Pokaż pełną wersje : jaki m lvl dla mnie?
Unknown1
22-03-2009, 20:35
Jaki powinienem mieć m lvl? Bo chce wiedzieć czy mam zaległości.
Mam sorca 16lvl.
Dlaczego na tym forum ciagle widzi sie takie tematy?
Proponuje przy zakladaniu konta robic testy na iq....
@topic
Mozesz sobie miec 10, a mozesz miec 30 i tak zapewne nic nie osiagniesz...
95,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Jesteś kretynem który spamuje. nie wiem co chcesz osiągnąć.
@topic
wbij sobie 20 mlvl i to ci wystarczy. na facc praktycznie mlvl jest potrzebny do leczenia
jestes kretynem ktory chce byc fajny na tibia pl ;(
Jestes kretynem ktory jest kretynem ale ktory chce byc fajny jako kretyn?
Wbij tak jak ktos juz powiedzial 20 i praktycznie dalej ci sie wbije poprzez expienie albo robienie runek.
Nie sluchaj tych matolow , wogle go nie tren bo na faccu jest poprostu nniepotrzebny:evul:
Nie sluchaj tych matolow , wogle go nie tren bo na faccu jest poprostu nniepotrzebny:evul:
Gówno prawda, bo od 45lvl do gry wchodzą sd'ki, a mając 20mlvl to nawet za 100 nie jebnie w humana ;)
Jak ci się chce (patrz: jak chce ci się óźniej dobrze grać), to bij 2mlvl na lvl, tak do 40-50mlvl, a jak ci się nie chce do bij po 1mlvl na lvl, ale go nie zaniedbuj...
no
I TAK KJERWA BIJESZ Z RUSZCZKI
to, że ty bijesz wszystko co się rusza z "ruszczki" to nie znaczy, że on nie jest na tyle inteligenty żeby runek używać :>>
Lepiej nie uciekaj z lekcji polskiego...
Wbijasz lvl 30 lvl bez martwienia się o m lvl, poźniej zaczynasz robić GFB i podbijasz sobie m lvl na tyle na ile cierpliwości ci starczy. Potem expisz do 45 i potem znowu podbijasz m lvl. Później warto zainwestować w pacc. Tak na marginesie to m lvl najszybciej wpada podczas expienia.
DexteroO
23-03-2009, 16:02
mlvl to wdg. mnie prywatna kwestia kazdego gracza, kiedys na 70 elderze mialem 55 mlvl, a teraz na 80+ msie mam 54 mlvl ;)
sadze, ze taki standardowy mlvl to tak:
20 lvl - 15 mlvl~
30 lvl - 22-25 mlvl~
40 lvl - 35 mlvl~
50 lvl - 40/45 mlvl~
Veliarth
23-03-2009, 16:21
Jak dla mnie, to taki sorcek powinien mieć mlvl przynajmniej taki, jak zwykły lvl.
rafciokk
29-06-2009, 08:38
To już zależy od ciebie ja jak miałem Druida kiedyś to na 20 levelu miałem 33 Magiczny Poziom
A według mnie mlvl powinieneś mieć taki z jakim Ci się dobrze gra i tyle :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.