zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Grać czy nie grać

yogixxx
25-03-2009, 00:01
Ostatnio przypadkiem trafiłem na tibia.pl, po dobrym kawałku czasu bez dobrej niegdyś gry. Przeczytałem wieści dotyczące banów i naszło mnie pytanie - skoro zlikwidowali jeden z powodów mojego odejścia, może czas żeby wrócić i zacząć wszystko na nowo? Dlatego kieruje się do obecnych tibijczyków - jak wygląda teraz sytuacja na światach? Nadal każda miejscówka jest zajęta przez jakiegoś bota? Nadal 9 na 10 graczy to typowe noobki z gimnazjum? Może ktoś jeszcze ze starych gwardii chce wrócić? Może zorganizujemy się na którymś ze światów - tak nawet na próbę? Co o tym myślicie?

StagG
25-03-2009, 00:28
Powiem Ci, że jest lepiej.

Oczywiście botują dalej, ale nie w aż tak ogromnych ilościach :)

Zapewne jutro, jak wyłączą 2x exp pojawi się kolejny news o banach.

Najlepiej zagraj, i się przekonaj.

Yakky
25-03-2009, 01:26
Ostatnio przypadkiem trafiłem na tibia.pl, po dobrym kawałku czasu bez dobrej niegdyś gry. Przeczytałem wieści dotyczące banów i naszło mnie pytanie - skoro zlikwidowali jeden z powodów mojego odejścia, może czas żeby wrócić i zacząć wszystko na nowo? Dlatego kieruje się do obecnych tibijczyków - jak wygląda teraz sytuacja na światach? Nadal każda miejscówka jest zajęta przez jakiegoś bota? Nadal 9 na 10 graczy to typowe noobki z gimnazjum? Może ktoś jeszcze ze starych gwardii chce wrócić? Może zorganizujemy się na którymś ze światów - tak nawet na próbę? Co o tym myślicie?

Nie graj.
Ta gra to strata czasu, a i tak już dużo noobów po Carlin biega.
PozdRo

Radzio95
25-03-2009, 06:32
Tylko dzisiaj na Asterze zbanowali 115 osób.
@top
Możesz wrócić do gry, lecz jest tak jak ktoś już powiedział, sa boty i bedą nadal.

StagG
25-03-2009, 12:33
Nie graj.
Ta gra to strata czasu, a i tak już dużo noobów po Carlin biega.
PozdRo

Ehh w carlin od zawsze noobki biegały ;)

Tylko dzisiaj na Asterze zbanowali 115 osób.
@top
Możesz wrócić do gry, lecz jest tak jak ktoś już powiedział, sa boty i bedą nadal.

Wg. mnie właśnie po to dali tydzień 2x exp... z jednej strony chcieli dodać "bonus" graczom, ale z drugiej chcieli powyłapywać botterów, co na pewno im się udało :P

Avidek
25-03-2009, 15:03
Jesli chodzi o boty to widac jakas poprawe, ale noobki wciaz sa i beda.
Jezeli masz ochote to zagraj i sam ocen czy warto.

CinkoL
25-03-2009, 15:13
Boterzy dalej są, ale widać niewielką poprawę, chociaż ta gra staję się coraz łatwiejsza co jeszcze bardziej ułatwia botom sprawę.

yogixxx
25-03-2009, 16:41
Dzięki za wszystkie porady.
Chyba jednak zdecyduję się zagrać, niestety nie będę miał teraz zbyt dużo czasu.. No cóż, matura się zbliża :) Mam nadzieję że boty będą dalej skutecznie eliminowane. Może ktoś chce polecić jakiś nieduży świat pvp z dużą ilością polaków? Ale takich sensownych polaków?

Etemen
25-03-2009, 16:50
Tak, Hiberna.

Pisz do mnie jak coś.