Pokaż pełną wersje : Grać czy nie grać
Ostatnio przypadkiem trafiłem na tibia.pl, po dobrym kawałku czasu bez dobrej niegdyś gry. Przeczytałem wieści dotyczące banów i naszło mnie pytanie - skoro zlikwidowali jeden z powodów mojego odejścia, może czas żeby wrócić i zacząć wszystko na nowo? Dlatego kieruje się do obecnych tibijczyków - jak wygląda teraz sytuacja na światach? Nadal każda miejscówka jest zajęta przez jakiegoś bota? Nadal 9 na 10 graczy to typowe noobki z gimnazjum? Może ktoś jeszcze ze starych gwardii chce wrócić? Może zorganizujemy się na którymś ze światów - tak nawet na próbę? Co o tym myślicie?
Powiem Ci, że jest lepiej.
Oczywiście botują dalej, ale nie w aż tak ogromnych ilościach :)
Zapewne jutro, jak wyłączą 2x exp pojawi się kolejny news o banach.
Najlepiej zagraj, i się przekonaj.
Ostatnio przypadkiem trafiłem na tibia.pl, po dobrym kawałku czasu bez dobrej niegdyś gry. Przeczytałem wieści dotyczące banów i naszło mnie pytanie - skoro zlikwidowali jeden z powodów mojego odejścia, może czas żeby wrócić i zacząć wszystko na nowo? Dlatego kieruje się do obecnych tibijczyków - jak wygląda teraz sytuacja na światach? Nadal każda miejscówka jest zajęta przez jakiegoś bota? Nadal 9 na 10 graczy to typowe noobki z gimnazjum? Może ktoś jeszcze ze starych gwardii chce wrócić? Może zorganizujemy się na którymś ze światów - tak nawet na próbę? Co o tym myślicie?
Nie graj.
Ta gra to strata czasu, a i tak już dużo noobów po Carlin biega.
PozdRo
Radzio95
25-03-2009, 06:32
Tylko dzisiaj na Asterze zbanowali 115 osób.
@top
Możesz wrócić do gry, lecz jest tak jak ktoś już powiedział, sa boty i bedą nadal.
Nie graj.
Ta gra to strata czasu, a i tak już dużo noobów po Carlin biega.
PozdRo
Ehh w carlin od zawsze noobki biegały ;)
Tylko dzisiaj na Asterze zbanowali 115 osób.
@top
Możesz wrócić do gry, lecz jest tak jak ktoś już powiedział, sa boty i bedą nadal.
Wg. mnie właśnie po to dali tydzień 2x exp... z jednej strony chcieli dodać "bonus" graczom, ale z drugiej chcieli powyłapywać botterów, co na pewno im się udało :P
Jesli chodzi o boty to widac jakas poprawe, ale noobki wciaz sa i beda.
Jezeli masz ochote to zagraj i sam ocen czy warto.
Boterzy dalej są, ale widać niewielką poprawę, chociaż ta gra staję się coraz łatwiejsza co jeszcze bardziej ułatwia botom sprawę.
Dzięki za wszystkie porady.
Chyba jednak zdecyduję się zagrać, niestety nie będę miał teraz zbyt dużo czasu.. No cóż, matura się zbliża :) Mam nadzieję że boty będą dalej skutecznie eliminowane. Może ktoś chce polecić jakiś nieduży świat pvp z dużą ilością polaków? Ale takich sensownych polaków?
Tak, Hiberna.
Pisz do mnie jak coś.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.