PDA

Pokaż pełną wersje : Hunty za nic?? Da sie rozwiązać problem??

jasiu1606
17-03-2009, 09:52
Zakładam ten temat bo nie widzę podobnego...chciał bym rozpatrzeć sytuacje na furce...
Kiedyś można było grać bo były masowe powstania i można było odzyskać honor a teraz prawie wszystkie h lvl bocą i myślą że są zajebiści bo im noby tyłek liżą i dupe podcierają...Ale do rzeczy!! Kto i za co ma hunta a raczej czy wie za co i jak postrzega to swoimi oczyma....spotkałem nawet pare sytuacji hunta chodzby za tak straszny powod jak kolor outfitu albo bo komuś się podobało...zebraliśmy na furorze na razie z 8 osób których dane są utajnione i są to osoby poszkodowane przez debili po 12 lat którzy wykorzystują znajomości i załatwiają darmowe tp do swojego miasta ;/ Chcemy kiedyś z tym coś zrobić dlatego czekamy na większą i lepszą organizacje naszego zrzeszenia aby wreszcie kiedyś wywalczyć swoje!!

Lukasz'92
17-03-2009, 11:11
ziomekkk... wyluzuj
averios plx? :D

jasiu1606
17-03-2009, 11:22
ziomekkk... wyluzuj
averios plx? :D

Nie bierz tego aż tak poważnie :) poprostu chodzi mi o to żeby wprowadzic chodzby jakies małe zmiany na tym świecie oraz satysfakcje z pk ;)

thoro
17-03-2009, 11:25
Juz nie jeden na furorze za to walczyl, nie jeden padal i nie jeden odszedl ;p
Nic nie mozesz zrobic ;)

jasiu1606
17-03-2009, 11:28
przez takie myślenie na pewno nikt nigdy nic nie zrobi :) Jak masz wole walki , jesteś uparty oraz masz trochę przekonywujące argumenty zawsze coś zdziałasz :)

Voyphox
17-03-2009, 12:36
Zakładam ten temat bo nie widzę podobnego...chciał bym rozpatrzeć sytuacje na furce...
Kiedyś można było grać bo były masowe powstania i można było odzyskać honor a teraz prawie wszystkie h lvl bocą i myślą że są zajebiści bo im noby tyłek liżą i dupe podcierają...Ale do rzeczy!! Kto i za co ma hunta a raczej czy wie za co i jak postrzega to swoimi oczyma....spotkałem nawet pare sytuacji hunta chodzby za tak straszny powod jak kolor outfitu albo bo komuś się podobało...zebraliśmy na furorze na razie z 8 osób których dane są utajnione i są to osoby poszkodowane przez debili po 12 lat którzy wykorzystują znajomości i załatwiają darmowe tp do swojego miasta ;/ Chcemy kiedyś z tym coś zrobić dlatego czekamy na większą i lepszą organizacje naszego zrzeszenia aby wreszcie kiedyś wywalczyć swoje!!

O co Tobie konkretnie chodzi? Zaproponuj zmiany, a nie mowisz ze trzeba cos zmienic. Napisz co Ci sie nie podoba, bo nie podajesz tutaj nic. Dawanie sobie tp? To jest walka z wiatrakami. Pkowanie bez powodu? To mysle ze jest w pewien sposob ograniczone, w sumie zabijam tylko ludzi z listy do zabijania. Random pkowania nie usuniesz, zawsze sie zbierze jakas grupa i pojda zabijac na jakies roty, czy inne. Wiec sprecyzuj czego oczekujesz.

jasiu1606
17-03-2009, 12:52
Chodzi mi o to że nikt nie może się sprzeciwić sytuacji na furce....Coraz częsciej spotykamy się z nieslusznym dodawaniem ludzi na liste o której wspomniałeś...
Podaje na moim przykładzie:
-zero ofiar
-zero zadnej groźby od kogoś ani pw
-a jestem na liscie i nikt nie wie za co i nikt nie wie albo nie chce powiedziec kto dodal..

Czy to jest słuszne??? takich osób już jest (te co znalazłem) koło 8 i liczba rośnie ale ciężko też określić czy na prawde jest ktos bez winy ale swoje źródła mam....

Kiedyś był jakiś honor i szacunek a teraz?? patrz na forum temat nizej... dzieci się chcą na reala bić a po nastepne patrz co robi Vision...jakaś akademia xD Aż żal mi tego wiesz??
Dostałem kiedys takie coś na priv:
"siemka chcesz miec protecta ?? zapłać mi 500k i dodam cie do akademi"
Zbiorowisko nobow...Wg tibia zleciała na psy a nie to co kiedyś..

jasiu1606
17-03-2009, 12:56
jeszcze chciałem wspomnieć o h lvl ;/ przyglądał się ktoś kiedyś?? 50% spokojnie h lvl expi na bocie ciągle i nikt z tym nie zrobi...zero jakiej kolwiek reakcji z jakiej kolwiek strony..

Lukasz'92
17-03-2009, 13:54
no furora to juz poprostu jest taki serw, gdzie kazdy, ale to kazdy botuje i nikt z tym nic nie zrobi. a te wszystkie wingsy/academie/ekipy i w sumie wiekszosc gildii na furorze to glowny powod, dlaczego juz tu nie gram ;)

Jucha Furora
17-03-2009, 14:52
Otóż ja czuję sie poszkodowany,też załapalem sie na hunt za free bo jakiś idiota nalurowal dsow i znajomy/znajoma spaawa padla a ze zauwazono mnie na miejscu to ja mam hunta,nie chce nikogo obrazic ale brak jakichkolwiek dowodow i mnie to wkur.wia nic juz na ten temat nie pisze bo dalej bedzie ze jestem nieudacznikiem,chu,jem etc.
i tak nic nie zdzialasz ,mialem zapal sile i tylko padalem chcac cos zmienic dla mnie sytuacja poza moim huntem zla nie jest;]

jasiu1606
17-03-2009, 16:28
słuchaj ale jeżeli się znajdzie z 20 takich osób i mam tu namyśli 30 + które są tak samo poszkodowane to możemy nawet ubić jakąś ważną osobę bo w grupie wątpię żeby nawet nam dobre 2 hlvl cos zrobiły...raz ktoś poleci , drugi i wywalczymy sprawiedliwość i może tym będziemy miec spokój....ja nie mam zamiaru bloczyć depo do końca życia chodzby dla tego że mi pacc ucieka....w grupie siła i nadzieja!!

Lukasz'92
17-03-2009, 16:37
yyy... ty chcesz 20 osobami, ktore maja 30 lvle wojne zaczynac, tak?:o

nie no powodzenia... :D

jasiu1606
17-03-2009, 16:54
ehh wiesz co ten plus oznacza??

Fan_Dzidzi2
17-03-2009, 18:14
ja wam pomoge jak cos, tez nie lubie boterow, i h lvli co uwazaja sie za niewaidomo kogo,

mam na furo 63 ed moge wam cos pomoc

wroce z pracy to pogadamy elo

Jety
17-03-2009, 18:28
Świat: Unitera
I wszystko jasne

Cz4rny
17-03-2009, 18:34
wszyscy no name chcą najwięcej zrobić na tym świecie haha

TomigolakaTomko
17-03-2009, 20:43

A kim TY kurwa jesteś ?? bo trochę tu grałem i nigdy cie nie widziałem :)

Shermonator.
17-03-2009, 20:43

A kim ty kurwa jestes ??

Still Knight
17-03-2009, 20:50
/\ A ty kim <słowo ocenzurowano przez słuchaczy jedynego niezależnego radia w Polsce> jesteś?8o

Shermonator.
17-03-2009, 20:51
/\ A ty kim <słowo ocenzurowano przez słuchaczy jedynego niezależnego radia w Polsce> jesteś?8o

A ty kim kurwa jestes ??

TomigolakaTomko
17-03-2009, 20:53

Żal ale weź nie jedź mojemu kumplowi lol !

Lukasz'92
17-03-2009, 21:00

heh o tym wlasnie pisalem...
jakies kolesie co im sie wydaje, ze kims sa tylko dlatego, ze maja rl w gildiach rzadzacych... i wez tu teraz graj jak ci takich 300~ biega po furorze ^^

@down
zle mnie zrozumiales, mnie wlasnie denerwuja te wszystkie pozal sie boze wingsy/va/ekipy (jak ten tam cz4rny), a nie normalni gracze ;p

Jucha Furora
17-03-2009, 21:14
Mysle nad koncem gry,nie wiem jak owner przynajmniej nie bede sie przejmowal ta gra;D co do zabijania ludzi do nikogo nic nie mam no oprocz tych bezpodstawnych albo z blachych powodow huntow;D

@up
wlasnie o to mi chodzi,ze nie mam/mam bardzo malo rli grajacych na furorze ktorzy cos moga i w tym tkwi problem ze rl rla rla rl pwoie ze slyszal ze cos tam zroobilem ja i hunt;x
no czaje ale tez przje'bane jest nie miec zadnych rli;D

jasiu1606
18-03-2009, 13:38
Dobra próbuje jeszcze dyplomacji żeby się pozbyć hunta i na razie niby ok idzie :P Zobaczymy co dalej....

Cz4rny
20-03-2009, 00:29
A kim TY kurwa jesteś ?? bo trochę tu grałem i nigdy cie nie widziałem :)

napisane kim jestem a chodzi mi o to, ze jakiś no name chce najwięcej zrobić na tym świecie

// ktos zlapal hunta i odrazu posta zrobil, gdyby kazdy tego posta odwalił to nie było by tu miejsca [;

jasiu1606
23-03-2009, 08:31
jak by kazdy kto ma hunta udzielil sie w tym temacie to by bylo niezle powstanie ale wala bloczyc depo ;/

Ratillt
01-04-2009, 22:05
@jasiu1606
Usune cie z listy noobow za 30k napisz na priv nick i wyslij kaske do ven ;]

Yebro
01-04-2009, 22:51
Ja mam hunta za to ze kilka osób z hajleveli poslizgnelo sie na sliskiej podlodze gdy przebiegalem obok.

Jakbys potrzebowal to chetnie sprzedam do waszej "rebeli 30 leveli z nieoznaczonym plusem" kilka charow 150+.

Pozdro hajl wolna furora jojo

Vustor
02-04-2009, 03:22
No ja chętnie się dołączę :)
Miałem taka sytuację że poszedłem zanieść kilof koledze na fire axe q bo zapomniał. Wychodziłem już z kolesiem i z koleżanką a pewien noob (czyt. kakadui druid) zaczał pisać: wyjdz wyjdz, wy*******aj... i tak przez cały czas spamował ;P No to mu powiedziałem : "nie widzisz, że wychodzę?". No i wtedy zaczął mnie bić. Z tego względu, że padłem jakieś 5 min przed tym nie miałem blessów ani Aola więc go zostawiłem i poszedlem dalej olewając jego marne sd. No ale, że była ze mną niewinna koleżanka która niezbyt ogarnia to zaczął ją bić i padła...
W wyniku tego wróciłem się do niego i go ubiłem. Nastepnie przyleciał kolejny noob - Vesnil. Zaczął mnie bić... kakdui znowu przyszedł i znowu padł xd
Vesnila też biłem z moim kolegą 100+ms. Vesnil pro ogar dostawał od marnego 60 knighta hity z łapy i spamował exure gran. Dostal ode mnie z lapy+ exori wpadl ziomek ue i o malo co sie nie wylozylo to marne *****sko ;d Mimo ze mialem 15stke, ucieklem im natomiast mojego kolege zabili (reszta kurewek sie zlecialo) :P

Zwidek, Czipsu, Ymy i te inne osóbki pragnące porządku na serwerze podczas wojny (kiedy ich sytuacja była niepewna) były skłonne zapoznać się z podobną sytuacją i wyjaśnić sprawę. Teraz kiedy nic im nie zagraza maja wyjebane na wszystko i na wszystkich.

Wlasciwie bedac hunted postanowilem cos powalczyc. Nie majac wiele mozliwosci dolaczylem sobie do Volcano itp i przynajmniej sa jakies fragi :)

Wiec maly apel do tych ktorzy daja soba pomiatac, sa hunceni chociaz nie sa niczemu winni. Wezcie sie za siebie. To tylko gierka jest i mozecie cos powalczyc nawet jezeli nie macie szans... :) No chyba ze wolicie stac w pz i prosic o litosc xD

A tutaj niby nic ale zawsze cos : p
Mar 24 2009, 22:08:44 CET Killed Kakadui Druid at Level 55 ok
Mar 29 2009, 01:48:35 CET Killed Kakadui Druid at Level 55 ok
Apr 02 2009, 00:42:10 CEST Killed Saillas at Level 56 ok

Vol'can
03-04-2009, 06:12
najlepszy sposob na rozwiazanie pa u h lvlow
trzeba miec jaja i powiedziec mu "zaatakuj mnie a masz glebe"
i po sprawie hahaha

Dzidzia2
03-04-2009, 13:11
"zaatakuj mnie, a masz w gębę pełną pieluchą dzidzi !!" :baby:

Fetomann
05-05-2009, 15:56
na furorze jest było i będzie PA, a więc nie trudź się, nic Ci to nie da że założysz temat na forum, oni i tak będą robić swoje;d to jest Furora;d jak nie masz znajomosci to nie grasz i tyle

Fetomann
05-05-2009, 15:56
najlepszy sposob na rozwiazanie pa u h lvlow
trzeba miec jaja i powiedziec mu "zaatakuj mnie a masz glebe"
i po sprawie hahaha

wróć na Harmonie, tutaj tak powiesz to tym bardziej nie pograsz

Nemabias
02-07-2009, 06:26
http://img133.imageshack.us/img133/5062/japierdole.jpg
http://img268.imageshack.us/img268/3820/annahmh.jpg

Zabrakło mi jednego obrazka do C-C-COMBO B-B-BREAKER'a.
Pomożecie?