PDA

Pokaż pełną wersje : 18-25 marca exp x2 haha

Biohazardd
16-03-2009, 14:24
Cytuję

Wreszcie, w tej poprawce chcemy zaprosić was na kolejny tydzień podwójnego doświadczenia. Podobnie jak poprzednio, podwójne doświadczenie będzie przyznawane tylko za zabicie potwora. Zostanie on uruchomiony wraz z wprowadzeniem łatki i trwać będzie do następnej środy, 25 marca
http://forum.hunted.pl//showthread.php?t=7641

Tutaj obstawiamy zakłady o ile spadnie frekwencja w szkołach.
Ja obstawiam na 60 % bo tibia już wychodzi z mody.

Paciuch
16-03-2009, 14:31
To już każdy wie. A z tą szkoła to wcale nieśmieszne.

Erverse
16-03-2009, 16:17
To już każdy wie. A z tą szkoła to wcale nieśmieszne.

Ta, jeszcze powiedz, że już to wiedziałeś tydzień temu.
A te z szkołą to nie miało być śmieszne. Taka prawda.

Nie przesadzajmy z tym 60%.
Przecież same dziewczyny, które na ogół nie grają w tibię stanowią około 50%.
No a wszyscy chłopacy w tibie nie grają :o

BTW.
I tak połowa ludzi co będzie chciała pograć to nie pogra, bo faccowe darmozjady rzucą się na tibię i będzie takie przeludnienie że nawet pacc się nie lognie^^

capeone
16-03-2009, 16:29
W szkołach takich jak technikum to za dużo dziewczyn nie ma, więc tam możliwe że będzie 60 procent ;p
chłopacy
chłopacy to się mówi na facetów odmiennej orientacji ;=]

Harm
16-03-2009, 18:25
Haa, ja 23,24,25 mam rekolekcje :)
Jeżeli to prawda to będzie przyjemne 5 dni expienia na mistrock :)
przy expie x2 wyciągne z 250k xp dziennie. Będzie słodko.
A loot też zwiększą? :evul:

Erverse
16-03-2009, 18:53
UP.
Mejbi ju łant frytki do tego??
Jeszcze odrazu niech dadzą nowe outfity dla facc >.<
Aaaa, nie można zapomnieć o półdarmowych potionach.

boniedwa
16-03-2009, 19:34
Lepiej trafić z datą tego podwujdnego expa nie mogli, to akurat będzie mój ostatni tydzień pacc:D może przegne i ponapieprzam godzinke dziennie Oo

Kidmonczan
16-03-2009, 19:38
w ciągu pierwszej godziny (42) gracze z kontem premiowanym będą otrzymywać 50% premii do zdobywanego doświadczenia. Zatem ilość doświadczenia od zdobywanych potworów zwiększy się znacznie w ciągu tej godziny.
Na światach pvp-enforced nie będzie dotyczyć doświadczenia zdobywanego poprzez zabicie innego gracza.

taka informacja pojawiła się na forum.hunted.pl i jak wyrazinie widać exp został zwiększony tylko dla PACC'ów i tylko przez 42 h:confused:

boniedwa
16-03-2009, 19:46
@up
Przeczytaj tego newsa jeszcze raz, tym razem dokładnie i ze zrozumieniem.

neopostman
16-03-2009, 21:25

Nie wyciągniesz bo jak to przy takich eventach bywa nawet, że roty na Darashii są okupowane przez 150 knightów ;|. Nie mówiąc już nic o bardziej popularnych miejscach xP

Asunul
17-03-2009, 23:13

dokladnie tak jak napisal neo, ciezko Ci sie bedzie dopchac do jakiegos cycklopa, szczerze mowiac te exp x2 nie ma sensu bo co z tego ze dostajesz 2x expa wiecej jak na respie jest 10x wiecej ludzi? potem tylko beda musieli usprawiedliwiac godziny w szkole

Glazer
18-03-2009, 13:28
z tym expem to myslalem ze caly czas xD szkoda ze tylko do 25 marca bo bede musial sie uczyc T_T

Minek91^^
18-03-2009, 13:42
Ja mam od pn - sr rekolekcje i przednami weekendzik ;s;s ;)

Vasth
18-03-2009, 14:31
dokladnie tak jak napisal neo, ciezko Ci sie bedzie dopchac do jakiegos cycklopa, szczerze mowiac te exp x2 nie ma sensu bo co z tego ze dostajesz 2x expa wiecej jak na respie jest 10x wiecej ludzi? potem tylko beda musieli usprawiedliwiac godziny w szkole

Taka atmosfera bedzie jedynie na non pvp : D.

Mohammed
18-03-2009, 14:41
Ten podwójny exp został zapewne wprowadzony po to by wyłapać większość botterów, bo jak widze na rotach w thais 65 knighta w hunter facc outifcie, który bije roty to mi się poprostu żygać chce...

Janekbialymurzyn
18-03-2009, 16:13

taa na pvp będzie lepiej wejdziesz komuś na respa (bo i tak wszystko będzie zajęte) i masz hunted for ever ;]

StagG
18-03-2009, 16:19
Ten podwójny exp został zapewne wprowadzony po to by wyłapać większość botterów, bo jak widze na rotach w thais 65 knighta w hunter facc outifcie, który bije roty to mi się poprostu żygać chce...

możliwe, nawet bardzo : )

Jak jeszcze knight boci na rotach to jeszcze... ale ms/ed z fire swordem? xD

Niooo to pozostaje czekać na rr i zobaczyć jak te nowe "pomysły" się sprawdzą ;PP

No i za tydzień ile botów poszło papa ;)

sueroski
18-03-2009, 16:21

na każdym świecie będzie 10x normy
na pvp wiadomo że będzie więcej niż na np. enfo ale na pvp też pewnie będą niezłe kolejeczki

Trol'Trol
18-03-2009, 16:22

nooo pewnie dobrze to wykombinowales specjalnie zrobili exp x2 zeby boty wbile wieksze lvl i wyszli wkoncu z rotow zostawili je dla noobow cos w tym jest

Janekbialymurzyn
18-03-2009, 16:51
Jak jeszcze knight boci na rotach to jeszcze... ale ms/ed z fire swordem? xD

szczerze? Ja (ms) jak mi się nudziło czyli - miałem lagi , nie miałem co robic to robiłem sobie runki na tombie -1 bijąc skielety ;[ Bez bota ;p

Pamiętam jak widziałem 79 lvl ek na rotach pisze do niego że boci a on ,,tak bo zbieram kase i wbijam lvl na poi bo jutro service'' - tja super exp i super kasa nie?

lamp999
18-03-2009, 17:27
No i się zaczęło :P
:D

-Powodzenia all (;

Styervo
18-03-2009, 18:01
Przez tydzień będzie miła atmosfera wśród Tibijczyków (tak jak to było rok temu) ale po tygodniu zacznie się pekowanie że ch** xD A tak, ja obstawiam na 35%

Aphino
18-03-2009, 18:01
UP.
Mejbi ju łant frytki do tego??
Jeszcze odrazu niech dadzą nowe outfity dla facc >.<
Aaaa, nie można zapomnieć o półdarmowych potionach.

Przestań już tak pieprzyc, nie podoba się nie graj.
Tibia od początku była darmowa, a PACC to jakby ulepszenie gry ...

Akahan
18-03-2009, 18:21
Pacc + max stamina + 50% więcej expa = 3x więcej expa(przez godzinę), czyli 50 lvl spokojnie w jeden dzień, i co to za gra...

Erverse
18-03-2009, 18:26
Przestań już tak pieprzyc, nie podoba się nie graj.
Tibia od początku była darmowa, a PACC to jakby ulepszenie gry ...

Po 1 nie gram a po 2 wyczuj ironię i się tak nie spinaj "ZiOOOOOOOOOOOOOOOOm"

Argen
18-03-2009, 18:41
Nie wiem gdzie wy się chowacie, bo u mnie to Tibia jest tak daleko od bycia w modzie, jak się tylko da. I to już od kilku ładnych lat. Zresztą, IMO, wśród ludzi w liceach/technikach i wyżej odsetek grających w Tibię jest naprawdę niewielki, a takich, którzy by zarywali szkołę dla expa x2 (co powinno się nazywać "expem x0,5", tylu ludzi wtedy expi) nie ma prawie wcale. U mnie ze szkoły dla expa urwie się MAX ~2%.

Igim
18-03-2009, 19:46
cha ide na enfo roty klepac 10 druidem xD

salatka
18-03-2009, 19:58
Mój syn już 2 levele wbił. Napisałem mu tygodniowe zwolnienie ze szkoły, swoją drogą trochę za łatwo się teraz usprawiedliwia, za moich czasów wychowawca nawet zwolnienia lekarskiego z załączonym zdjęciem ze szpitala by nie przyjął...

neopostman
18-03-2009, 20:29
Mój syn już 2 levele wbił. Napisałem mu tygodniowe zwolnienie ze szkoły, swoją drogą trochę za łatwo się teraz usprawiedliwia, za moich czasów wychowawca nawet zwolnienia lekarskiego z załączonym zdjęciem ze szpitala by nie przyjął...

Jeśli to nie prowokacja to jesteś najgorszym ojcem na jakie twoje dziecko mogło trafić ; d.

jackholik
19-03-2009, 20:49
Przez tydzień będzie miła atmosfera wśród Tibijczyków (tak jak to było rok temu) ale po tygodniu zacznie się pekowanie że ch** xD A tak, ja obstawiam na 35%

zgadzam się,
wczesniej tam gdzie expilem było około 2,3 osoby dziennie a teraz Noob Beware ... walka o 20 exp'a ... dużo lagów .. teraz juz każdy Cyc jest 3 osób .. :D

jackholik
19-03-2009, 20:50

zgadzam się,
wczesniej tam gdzie expilem było około 2,3 osoby dziennie a teraz Noob Beware ... walka o 20 exp'a ... dużo lagów .. teraz juz każdy Cyc jest dla 3 osób .. :D

Vasth
20-03-2009, 00:09
taa na pvp będzie lepiej wejdziesz komuś na respa (bo i tak wszystko będzie zajęte) i masz hunted for ever ;]

Jezeli jestes murzynem na pvp to nie masz place do expa that's all. Powiem tylko ze od dwoch dni mam moja miejscowke i nikt mi nie wbija : x

Biohazardd
20-03-2009, 10:53
A ja expie na pvp enfo gdzie chce i nikogo nie ma, poszedlem nawet zsolowac draga na veno d lair i była tylko 1 osoba :D

Ambaro
21-03-2009, 15:27
Ja tam mam wszystkie respy wolne...
Na Infernie zyskuje sie najwiecej z tego eventu ;p

FaJny_Spam_Bot
09-06-2009, 20:43
Fajnie wymyślili z tym bonusem ale CipSoft popełnił 1 błąd ten bonus powinien trwać przez 1 góra 2 dni a nie przez tydzień ...

Nie było nic ciekawszego do odświeżenia ?

Paciuch
10-06-2009, 14:10
Fajnie wymyślili z tym bonusem ale CipSoft popełnił 1 błąd ten bonus powinien trwać przez 1 góra 2 dni a nie przez tydzień ...

Następny który nie wie jak zrobić podpis...