PDA

Pokaż pełną wersje : Elysia Nowa Rodzina

Hayween
20-03-2009, 19:13
Pare dni temu zaczelem grac po dluzszej przerwie w Tibie...Zaczelem gre na swiecie Elysia ( wydawal sie on mi spoko). Jednak niewiem czy az tak gra na tym serwie polakow i trudno mi znalezc jakas ekipe i pomyslalem ze sam cos zaloze.Chcialbym aby zglaszali sie ludzie ktorzy chca wspolnie pograc, zalatwi sie jakis komunikator typu team speak/ventrilo...Nie ja musze byc dowodca rodziny ale o tym pomysli sie pozniej.Jedyne co wymagam do ludzi ktorzy beda sie zglaszac to jakies chociaz najmniejsze ogarniecie (typu nie klniecie co drugie slowo ) aktywnosc w grze i jakas dojzalosc, zaden lvl sie nie liczy mysle ze przy wiekszej liczbie osob dojdziemy do czegos.Propozycje prosze o pisanie na nr gg 11045508 badz w tym temacie oraz w grze pod nickiem Hayween
>Pozdro<

Hayween
21-03-2009, 10:30
DLa tych ktorzy maja zamiar zaczac dopiero polecam ten serwer jest on Niemiecki i srednio zaludiony okolo 380graczy...Od 5dni nie zaliczylem zadnego deda gdzie na innych serwerach huncili wszedzie praktycznie.Mam jak narazie 18lvl, wiec kto sie namyslil piszcie na gg badz tutaj.

Hayween
21-03-2009, 22:42
Zachecam tym bardziej tcyh ktorzy sa przed wyborem serwera do wybrania Elysii poniewaz nie jest on tak bardzo zaludniony jak wiekszosc serwerow i najlepsze miejscowki sa praktycznie wolne i po drugie w srode zaczol sie tydzien podwojonego expa wiec najlepiej zaczac teraz i miec juz chara za rookiem:}
:::....POZDRO....:::

JustaFace
21-03-2009, 22:49
Witam...Po 2miechach bez kompa wkoncu moge znowu pograc...Wybralem nowy swiat i wlasnie bedzie to Elysia, wiec moge sie dolaczyc.Bede najprawdopodobniej gral Sorcem, w tibi mam staz 1.5roku z przerwami.Do zobaczenia w grze :)