Pokaż pełną wersje : Inne Lord'paulistinha i jego loot
Znaleziony na tibiaBR
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=67373
Plecak ważący 6.5 miliona oz. Ostro...
Fajny film, żeby zwastować taką ilość kasy trzeba by się nieźle postarać :)
Nigdy tego nie straci ! :D
ciekawe ile to bedzie w zlotowkach
ehh jak Ci się chce to nam policz ;D
Wszystkie_nicki_zajete
26-03-2009, 02:00
10k = 2 zł czyli 1kk idzie za 200 złotych i z 62kk mamy 12400 zł LOL
ale zanim to sprzedacie to chyba kilka lat minie... z tego co widzę to kasa dobrze schodzi na npvp bo noobki kupują, a na pvp to zależy już od serwera...
on ma wiecej kasy niz ja na otsie
exp razy milion
Marecki666
26-03-2009, 07:26
ja tam bym sobie zrobil za to 100 ed w miesiac, bo ek teraz gowno moze, potem dalej expilbym do 180-200~ i mozna sie pobawic
MaanMinel
26-03-2009, 07:38
Ek to gowno na malym lvlu i jak sie niema kasy. On se expi na dl/frostach bierze po 5 utito tempo/exori gran na 3 hity i kur 10k expa -.-
hardok123
26-03-2009, 09:08
08:49 You see a blue backpack (Vol:20).
It weighs 9967659.10 oz.
Johanes19
26-03-2009, 09:29
Ja pierd*le xD
No, ale te 62kk musieli podzielic na tych wszystkich typkow czy to bylo all Lorda?
I czemu nie moge ogladac filmikow jak mam wlaczona tibie?
http://img12.imageshack.us/img12/2779/eror.jpg (http://img12.imageshack.us/my.php?image=eror.jpg)
Przed upem moglem sobie miec wlaczona tibie i ogladac 10~ filmikow :baby:
@Down
Nie, nie trzeba bylo miec mc zeby ogladac filmiki i grac xP
@up
To jest wszystko jego.
A moze miales MC, hm? :)
Vasudanin
26-03-2009, 10:26
Wy sie wszyscy smiejecie z ludzkiej tragedii, przeciez jemu nie zostal teraz grosz przy duszy!
On pewnie debuga dostaje jak by mial to w banku i wpisal balance..
BialyOleander
26-03-2009, 14:41
On pewnie debuga dostaje jak by mial to w banku i wpisal balance..
Ha Ha Ha
Ja jakbym miał tyle forsy zrobił bym sobie sorca albo druida pk'era i by była zabawa:p
Janekbialymurzyn
26-03-2009, 15:52
No kasy miał ,,dużo'' ale na hu on zbierał mace? ...
@up
Ziarnko do Ziarnka... : )?
pierwsze podstawowe pytanie: to jest jego, czy jego gildii ?
Jeżeli to wszystko jego, to spokojnie może zarabiać Tibią na życie.
A jeśli nie, to i tak może zarabiać. :P
Janekbialymurzyn
26-03-2009, 18:18
Wystarczy że koleś ma jakąś pracę typu kafejka internetowa i może przy kompie prawie że 24/7 siedziec jak ma się alarmy to że tak powiem hu mu mogą zrobic no chyba że on gra manualnie (choc chyba każdy nie jest do tego przekonany) widac że jego looty 99% to z frostów... więc chyba wiadomo gdzie expi ;p
Pewnie na tym servie co on gra (tak nie wiem gdzie bo nie interesuje mnie to) nikt nie mówi o hunceniu na frostac bo L'P siedzi tam cały czas...
A jak się zajmuje tam respa to z miesięcznym wyprzedzeniem...
MaanMinel
26-03-2009, 19:11
Ja jestem przekonany ze on niema bota bo zawsze jak jest online odpisuje na msg mojego kumpla z tamtego swiata a pozatym niezostal zbanowany automatycznie chociaz wykrywalo ng tibie auto blackd i kupe innych botow
swoja droga to on musi bardzo ufac swoim ziomom jezeli wpuszcza ich do domku wypelnionego kasa. niejeden pewnie pomyslal: "ciekawe ile kasy zdazylbym wziac zanim by sie spostrzegli i wywalili z domku"
hardok123
26-03-2009, 19:37
myślę, że wiele postaci 200-300+ posiada takiego loota, ale moze sprzedaje go na bieżąco, albo po prostu sie tym nie chwali ;s
btw. sadze ze to 'gildiowa' kasa xd
@up
'i skonczylbym gre na tym serverze'
rotfl, dlatego Ty nie bylbys jego kolega ;s
--Cienius--
26-03-2009, 19:49
jezus maria samochod by sobie kupil za to ;d
Pewnie na tym servie co on gra (tak nie wiem gdzie bo nie interesuje mnie to) nikt nie mówi o hunceniu na frostac bo L'P siedzi tam cały czas...
A jak się zajmuje tam respa to z miesięcznym wyprzedzeniem...
Tak tak, zwłaszcza w czasach staminy, gdzie po dwóch dniach expienia bez przerwy nie miałby już tam czego szukać.
Kileros fire'son
26-03-2009, 19:51
swoja droga to on musi bardzo ufac swoim ziomom jezeli wpuszcza ich do domku wypelnionego kasa. niejeden pewnie pomyslal: "ciekawe ile kasy zdazylbym wziac zanim by sie spostrzegli i wywalili z domku"
A ja myślę, że on mieszka w Brazylii, a nie w Polsce.
Biohazardd
26-03-2009, 21:13
Ja jakbym miał inva do jego domku, zawinołbym cała kasę i niech się pocałuje, a potem pożegnanie z serverem :D
Mowilem juz kiedys ze L'P przeszedl Tibie.
Ja jakbym miał inva do jego domku, zawinołbym cała kasę i niech się pocałuje, a potem pożegnanie z serverem :D
Typical pl, gtfo.
Biohazardd
26-03-2009, 21:19
Typical pl, gtfo.
I huj. liczy się zysk
Kup.Se.Musk
26-03-2009, 21:42
I huj. liczy się zysk
Oby jakiś Cię kumpel wyjebał właśnie na kasę. Może zmienisz zdanie.
Dziwi mnie ta jego ufność do innych przyjaciół, wystawiać tyle CC i nikt ani grosza nie wziął :P
Widać że on tam trzyma władzę , tak samo jak ghazbarana ubijali to nikt nawet się po loota nie ruszył xD
hardok123
26-03-2009, 22:12
gdyby go wyjebal na jego 130k w banku, to kupilby owntibie albo jakis inny shit i zaczalby hackowac, zeby odreagowac xD Polacks<3
I huj. liczy się zysk
signed qwert
On niema kumpli. Wystarczy zlookać na jego temat z ss. Ojebał chłopa i teraz ma całe vipy wrogów o0
@topic
Może lubi grać w tibie i jest to jego życiowy cel. Każdy robi to co lubi ;]
Couranger
26-03-2009, 22:18
Cała kasa jest jego , w sumie nie dziwne jak ma 417 + lvl ^^ gdzie by praktycznie nie poszedl to ma profit xdd
Dziwi mnie ta jego ufność do innych przyjaciół, wystawiać tyle CC i nikt ani grosza nie wziął :P
Widać że on tam trzyma władzę , tak samo jak ghazbarana ubijali to nikt nawet się po loota nie ruszył xD
No właśnie dlatego są jego przyjaciółmi, bo nie są pieprzonymi materialistami którzy kombinują jak okraść kumpla na GP. I tak pewnie za frajer mu nie pomogli, pewno dostali po 500k ; )
ci kolesie pomagali mu sprzedawac lota
jak by mial to robic sam to moze za tydzien bysmy zobaczyli cama : p
tak jest na kazdym normalnym pvp o.O
ci kolesie pomagali mu sprzedawac lota
jak by mial to robic sam to moze za tydzien bysmy zobaczyli cama : p
Thank you Captain Obvious!
hehe ciekawe ile w banku ma ^^
@up
130k....
on nie ma zycia i prawdopodobnie nigdy nie bedzie uprawial seksu
Jego majątek w grze robi wrażenie. Ciekawe, z jakiego okresu jego expienia jest ten loot (chodzi mi o to, z ilu leveli).
Co do jego życia prywatnego i tego, ile czasu spędza w grze, to nie powinno się na ten temat dyskutować. Każdy ma prawo grać ile chce, a tym bardziej zrobić ze swoim życie co tylko chce.
hardok123
27-03-2009, 07:42
Jego majątek w grze robi wrażenie. Ciekawe, z jakiego okresu jego expienia jest ten loot (chodzi mi o to, z ilu leveli).
Co do jego życia prywatnego i tego, ile czasu spędza w grze, to nie powinno się na ten temat dyskutować. Każdy ma prawo grać ile chce, a tym bardziej zrobić ze swoim życie co tylko chce.
taa, tez tak sadze, ale czasami sie zastanawiam co by zrobił gdyby tibia ot tak zniknęła z dnia na dzien x D czy bylby jakimś pierdolonym emo i nie wiedizalby co ze soba zrobic? x D
wiedzieli a nie wiedzial ;p
Biohazardd
27-03-2009, 08:22
Ta ofc. że nie mam friendów na vipach w tibi :<
HAhahaahahahahah ahHAAHAHAHAAHAHAHahahaha ........ ale zem sie usmial to czytajac...... widze ze nic nie wiecie o nim =] i chyba nigdy sie nie dowiecie :)
Skąd sciągnąć tibiamovies zeby to poglądać ?
Z taka kasa i takimi kumplami 200 ed w miesiac robisz ;]
ja pierdole ;d ja na jego miejscu wziąłbym z 1kk z tych 62kk i porozdawałbym jakimś noobkom po 100k a na koniec rzucił 1 pare softów na środek dp ;d nie widziałbym co robić z taką kasą xd ofc każdy by to wydał na poty itd ale czasami można zaszaleć dla odmiany ;p
Już widzę jak rzucasz w Carlin pare softów...
a co do kasy to faktycznie najlepszym pomysłem byłoby sellniecie tego w internecie. :d Zresztą z tym jego lvlem to można na tym jakiś biznes rozkręcić. :d
piternet
28-03-2009, 00:05
Dokładnie, zrobi sklep internetowy (albo kupi gotową usługe), potem jakaś fajna domena i ma ;p Przecież on miesięcznie z kilkanaście kk nawet (ale poty itp. trzeba odjąć). To mu wychodzi kilkaseyt zł miesięcznie, fajna dopłata do pensji :p
BakuRook
28-03-2009, 16:48
ja nie wiem dlaczego ale akurat jak odpalam ten filmik to pisze required player module not installed a kazdy inny filmik mi dziala ....
jakby ktos mi mogl powiedziec co mam zrobic zeby ten filmik mi poszedl to bylbym wdzieczny
ja mam wrazenie ze ta postac to character cipsoftu nie zdziwil bym sie. bb
Biohazardd
28-03-2009, 17:02
ja mam wrazenie ze ta postac to character cipsoftu nie zdziwil bym sie. bb
A ja bym sie nie zdzwil jak by mi ktos powiedzial ze jestes glupi ;)
Ancient-Necro
28-03-2009, 17:05
ja nie wiem dlaczego ale akurat jak odpalam ten filmik to pisze required player module not installed a kazdy inny filmik mi dziala ....
Po tym update nie można oglądać filmikow tibiacam tv a zarazem mieć włączoną tibie. ;d
BakuRook
28-03-2009, 17:11
Po tym update nie można oglądać filmikow tibiacam tv a zarazem mieć włączoną tibie. ;d
wlasnie w tym problem ze nie mam wlaczonej tibii
wtf?
http://img410.imageshack.us/img410/3900/bladl.jpg
Orientuje się ktoś ocb?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.