zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Gildia henka - powraca !!11oneone

Biohazardd
17-03-2009, 14:51
Tym razem na aldorze (http://www.youtube.com/watch?v=cnyuWzctFQU&feature=channel_page)
Dobry film.

bemo
17-03-2009, 16:43
ano dobry :D i muza dobra:D i fragi tez :D i exevo mas san rzadzi :D

caveki
17-03-2009, 16:53
Muzyka mi się nie podoba, ale każdy ma inne gusta.
Ten rp z mas sanem to niezły koks.
Ale te teksty "run run br"przy bubexelu żałosne. Bubexel i reszta nie uciekli, wystarczy zlookać liste dedów np paula :)
Fajne gdyby nie było kilku "pro gamerow" z mortis :< (np. paul, kiedyś mi chceli ubić eda ale jeden z nich padł od własnych fe...)
I to "legendary: guild. Wasza gildia nie jest legendarna tak jak ormo i inne. Dobrze pkujecie itp, ale nie jesteście legendami o0

Vasth
17-03-2009, 17:54
Muzyka mi się nie podoba, ale każdy ma inne gusta.
Ten rp z mas sanem to niezły koks.
Ale te teksty "run run br"przy bubexelu żałosne. Bubexel i reszta nie uciekli, wystarczy zlookać liste dedów np paula :)
Fajne gdyby nie było kilku "pro gamerow" z mortis :< (np. paul, kiedyś mi chceli ubić eda ale jeden z nich padł od własnych fe...)
I to "legendary: guild. Wasza gildia nie jest legendarna tak jak ormo i inne. Dobrze pkujecie itp, ale nie jesteście legendami o0

Nie ma kto ich nazwac legenda to sie sami tak nazwali : d. Kto w ogole wpadl na pomysl by mixowac zespol hardrockowy i przemienic w zatrzymywanie i przewijanie tasmy xd co za dno. Poprzednie party byly duzo lepsze. Trzeba wiedziec kiedy zejsc ze sceny.

Biohazardd
17-03-2009, 18:28
Nie ma kto ich nazwac legenda to sie sami tak nazwali : d. Kto w ogole wpadl na pomysl by mixowac zespol hardrockowy i przemienic w zatrzymywanie i przewijanie tasmy xd co za dno. Poprzednie party byly duzo lepsze. Trzeba wiedziec kiedy zejsc ze sceny.

Też sądze że wczesniejsze byly lepsze, ale moze nastepne bede trzymaly poziom.

Wrozka_Balia
17-03-2009, 18:41
@Biohazardd
Nie wiem kim jestes, ani nie wiem od kogo znalazles ten filmik tak szybko, ale nikt cie nie prosil zebys dawal na forum tibi.pl tego posta. a do reszty, jak wam sie nie podoba to nie ogladajcie, + jesli naprawde myslicie ze bubexel nie uciekl, mozecie pisac do mnie o cam z tej akcji. co do listy deadow paula... no co zrobic, oczywiscie ze bedziemy padac jezeli cala elita aldory nas chce zabic, a ze elderem z 83 magicem nie trudno zlapac fraga, to nie znaczy ze on grac potrafi.

Vein
17-03-2009, 18:45
Jakby byl po kazdym zabiciu pokazany/napisany loot byloby ciekawiej nawet. Subiektywnie, techno ssie i te wszystkie remixy.
Moze ktos podac linki do 4 poprzednich czesci?

Biohazardd
17-03-2009, 18:51
@Biohazardd
Nie wiem kim jestes, ani nie wiem od kogo znalazles ten filmik tak szybko, ale nikt cie nie prosil zebys dawal na forum tibi.pl tego posta. a do reszty, jak wam sie nie podoba to nie ogladajcie, + jesli naprawde myslicie ze bubexel nie uciekl, mozecie pisac do mnie o cam z tej akcji. co do listy deadow paula... no co zrobic, oczywiscie ze bedziemy padac jezeli cala elita aldory nas chce zabic, a ze elderem z 83 magicem nie trudno zlapac fraga, to nie znaczy ze on grac potrafi.

Po prostu lubie jego filmy i sprawdzalem jego kanal

reszta filmow
http://www.youtube.com/user/HeniekSpodSiudemki

caveki
17-03-2009, 19:18
@Biohazardd

Bo Paul to ci** jest i tego nie zmienicie...
Bubexel od was nie padł a wy popadaliście. Jak jesteście tacy legendarni to czemu bo każdej akcji padacie? I się chłopie zastanów bo teksty typu "run run br" są żałosne... Każdy ma prawo ocenić. Nie umiesz przyjąć krytyki to lepiej nie pisz nic...

Ashadu
17-03-2009, 19:20
Jeżeli piszecie, że my jesteśmy do dupy itp to pokażcie co Wy potraficie, zaloże się nie zdobylibyście tylu fragów co my...
Dla sprostowania: Jeżeli chodzi o Foxdos'a to trzeba wiedziec kiedy uderzyc :)
Jeżeli chodzi o pana up to Bube może i nie padł bo zawsze jako pierwszy uciekał

caveki
17-03-2009, 19:26
Jeżeli piszecie, że my jesteśmy do dupy itp to pokażcie co Wy potraficie, zaloże się nie zdobylibyście tylu fragów co my...
Dla sprostowania: Jeżeli chodzi o Foxdos'a to trzeba wiedziec kiedy uderzyc :)
Jeżeli chodzi o pana up to Bube może i nie padł bo zawsze jako pierwszy uciekał

Znów ten sam żałosny argument, który piszą all co wystawiają tu filmiki "pokaż, że potrafisz lepiej". Ja ci nic nie muszę udowadniać. Myślicie, że jesteście najlepsi bo ubiliście kilkunastu 100+ ekipa 10 osobową i foxdosa, który pewnie nie miał wielu potów i nawet was nie lał? I nie jesteście żadnymi legendami tylko xxx pk teamem, który ma ekipę...

Ashadu
17-03-2009, 19:29
Jest nas 4-5 nie ma nas 10 !
A jeżeli chodzi o Foxdos'a to co chwile nas ganiał i bił ale jak już napisałem trzeba wiedziec kiedy uderzyc ! BYE i lepiej się tutaj nie udzielaj, zazdrośników tutaj nie potrzebujemy idz sobie lepiej na tego twojego shakowanego najta ^^ BB

caveki
17-03-2009, 19:31
BUEHUEHEUHEUE chłopie nie rozśmieszaj mnie! Ja wam zazdroszczę? Czego?! Że ubiliście kilka postaci z TIBII? BEUEHBUEHUEHEUHEUE leże

@down
Nom ja im strasznie zazdroszczę :( ONI UBIJAJĄ PIXELE, WOW! NOBLA IM DAJMY, BUEHEUHEUE. Weź się bemo przymknij lizusie... Mogę pisać co chce, wystarczy, że nie łamie to regulaminu. A krytyka regulaminu nie łamię więc stfu!

bemo
17-03-2009, 20:15
gdybys nie zazdroscil albo gdybys lal na ich cala gildie, tobys napisal tu jednego posta i nie szedl oko za oko zab za zab

DavidDaRiver
18-03-2009, 13:24
filmik 1 klasa ... ;] macie talent

caveki
18-03-2009, 16:41
gdybys nie zazdroscil albo gdybys lal na ich cala gildie, tobys napisal tu jednego posta i nie szedl oko za oko zab za zab

Nom ja im strasznie zazdroszczę :( ONI UBIJAJĄ PIXELE, WOW! NOBLA IM DAJMY, BUEHEUHEUE. Weź się bemo przymknij lizusie... Mogę pisać co chce, wystarczy, że nie łamie to regulaminu. A krytyka regulaminu nie łamię więc stfu!

Ashadu
18-03-2009, 17:43
Skomentowałeś ten temat 5 razy... Weź się już nie pogrążaj :P

caveki
18-03-2009, 18:19
Niee... 6 razy :<
Jedynie doublowanie postów jest zabronione więc mogę wam odpisywać w nowym poście bo jak edytuję to i tak nie zauważycie :<

bemo
18-03-2009, 19:13

nikomu dupy nie lize, ba nawet ich nie znam :|

tyle, ze jak napiszesz "o tak ja im zazdrosze taak wow wow nobel ja ich kocham ja ich zazdroszcze(to tylko przyklad jest)" to myslisz ze wyjdziesz obronna reka i wizja debila spadnie na mnie... niestety-nie Xd oczywiscie ze mozesz pisac co chcesz, ja ci uswiadomilem tylko ze za bardzo sie przejmujesz. a jesli to tylko pixele to dlaczego ty expiles? tez ubijales pixele...

aha i co to za nuta 7:50 xd?

caveki
18-03-2009, 20:16
Ale ja się nie chwalę jaka jestem legenda i w ogóle :<
I jaka będzie odpowiedź?!!!!1

Jarass
18-03-2009, 21:10
Film zajebisty, tylko co to za nuta. Do kłótni nie bd sie mieszal. Skomętuje tylko treść merytoryczną i przekaz tego filmu, imho dobrze ze przynajmniej noob chary biora sie za czyszczenie aldory ; o

Ashadu
18-03-2009, 22:49
Caveki kto powiedział, że jesteśmy legendami ?;o

caveki
18-03-2009, 22:51
Mój pies jak robił wasz filmik :/

Ashadu
18-03-2009, 22:53
Widac jaki z Ciebie dzieciak a i w ogóle napisałem posta a Ty po minucie odpisałeś noł-lajf plx ? 24/h na forum tibia.pl ?

caveki
18-03-2009, 22:57
Niestety się mylisz :< Wbiłem 10minut temu na kompa bo ziomek napisał, że sobie nie może poradzić z 46ek :< I przy okazji zlookałem :< FAIL :<

Bertson
18-03-2009, 23:52
Ale ja się nie chwalę jaka jestem legenda i w ogóle :<
I jaka będzie odpowiedź?!!!!1

Wy*******aj

*Imprezka*
19-03-2009, 00:02
7:50 czy jaki inny hoj

acdc-thunderstruck crookers remix

caveki
19-03-2009, 00:04
Wy*******aj

Bo co? Powyzywasz mnie?
Mam prawo pisać posty i krytykować więc stfu.

bemo
19-03-2009, 08:25
7:50 czy jaki inny hoj

acdc-thunderstruck crookers remix

dzieki bo piosenka przednia:)))

Bertson
19-03-2009, 12:03
Bo co? Powyzywasz mnie?
Mam prawo pisać posty i krytykować więc stfu.

Bo nikt Cie tu nie chce, jestes trollem

Z.Y.G.A
19-03-2009, 14:46
sam od nich padłem xD ale tak naprawde nikomu na aldorze niechce sie za wami ganiac bo byscie sobie nie popekowali tak, co do filmu to 7\10

PoZdRo!

Askaral
19-03-2009, 15:52
Up: Twoj podpis mnie zniszczyl.

Na temat:
Wybraliscie sobie idealny serv na pk, sam tam mam noob chara i wystarczy out pacca + kozaczne teksty, i kazdy sie boi sie ciebie zaatakowac
Co do filmiku, fragi jak fragi, milo sie ogladalo.

caveki
19-03-2009, 22:08
Bo nikt Cie tu nie chce, jestes trollem

Jeśli nie wiesz kto to troll to się nie wypowiadaj :/
Mam prawo krytykować :<

Oli666
19-03-2009, 22:34
Ogólnie film fajny, tylko mam kilka uwag:
-muza, metal był by najlepszy
-nie bijcie mi WoHa! xd Bube brooo xd
A i jeszcze jedno tak dalej, tłuczcie Anime :d

Beh0lder
19-03-2009, 23:42
Noo całkiem całkiem troche nawet mi sie obiliscie o uszy :). Akcje ładne ale widziałem lepsze ;).

Bertson
20-03-2009, 00:23
Jeśli nie wiesz kto to troll to się nie wypowiadaj :/
Mam prawo krytykować :<

To zrob to raz, nie wiem po co chcesz zeby ktoś czytał Twoje posty typu "napisze 6 raz w tym temacie bo jak bede edytował post to nikt nie zobaczy" Dałes komentarz i tyle, wystarczy, a jak masz potrzebe sam nie wiem czego, moze nabijania postow ktore nie są liczone czy bycie zauwazonym przez kogos? Moze samego pisania bo sie nudzisz? Jesli tak to polecam torg, albo moze jakis czat? Ja Cie trollu juz nie nakarmie

caveki
20-03-2009, 13:05
I dobrze, jadłem już obiad :/

Ja tylko skrytykowałem. Oni zaczęli, a ja kończę :) Tylko. że oni nie chcą skończyć :<

Xevo123
20-03-2009, 14:53
@up
Dobra już spier**** dzieciaku -,-

@top
Niezły filmik :D Ale wolałem poprzednie części

caveki
20-03-2009, 15:09
@up
Dobra już spier**** dzieciaku -,-

@top
Niezły filmik :D Ale wolałem poprzednie części

Po 1. Nie wiesz ile mam lat ponieważ nigdzie tego nie napisałem...
Po 2. 0 argumentacji, "spierda***" każdy potrafi powiedzieć

fail :<

Couranger
20-03-2009, 15:16
Ale mozna to wyczytac z twojego ilorazu inteligencji ... wiec masz gora 13 lat i jestes kolejnym napinaczem na tym forum.

Xevo123
20-03-2009, 15:33
Po 1. Nie wiesz ile mam lat ponieważ nigdzie tego nie napisałem...
Po 2. 0 argumentacji, "spierda***" każdy potrafi powiedzieć

fail :<

Bo nie potrzebuję argumentować. Jesteś jakimś żałosnym trolem i nikt cię tu nie chce. Dowartościowujesz się tym czy co?

caveki
20-03-2009, 15:45
@couranger
Tak i na forum zarejestrowałem się jak miałem 9 lat.
Ty za to inteligenty jesteś, że chu*.

@up
Po prostu ciekawi mnie ile zdołacie ciągnąć ten temat. Ja nie jestem trollem, bo na razie to wy robicie większy offtop, a ja po prostu skrytykowałem film :)

Couranger
20-03-2009, 17:30
@couranger
Tak i na forum zarejestrowałem się jak miałem 9 lat.
Ty za to inteligenty jesteś, że chu*.

@up
Po prostu ciekawi mnie ile zdołacie ciągnąć ten temat. Ja nie jestem trollem, bo na razie to wy robicie większy offtop, a ja po prostu skrytykowałem film :)

Gratuluje potrafisz liczyc , a tak btw co w tym dziwnego ze 9 letnie dziecko potrafi sie zarejestrowac na forum o.O? no tak ... opoźniony w rozwoju tata musiał to zrobić za ciebie .

Pozdro forum fajterze

caveki
20-03-2009, 17:45
Wiem wiem, tobie udało się zarejestrować jak miałeś 6 lat :<

Piszcie dalej, z chęcią odpisze :)

piramjida
20-03-2009, 22:21
Filmik taki sobie, ogladalem bez dzwieku bo by mnie glowa rozbolala.

A temat ogolnie wylegarnia debili i przydaloby sie to gdzies zreportowac.

@piramjida
I co napiszesz? Caveki ich krytykował, oni po nim jechali i odpisał. Ban plx? o0
To jest twoj debilny punkt widzenia, bo ty naprawde jeszcze myslisz, ze robisz dobrze.

Napisze, ze zaden z waszych postow nie jest na temat i zasmiecacie go.

--Ogorek--
20-03-2009, 23:44

Oni jeszcze nie muszą zchodzić :*

Filmik extra jak reszta ;)

caveki
21-03-2009, 08:31
Oni jeszcze nie muszą zchodzić :*

Filmik extra jak reszta ;)

Ja i reszta nie każemy im schodzić. Ja skrytykowałem, zaczęli po mnie jechać to ja odpisuję.

@piramjida
I co napiszesz? Caveki ich krytykował, oni po nim jechali i odpisał. Ban plx? o0
edit: No jestem zły bo ich krytykowałem, źle robię! Nie można przecież krytykować filmów nawet jak ci się nie podobają!

Kowa_l
21-03-2009, 14:28
dobry film ; O fajny pomysl z muza ;p