Pokaż pełną wersje : Elysia Nowa Rodzina
Pare dni temu zaczelem grac po dluzszej przerwie w Tibie...Zaczelem gre na swiecie Elysia ( wydawal sie on mi spoko). Jednak niewiem czy az tak gra na tym serwie polakow i trudno mi znalezc jakas ekipe i pomyslalem ze sam cos zaloze.Chcialbym aby zglaszali sie ludzie ktorzy chca wspolnie pograc, zalatwi sie jakis komunikator typu team speak/ventrilo...Nie ja musze byc dowodca rodziny ale o tym pomysli sie pozniej.Jedyne co wymagam do ludzi ktorzy beda sie zglaszac to jakies chociaz najmniejsze ogarniecie (typu nie klniecie co drugie slowo ) aktywnosc w grze i jakas dojzalosc, zaden lvl sie nie liczy mysle ze przy wiekszej liczbie osob dojdziemy do czegos.Propozycje prosze o pisanie na nr gg 11045508 badz w tym temacie oraz w grze pod nickiem Hayween
>Pozdro<
DLa tych ktorzy maja zamiar zaczac dopiero polecam ten serwer jest on Niemiecki i srednio zaludiony okolo 380graczy...Od 5dni nie zaliczylem zadnego deda gdzie na innych serwerach huncili wszedzie praktycznie.Mam jak narazie 18lvl, wiec kto sie namyslil piszcie na gg badz tutaj.
Zachecam tym bardziej tcyh ktorzy sa przed wyborem serwera do wybrania Elysii poniewaz nie jest on tak bardzo zaludniony jak wiekszosc serwerow i najlepsze miejscowki sa praktycznie wolne i po drugie w srode zaczol sie tydzien podwojonego expa wiec najlepiej zaczac teraz i miec juz chara za rookiem:}
:::....POZDRO....:::
JustaFace
21-03-2009, 22:49
Witam...Po 2miechach bez kompa wkoncu moge znowu pograc...Wybralem nowy swiat i wlasnie bedzie to Elysia, wiec moge sie dolaczyc.Bede najprawdopodobniej gral Sorcem, w tibi mam staz 1.5roku z przerwami.Do zobaczenia w grze :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.