Pokaż pełną wersje : Jaki skill na bp small stone?
elvis321
22-03-2009, 12:04
Nowy temat: Od jakich skilli mogę iść na slime trenić pallem? Eq c helmet, belted cape, k legs, demon shield, pirate boots, scarf? Dam rade na 50/43 ze small stonami?
Nie najpierw spearki. Nie jestem w stanie powiedzieć do którego. Może ktoś inny odpowie? ;p
elvis321
22-03-2009, 12:14
Nie najpierw spearki. Nie jestem w stanie powiedzieć do którego. Może ktoś inny odpowie? ;p
Czemu speary a nie small stone. Sperami pare hitow i nie ma moba, jestem na swiecie non.
Bo ze spirami wbijasz bloohity, ktore sa potrzebne co 30 'chmurek'. A kamykami bys nie wjebal. A skill zalezy od szczescia, około 50 mi sie wydaje.
elvis321
22-03-2009, 12:22
Bo ze spirami wbijasz bloohity, ktore sa potrzebne co 30 'chmurek'. A kamykami bys nie wjebal. A skill zalezy od szczescia, około 50 mi sie wydaje.
No co ty nie powiesz? A smallami sie nie wbija blood hitow. Brak słow.
Po prostu:
-za puffy jest 1 pt do skilla, a za bloodhit są 2
-spearami łatwiej trafić, więc skillać na nich co najmniej do 25
-ss'y są za drogie, więc tylko dla noob charów, lub za kasę z allegro X( (:evul:)
Wniosek:
Dopóki nie kładziesz trolli/mino/orków 3-5 strzałami używaj "spirów"
PS. Ja nie kupuje kasy, więc będę siedział na spearach do 60 skilla i "bede pr0":]:evul::cup:
Revirovy
22-03-2009, 21:39
LOL Tego typy pytania sa jednymi z najglupszych !! Wszystko dziecko zalezy od szczescia -.-
Prosty przyklad:
Wziąłem raz moim pallkiem 50 SS i poszedlem skilowac :) przez 20 min nie stracilem ani jednego kamyka :) Potem znowu poszedlem uzupelnic kamyki ale jak zaczolem od nowa skilac to w 3 min zeszlo mi 14 SS :)
Wiec wszystko zalezy od szcześcia czasem sie zdarza ze masz 5 SS i bijesz nimi 10 min i nic nie tracisz a innym rzem masz 30 SS i po 5 min nie masz nic :p
a pozatym panowie UP dobrze Ci napisali nie bije sie palkiem od skila 10 SS bo to strata czasu i SS:) Nabij na expie spearami do 35-40 a potem mozesz spokojnie wbijac SS i BP SS styka ci do 65-70 jak dobrze Ci sie FUKSNIE :)
A TAK WOGOLE TO SKĄD SIE BIORĄ TAK DURNE PYTANIA ??:baby:;(
LOL Tego typy pytania sa jednymi z najglupszych !! Wszystko dziecko zalezy od szczescia -.-
Prosty przyklad:
Wziąłem raz moim pallkiem 50 SS i poszedlem skilowac :) przez 20 min nie stracilem ani jednego kamyka :) Potem znowu poszedlem uzupelnic kamyki ale jak zaczolem od nowa skilac to w 3 min zeszlo mi 14 SS :)
Wiec wszystko zalezy od szcześcia czasem sie zdarza ze masz 5 SS i bijesz nimi 10 min i nic nie tracisz a innym rzem masz 30 SS i po 5 min nie masz nic :p
a pozatym panowie UP dobrze Ci napisali nie bije sie palkiem od skila 10 SS bo to strata czasu i SS:) Nabij na expie spearami do 35-40 a potem mozesz spokojnie wbijac SS i BP SS styka ci do 65-70 jak dobrze Ci sie FUKSNIE :)
A TAK WOGOLE TO SKĄD SIE BIORĄ TAK DURNE PYTANIA ??:baby:;(
tak na marginesie, to nie szczęście tylko prawdopodobieństwo.
Według wiki na 100 wyrzuconych kamieni(100 razy) stracisz 3 kamienie, co oczywiście pozwala nam obliczyć ile czasu będziemy bić i jakiego skilla się dorobimy.
trafiamy raz na 2 sekundy
mamy 2000 kamieni z czego tracimy 3 na 100 rzutów.
2000/3*100=66666 rzutów zanim stracimy wszystkie kamienie
66666*2=133332 sekund/60 =2222,2 min/60=37,07h
Nabijesz coś kolo 70 skilla.
Levi ma racje, +- 70 skil powinien wpaść.
Ja na twoim miejscu bym skilował ze spearami do 45-50 dista i dopiero wtedy przerzucił sie na ss.
Taki sposób gwarantuje oszczędzenie kasy i szybsze wbicie skila, ponieważ masz pewność ze będą wpadały "bloodhity".
Jeśli cie chcesz ryzykować, to radzę ci trenować ze slimem w AB.
Nie wiesz jak -->http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=201994
Spójrz na mój lvl i wiedz, że wbiłem tam 5 skilli 8o (:])
(poszło z 5 potionów, ale warto było)
Życzę miłego skillowania :lucznik:
( O ile nikt cię nie strapujeB) )
elo ja mam 8 paladyna i do ilu dobija dysta majac 1 bp kamieni?
żeby było to od 10. skilla początek
elo ja mam 8 paladyna i do ilu dobija dysta majac 1 bp kamieni?
żeby było to od 10. skilla początek
A wiec po pierwsze... do ok. 45 skilla siedz na rotach walac ze spearow. Potem ss. Z 1bp wpadnie ci powiedzmy do 75.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.