Pokaż pełną wersje : Druid-Problem
Dark Sorcer
20-03-2009, 16:52
Witam serdecznie, mam pewien problem, a zarazem dylemat, mam nadzieję, że udzielicie mi pomocy. Po długiej przerwie postanowiłem wrócić do Tibii, początek miałem niezły, ponieważ znajomy zafundował mi Premium Account na 30 dni, szybko zdobyłem 8 poziom i wyszedłem z Rookgaardu. Postanowiłem, że zrobię Druida, ponieważ nigdy wcześniej nie grałem na poważnie Druidem, czy inną postacią magiczną. Tutaj zaczyna się mój problem, obecnie mam 28 poziom i naprawdę bardzo ciężko jest mi expić, do tej pory biłem Rotwormy z 1/2 różdżki. Postanowiłem pójść na coś lepszego, na przykład Scaraby, ale takie waste, że szkoda gadać, mana nie odnawia mi się wystarczająco szybko, abym mógł ciągle bić z Necrotic Roda. Czy każdy Druid/Sorcerer przechodzi taki trudny okres ? bo nie wiem, czy zrobić Paladina lub Knighta. Proszę o szybkie odpowiedzi.
Maciekxd
20-03-2009, 16:57
Niestety każdy
Jeśli chcesz moją radę narób icicle i avalanche i idź na mino tower z obs knifem, bij z tych icycle pojedyncze, a z avalanche te skupowiska;)
Jeśli chcesz many to kup life crystale/life ringi
(Graj druidem początki są trudne, lecz później idzie się w teamach na różne hunty i gra jest bardzo przyjemna)
ehh waste druidem jest na porządku dziennym, więc nie licz, że mana Ci się będzie odnawiać... ew. zamiast exori możesz wspomagać się runkami via fireball/stalagminte/hmm
Teraz możesz iść na small barbarian camp, a od 40 na ten największy (nie zapomnij o 1-2bp stone shower i co najmniej 3bp manasów na małym i 5 na dużym :) )
Na małym camppie jest taki plus (a raczej minus), że musisz czekać ~~5-10min na respawn, więc za ten czas mana powinna Ci się troszkę odnowić...
Jezeli zalezy Ci na expieniu bez przerw na odnowienie many to jedynym sposobem jest noszenie duzej ilosci mana potionow/life ringow. Takie juz uroki bycia driudem. Jezeli jednak wbijesz 33 lvl to bedziesz mial "z gorki". Ja rowniez polecam Mino Tower.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.