadomo czym, 1 minutowy film z czego 26 sekund to Twoje przedstawienie sie i usmieszczenie 3-4 screenow.
Zanim zaczniesz odpowiadac na moj post wejdz
http://www.youtube.com/user/meysher1
Obczaj 3 ostatnie filmy, są one mojego autorstwa i są 'profesjonalne'...
A tak serio to czysta amatorka.
Szkoda tez, ze 2 moje filmy (uwazam ze lepsze od tych co mam aktualnie na YT) zostaly z YT usuniete :S
PS: Jak juz robisz filmik z Tibii rob to jakos tak zeby nie bylo widac Twojego irytujacego kursora...
Mastermune
17-03-2009, 13:27
Twoje?
YouTube:
meysher1
Ostatnie logowanie: 9 min. temu
Obejrzane filmy: 7655
Widzowie: 6
Wyświetlenia kanału: 1787
Nazwa: Kamil
Forum Tibia.pl:
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Kraj: Polska
ciekawe...
@EDIT
nie no spoko...
i Tibii a nie Tibi
Tak moje, konto na YT specjalnie ma inny wiek, co bym mogl przegladac filmy +18 ;)
Zresztą, nie musisz mi wierzyc...
@edit
Co juz nie masz sie czego czepiac to czepiasz sie ortografii? ; )
Mastermune
17-03-2009, 16:53
No chyba bycie w "Tibia.pl support" do czegoś zobowiązuje... no chyba, że analfabetów też przyjmują.
No chyba bycie w "Tibia.pl support" do czegoś zobowiązuje... no chyba, że analfabetów też przyjmują.
Anafalbetyzm - brak umiejętności pisania i czytania oraz wykonywania czterech podstawowych działań matematycznych u osób dorosłych(...)
to, że ktoś nie stosuje polskich znaków to chyba nie jest nic strasznego, po prostu tak się szybciej i wygodniej pisze :P
Btw. co za różnica czy ma 17 czy 22 lata?
Anafalbetyzm - brak umiejętności pisania i czytania oraz wykonywania czterech podstawowych działań matematycznych u osób dorosłych(...)
to, że ktoś nie stosuje polskich znaków to chyba nie jest nic strasznego, po prostu tak się szybciej i wygodniej pisze :P
Btw. co za różnica czy ma 17 czy 22 lata?
Sam zauważyłem że w supporcie Tibia.pl pracują amatorzy a większość niema nawet pojęcia o podstawowych rzeczach.
@Lentron: Słuchaj, nie będę Cię pojeżdżał jak reszta frajerów z tego forum, powiem tyle: twoje filmiki naprawdę są przeciętne, użyłeś w nich parę podstawowych trików, nic nadzwyczajnego. Co do pobierania opłat za film to uważam, że twoje filmiki powinny być naprawdę pro żebyś mógł na nich zarabiać, więc nikt Ci raczej za nie nie zapłaci (ofc nie licząc kilku dzieci nie wiedzących co zrobić z hajsem). Moja rada ? Uczyć się, uczyć się i jeszcze raz czytać sporo tutoriali.
Filmy za które można płacić:
http://www.youtube.com/watch?v=VgM6vk3-rEs
http://www.youtube.com/watch?v=SIT2VznIZ-s
@all nooby spierające się o wiek, ortografię & datę założenia konta:
Woojt14
Użytkownik Forum
Woojt14's Avatar
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Zielona Góra
Wyrzyjcie się trohę. :<
Rayan_666
17-03-2009, 19:56
Dlaczego mi dajesz filmy o csie? W Csie dzieje sie durzo rzeczy.. mozna je z animowac badz zwolnic tempo... a w Tibii? Co Ci zrobie? To sa 4 podstawowe ruchy - lewa, prawa, gora, dol i skaczacy obraz...
Znajdz mi filmik o Tibii ktory zasluguje na honor bo ja jeszcze takiego nie widzialem
p.s zarobilem juz na moich filmach ok. 1kk :) Takze nie radzcie mi co mam robic
close temat plx.
jestes na prawde baaaaardzo żalosny....
baaaardzo...
Skullgetter
17-03-2009, 23:28
up
ciekawe co ty bys zrobil,pewnie filmik bez glosu w pr0 hypercamie "dfujce" ;)
wlasnie przez takich ludzi jak "pjona" ten swiat niedlugo nie bedzie istnial...
Nie wnikam w temat, chcesz to rób filmy, nie znam się na tym, może są dobre.
Jest taki film, który jest dla mnie majstersztykiem. Szkoda, że z Youtube została usunięta jego oryginalna wersja, a w tej obecnej dźwięk jest zastrzeżony ... ;/
Niemniej jeśli komukolwiek uda się zrobić lepszy film od tego jest dla mnie wielkim moviemakerem.
http://www.youtube.com/watch?v=YbOb6MZ0Up4
Prośba
Jeśli ktoś wie o jaki film mi chodzi i ma jego pełną, starą wersję proszę o kontakt na PM albo w tym temacie
Sir Raxez
18-03-2009, 08:42
@Up.
Marna prowokacja.
http://www.youtube.com/watch?v=SBIakVm8BdQ
oraz
http://www.youtube.com/watch?v=8bSDQAKXgL0
tylko, że głos mendy ucieły :(
Żadna prowokacja. Nie wiem czemu tak uważasz. Jeśli widziałeś ten filmik w oryginale z dźwiękiem to albo masz bardzo dziwny gust albo jesteś nieobiektywny. Ten film był doskonały, a głos niestety stanowił w nim nie mniej niż połowę sukcesu.
A filmiki o Cydrosie, które wrzuciłeś są bardzo dobre i przyznam, że o nich zapomniałem. Ale w nich największą część pracy stanowi świetnie wymyślona historia.
Nie rozmawiajcie z tym letnarem bo chyba żeby z kimś rozmawiać trzeba być na takim samym poziomie, a wątpię żeby ktoś lubił się turlać po ziemi -.-.
A co do filmików z tibi to Banah~ robi fajne filmiki, nie są może jakieś super wypasione ale na pewno są lepsze od "filmów" letnara.
1) http://www.youtube.com/watch?v=P4NJo7M3Too&feature=channel
2) http://www.youtube.com/watch?v=GEC9CqLHjLk
PAMIĘTAJCIE NIE KARMIC TROLLA (CZYT. LETNARA)
@autor tematu.
mowisz ze zarobiles 1kk na filmach. powiedz jaki kretyn da za sklejenie filmu w moviemakerze?? to w podstawowce na informatyce robilem. Zadna w tym filozofia. A ty jeszcze chcesz za to 0,5kk? to tak liczac na zlotowki jest to 100 zeta. Pomysl co za kretyn da 100 zeta za film? i to jakis film (moze byc najlepszy nawet) ktory raz ktos obejrzy i sie znudzi? ja osobiscie uwazam to za glupote.
Ale rob co uwazasz :)
i tak a propos na 1 stronie mowiles o slowniku z kims. to kup sobie slownik ortograficzny :) bo cos duzo bledow widze robic
@autor tematu.
mowisz ze zarobiles 1kk na filmach. powiedz jaki kretyn da za sklejenie filmu w moviemakerze?? to w podstawowce na informatyce robilem. Zadna w tym filozofia. A ty jeszcze chcesz za to 0,5kk? to tak liczac na zlotowki jest to 100 zeta. Pomysl co za kretyn da 100 zeta za film? i to jakis film (moze byc najlepszy nawet) ktory raz ktos obejrzy i sie znudzi? ja osobiscie uwazam to za glupote.
Ale rob co uwazasz :)
i tak a propos na 1 stronie mowiles o slowniku z kims. to kup sobie slownik ortograficzny :) bo cos duzo bledow widze robic
Wystarczyłby mu ff :P
tak btw. to sony vegas nie wmm ;)
Biohazardd
19-03-2009, 17:18
Ja szybciej zarobie na 1kk z allegro na wózkach pod lidlem niż ty sprzedając te filmy.
@autor tematu.
Pomysl co za kretyn da 100 zeta za film? i to jakis film (moze byc najlepszy nawet) ktory raz ktos obejrzy i sie znudzi? ja osobiscie uwazam to za glupote.
Uwierz mi, że są tacy ludzie, jeśli film jest naprawdę dobrze zrobiony może być dobrą reklamą lub niezłą pamiątką. Ale tak jak mówię, film musi być PRO*.
*Lentron, oczywiście pozdro & poćwicz. :<
edit: Lentronku, pokaż te filmy na których "zarobiłeś". :<
piramjida
19-03-2009, 18:24
http://www.youtube.com/watch?v=OSUzi0XGUZc
To jest jeden z filmow jezeli chodzi o pure realizacje.
Sir Raxez
19-03-2009, 21:36
Bykunn, jeżeli dla Ciebie muzyka pełniła główną role w owym filmiku, to ja Ci współczuje, bo muzyka z tego filmu używana była już 10000x, i przejadła się chyba nie tylko mi.
Pokaż mi jedną produkcję o tibii, dobrze zrobiony w którym właśnie ta muzyka pasowała by tak idealnie do filmu.
Sir Raxez
20-03-2009, 09:22
Słuchaj, ja Ci nic nie musze pokazywać. Wystarczy mi, że odwiedzając swego czasu co 2 filmik na YT natykałem się na motyw "Requiem for a dream" zarówno w oryginale, jak i w "remixach". Może i jest ładnie dopasowane, ale nie zmienia to faktu, że motyw ten jest wyświechtany jak skrawek papieru toaletowego.
Omg człowieku Requiem for a dream trwa w tym filmie przez może 3 minuty, a całość w oryginale miała ponad 9. Ale dobra koniec kłótni. Dla mnie film był genialny.
szkapamujwruk
21-03-2009, 09:00
co do dobrych filmow-na pewno nigdy nie zapomne toxic fire,bo byl to zdecydowanie jeden z najlepszych jakie widzialem i pare tygodni temu ogladalem wyjatkowo kozacki filmik,mimo ze przez wiekszosc filmu lecialo HH czyli nie moj klimat-film dostal ode mnie 5 gwiazdek :) poszukam go potem ;)
hardok123
21-03-2009, 21:21
@up
"MWALL, BACK, MWALL, BACK, BACK!" xD
te filmy z cs'a które podal woojt mi sie podobaja, lentron chciałbym zobaczyć film na którym zarobiłeś te 1kk
Uzik3000
21-03-2009, 23:34
To sie nazywa "CHójowy Temat"
Oh nie wcale :) Gdybys sie znal i gdybys nie byl na mnie obrazony to by Ci sie spodobal i uwierz mi ze nie jest to latwo zrobic i zsynchronizowac z muzyka...
Co do bledow, niestety nie jestem Polakiem :) Mieszkam w Hiszpanii i zapewne znam wiecej jezykow niz ty i nie musze pisac bezblednie to jest niemozliwe w moim przypadku... jak bys pytal jakie jezyki znam to: br, esp, pl, cat i eng :) Pozdro!
@edit
Filmiki "robie po angielsku" tzn. chodzi o to ze pisze w nich po Angielsku :)!
Czytajac twoje posty to ty widze masta blasta we wszystkim jesteś, we filmikach, w jezykach, mieszkasz w Hiszpanii nie no jesteś wzorem dla każdego.
Tak na serio, to marna prowokacja, lepsze filmiki robi mój ziom który robi to dla jaj, ty dodajesz skaczące badziewia i napisy to wszystko i możesz gadać, że się nie znam. Za to są ludzie, którzy nie sa takimi frajerami jak ty, że biorą kase za filmik, a robią to o wiele razy lepiej od Ciebie.
Wyjdź
@ thread starter
Wracaj na bambus czarnuchu
Jucha Furora
22-03-2009, 23:01
Pokaż mi jedną produkcję o tibii, dobrze zrobiony w którym właśnie ta muzyka pasowała by tak idealnie do filmu.
Proszę:
http://www.youtube.com/watch?v=w3gZ16LdO7Y
@up
Gz takim oto sposobem doszliście do 100 posta bez sensownej kłótni, która do niczego nie prowadzi.
@topic
Po co odpisujesz. Nie odpisuj. Nie wygrasz z całym forum o0
@up
signed
Ucieszylem sie jak zobaczylem ten temat ciagle na poczatku dzialu. Odczepcie sie od niego ; o. A Ty swoja droga tez sie uspokoj. Jest jakis sens na odpisywanie 10x tego samego? Myslisz ze skonczy im sie limit transferu na necie i sie wypisza? ; o
Jesli ktos zechce taki filmik to go kupi, nie to nie. IMHO filmiki sa bardzo przecietne ale i tak sporo pracy trzeba w to wlozyc, wiec jesli ktos cierpi na nadmiar gotowki a nie umie robic filmikow to jest to rozwiazanie dla niego.
Wszystkie_nicki_zajete
23-03-2009, 01:39
Wszyscy jesteście noobami, autor chce zarobić i to legalnie, jeśli ktoś nie potrafi sobie filmu zrobić, chce zapłacić albo jest debilem i mu zapłaci to jego szczęście i jego zarobek, a ten temat jest w złym dziale bo jest to również reklama więc moderator powinien usunąć ten temat, a tu już tyle postów narobiliście.
Couranger
28-03-2009, 11:02
Autor tematu zrobił filmik Tomurce filmik za który mieli zapłacić wspólnie z gildia no i jak sie to skończyło ? na dole macie jego komentarz w tym filmiku.
http://www.youtube.com/watch?v=BgEUqAXgjXQ
kaju231 (Autor tematu) (4 mies. temu)
Odpowiedz
Ja juz nic nie mowie :) pozostawiam ten film jaki jest.... Dementhess to naprawde sa za przeproszeniem Pizdy :) Zaden z nich sie nie pofatygowal napisac do mnie i przeprosic ze nie zaplacili mi 200 marnych K ktore mi wisza za filmiki :) Naprawde smutek i zal takich ludzi ktorzy tylko oczekuja czegos od innych ale sami od siebie 0 dadza ... :) a i pragne dodac ze kazdy sie skladal po 20 k ... a to jest prawie jak nic :) TO SA WLASNIE POLACY: Just steal, bot and be noob! Dont worry! Pozdrawiam!!!!
(FAIL)
T3H_VirUs
28-03-2009, 11:13
żałosny temat ;p
opis: lentron dementhess candia tharimex tomurka darkseph team beka for ever together tibia owned trap block lure no-pvp
Nie ma takiego rodzaju servera. Nie dziwne ze mu nie zaplacili : D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.