Pokaż pełną wersje : Jakie runy opłaca sie robić
Siemka, mam pytanie jakie runy opłaca sie robic teraz do własnego użytku jak i do sprzedazy??
żadne -.-
tak ciężko wejść na wiki i poczytać o nich?
Ale nie, lepiej spamować na forum >.<
Troszkę własnej inicjatywy i rusz główką a na pewno coś wymyślisz ;)
Siemka, mam pytanie jakie runy opłaca sie robic teraz do własnego użytku jak i do sprzedazy??
LMM, IH.
Najlepiej jeszcze sprzedawać na sztuki.
LMM, IH.
Najlepiej jeszcze sprzedawać na sztuki.
Zapomniałeś o antidote ;P
Zapomniałeś o antidote ;P
i o fire fieldzie
Wasz idiotyzm sięga dalej niż bezczynność użytkownika który założył ten temat a w zwyczajnie spamujecie.
Aby post nie był bez wartości:
Druid
Paralyze-przydatna na pvp do spowalniania przeciwników. Runa raczej do użytku własnego.
Icicle-Runa której tylko sd nie ustępuje w walce o popularność. Przydatna na expa oraz jako źródło dochodów.
Avalanche-Także dobra runa, często się przydaje.
Wild Growth-Ostatnio jak widać bardzo popularna runa. Zdecydowanie opłaca się ją robić!
Stalagmite-Wyłącznie do użytku własnego, trudno sprzedać
HMM-Raczej do użytku własnego, od czasu do czasu ktoś kupi bp
Mag
Fireball-Bardzo dobra runa zarówno jako źródło dochodu jak i pomoc w walce
Great Fireball-Także dobra runa, często się przydaje.
Sudden Death-Najsilniejsza i najbardziej pożądana runa w Tibi oczywiście opłaca się robić je.
Magic Wall-użyteczna runa podczas wielu okazji, warto posiadać ich parę przy sobie, a bp na pewno ktoś kupi.
toniapasztecik
04-04-2009, 22:37
no bo wiecie te rubiny to majom fajnom moc, bo jak czytalam/em harrego pottera to tam byl tak psorek Albus dambledoir i on sprzedawal wszystkim te szafiry i harry z ronem i hermionom jak to bylo w pierwszej czensci poszli lapac hohliki bo im z klatki uciekly bo filcz ich nie upilnował ALE PSOTNIKI MALE JA WAM MOWIE DRODZy przyjaciele ze ten albus damb to on byl taki i on za pazuhom mial hermionem i te klejnoty to tak siem blyszczalo i ona widziala wienc je sprzedawal w hogwarcie to to byl lek na chemorojdy i mysle jak mam durzego skila to mi siem oplacajom te diamenty, bo wiecie moi drodzy przyjaciele, ja siem musze wam do czegos przyznac, co nie jest hfalebne ale ja sie trochem wsydze bo raz w tibi poznalem fajnom tibiankem i bylo fajne, i kupilem od niej szafiry a jej sprzedalem klejnoty i nbylo fajnie, no nie? co wy o tym myslicie, bo ja myslem ze moi drodzy przyjaciele te skile som jakies dziwne bo ni rubinow nie kupisz ni szafirow nie kupisz tylko klejnoty sprzedasz.
Mam nadzieje ze bendzuie nam sie razem milo współżyło bo swiat jest maly jak tibi swiat.
O TIBIIIII! świat
TIBIA
TIBIA
KOHAM CIE
O KOHAM CIE
moi drodzy przyjacierle z miasta tibii
pozdrawiam was i lubiemn was patrzec jak wy grać w tibiem
bo ja grać w tibiem i tam czuć się fajnie
no, pozdrawiam was moi drodzy przyjaciele
no bo wiecie te rubiny to majom fajnom moc, bo jak czytalam/em harrego pottera to tam byl tak psorek Albus dambledoir i on sprzedawal wszystkim te szafiry i harry z ronem i hermionom jak to bylo w pierwszej czensci poszli lapac hohliki bo im z klatki uciekly bo filcz ich nie upilnował ALE PSOTNIKI MALE JA WAM MOWIE DRODZy przyjaciele ze ten albus damb to on byl taki i on za pazuhom mial hermionem i te klejnoty to tak siem blyszczalo i ona widziala wienc je sprzedawal w hogwarcie to to byl lek na chemorojdy i mysle jak mam durzego skila to mi siem oplacajom te diamenty, bo wiecie moi drodzy przyjaciele, ja siem musze wam do czegos przyznac, co nie jest hfalebne ale ja sie trochem wsydze bo raz w tibi poznalem fajnom tibiankem i bylo fajne, i kupilem od niej szafiry a jej sprzedalem klejnoty i nbylo fajnie, no nie? co wy o tym myslicie, bo ja myslem ze moi drodzy przyjaciele te skile som jakies dziwne bo ni rubinow nie kupisz ni szafirow nie kupisz tylko klejnoty sprzedasz.
Mam nadzieje ze bendzuie nam sie razem milo współżyło bo swiat jest maly jak tibi swiat.
O TIBIIIII! świat
TIBIA
TIBIA
KOHAM CIE
O KOHAM CIE
Halp plx...
Szefie :)
05-05-2009, 10:46
Zadnych nie oplaca sie robic (mozesz co najwyzej porobic sobie sdkow jak masz czas i szkoda ci pieniedzy na kupienie ich). W dzisiejszej tibii lepiej jest isc na jakis (jakikolwiek exp, nawet roty) by zarobic wiecej niz na runach.
temat do zamkniecia :)
Wasz idiotyzm sięga dalej niż bezczynność użytkownika który założył ten temat a w zwyczajnie spamujecie.
Aby post nie był bez wartości:
Druid
Paralyze-przydatna na pvp do spowalniania przeciwników. Runa raczej do użytku własnego.
Icicle-Runa której tylko sd nie ustępuje w walce o popularność. Przydatna na expa oraz jako źródło dochodów.
Avalanche-Także dobra runa, często się przydaje.
Wild Growth-Ostatnio jak widać bardzo popularna runa. Zdecydowanie opłaca się ją robić!
Mag
Fireball-Bardzo dobra runa zarówno jako źródło dochodu jak i pomoc w walce
Great Fireball-Także dobra runa, często się przydaje.
Sudden Death-Najsilniejsza i najbardziej pożądana runa w Tibi oczywiście opłaca się robić je.
Magic Wall-użyteczna runa podczas wielu okazji, warto posiadać ich parę przy sobie, a bp na pewno ktoś kupi.
Zapomniales dodac, ze to tylko na bocie, w nocy - bo zanim zrobisz BP SD [6h~] to zdarzysz zarobic na rotach okolo 12k, wiec nie jestem pewny czy sie to tak oplaca.
Zadnych sie nie oplaca robic.
PUSZEKXD
31-07-2009, 11:42
O TIBIIIII! świat
TIBIA
TIBIA
KOHAM CIE
O KOHAM CIE
zaiepisty estes !!!
nio nei wjem cy sie oplaca ropic rónki telas na selllll
racej dla siepie lup do potlenofania mlvlya
Clockwerk
31-07-2009, 12:15
Zadnych nie oplaca sie robic (mozesz co najwyzej porobic sobie sdkow jak masz czas i szkoda ci pieniedzy na kupienie ich). W dzisiejszej tibii lepiej jest isc na jakis (jakikolwiek exp, nawet roty) by zarobic wiecej niz na runach.
temat do zamkniecia :)
idiota ach idiota
idź bocić swoim knightem który wali z axa na żółwie
ZapodajMuze
31-07-2009, 16:08
idiota ach idiota
idź bocić swoim knightem który wali z axa na żółwie
Nie znasz sie to nie mow , taka jest prawda . Z poziomem trudnosci tej gry runy sa w ogole nie oplacalne .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.