Pokaż pełną wersje : Devils helmet
Po ile mógłbym kupic hełm wymieniony powyżej, albo po ile moglibyście mi go sprzedac na Eterni. Z czego on wypada, bo coś mi tabela nie chce się włączyć :( :czar:
kotomaniak
02-01-2004, 19:37
Wypada tylko z demonów. I jest chyba bardzo drogi. Jak chcesz kupić to pisz do high leveli. Na pewno mają go na zbyciu.
Oryginalnie dodany przez kotomaniak
Jak chcesz kupić to pisz do high leveli. Na pewno mają go na zbyciu.
Odradzam. Jest to jedna z krotkich drog do zgonu - niewiele rzeczy denerwuje tak jak msg od obcego lowlvla z pytaniem 'czy masz do sprzedania xxxxxx'. Gracze tego bardzo nie lubia. Polecam albo forum trade albo kanal trade.
Na bank kosztuje kupe hajsu! co to dość szybkiego "denerwowania" sie przez highleveli to dla mnie jest to zwykła próba zabicia! do takiego mosci pana na wysokim levelu nie mozna napisac slowa bo jak tylko wyjdziesz przed depo to jedym strzalem cie utlucze strasznie mnie to irytuje
Różowy-Wojownik
03-01-2004, 02:12
hmmm moim zdaniem ten hełm jest nie opłacalny do zakupu są inne które mają tyle samo defa a są o wiele tańsze a co do denerwowania high lwlowców to przyznam racje bo mnie noobki tesh drażnia choć nie jestem high lvlowcem
Bloody_Izual
03-01-2004, 02:43
Ja nie wiem co wy macie za problemy z high levelami ja sie pytałem pala na poziomie 90 czy nie ma czasem gs do spylenia to powiedział że nei potem sie spytałem czy nei ma fs to on że nie ma i że jak będzie miał to mi puści msg.I co zrobił? puścił mi msg.
1. Devil Helmet znowu nie jest taki straszliwie drogi jak tu niektozy mowia.
Ma staty podobne do Crown Helmet (tem sam armor troche ciezszy). Na Secura w tej chwili mozna go kupic ponizej 10k (crown za polowe tego), na Eterni nie powiem bo niegram, ale jesli poluja tam na demony to pewnie ktos bedzie sprzedawal ten helm.
2. Hight lvl zwykle sie denerwuja jak sie im glowe zawraca, ale jesli trafimy na dobry dzien to moga odpowiedziec - z drugiej strony czy warto ryzykowac?
Najlepiej tak jak ci mowili napisz na trade forum w tibi albo na trade chanel.
A nie lepiej kupić warrior helmet?? Jest lepszi i tańszy na liberze chodzi po 6 k, Natomiasy devil po około 17 k
Ale na eterni warrior helmet jest po 8k. :)
wiem ze to nie miejsce na takie ogloszenia ale btw tematu to mam na sprzedaz devils helmet... jak cos to msg me;P
Dr. Omader
06-01-2004, 11:36
co do high leveli to powiem ze niektorzy ludzie to sa naprawde dziwni: albo msg cie z txt typu sprzedaj XXX a potem przez 15minut gadaj WHY??? a potem sie dziwia ze zdychaja, nieraz jak sobie pod domkiem stoisz to cie tez najada, albo raz nawet znalazlem list ktory leazal na FS z pytanie: (eng)Nie wiem czyj to dom ale chce kupic tego FS. xx.
Jezeli normalnie zagadasz do kolesia z wytlumaczeniem czemu mu przeszkadzasz w jednej lini i powiesz krotko i zwiezle(nie zaspamujesz go) odrazu obok HI wytlumaczysz o co chosi to moze ci odpowiedziec jednak jesli ci nieodpowie to nie spamuj go. Spytaj sie za godzine lub dwie.
Jak sie jest normalnym gosciem to mozna nawet z Bubble gadac jak ze stara znajoma(w przenosni).
Bloody_Izual
06-01-2004, 12:09
No wiesz też im się nie dziwe ale to też zależy od rozmowy bo jak zaczniesz tak:
-Hi
-hi
-u got xxx?
-yes
-will u sell it to me?
-no
-why?
-becose
-why?
-fuck off n00b
-why?
U lose 200hp du the attacky by xxx
U lose 189hp du the attacky by xxx
U are Deadth
Welckome to Undead Legion:P
Jak rozmowa będzie taka to się nie dziwie że ludzie padają.
Ja rzomowe muwie tak:
-hi
-hi
-sorry to bother you.
-u got for sell xxx
-umm...no
-will u msg me later/if u will got xxx
(lub)
-can i msg u 1-2h later
-yes/no
-thx/ok thx any way
-thx(jeszcze raz że mnie nie killnoł:) )
-bye
-bye
I taka rozmowa a nie spawmowac go to też można się wkurzyć,co do domków to czemu drzwy się nei zamyka:P?
Dr. Omader
06-01-2004, 13:24
co do domków to czemu drzwy się nei zamyka?
On mi to na Balkon wrzucil nie do domku.
A do domku mozna wzucic przez okno
Za dawnych czasow Libery Reinmar caly domek zerzucal nam systemem: rybka a na nia crate i tak cala podloge.
Sam tak lubie robic Abdulowi i Damazonowi, Fajnie sie wnerwiaja. Gdzies mam jeszcze zdjecia jak znajde to zamieszcze.
Oryginalnie dodany przez Bloody_Izual
Ja rzomowe muwie tak:
-hi
-hi
....
I w tym momecie dostalbys odemnie ignora :) - nie nalerze do cierpliwych.
Jesli byl bym w dobrym humorze to jeszcze 2 linijki bys zdazyl napisac.
Wiekszosc high lvl wkurza sie jesli sie pytaja ich ludzie czy maja cos na sprzedaz. Jesli maja to dadza ogloszenie na trade chanel albo trade forum.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.