Pokaż pełną wersje : 50 rp?
darkfurby
28-03-2009, 11:06
Witam. powiem w skrócie..skończyłem grać na tibii 7.7 miałem wtedy 63 palka, ale powróciłem w tibi 8.4 i mam teraz 50lvl Royal paladin. Powiedzcie proszę gdzie mógłbym poexpic, wykluczając małpy, cyce w edron i dragi na których mam waste?
jak mozna miec na smokach waste ;e ??
Pizgaj Yalahar dragi non stop ^^ i nie klam ze waste... chbya ze trzymasz po 10 na klacie i biejsz z utevo luxa o/
Normalnie można miec na smokach waste a na 50 lvl to nic dziwnego ;e/
Nie zawsze dopisuje loot.
A skoro już wbiłeś sam 50 lvl to dalej też wbijesz sam, chyba, że kupiłeś postać ;)
BTW.
Przyklejony temat...
Piraty - Nargor
Cyklopolis - Edron
Raty - Thais
Mikolajeeko
28-03-2009, 14:27
/\
Bugi - Carlin
-tomby za tp
-mnóstwo miejscówek na yala, takich jak necro, hero, jakieś gladiatory itp,
-ancienty,
-najniższy poziom crystal spiderów, jak masz w miarę dobre skille,
-culty w liberty,
-wszystkie d lairy,(nejlepiej edron,venore)
-możesz próbować gsy na poh,
-barby i ice witche, tu możesz naprawdę dobrze zarobić,
-podwójny resp hero na edron,
-necro na ghost landzie, na darashii
-mozesz próbować djinny,
-poh,
-nawet od biedy wiwerny na edron,
-BB island, ale rób lootbagi z p armorów,
-Hellheim, poziom z bonebeastami,
Możliwości jest od kupy, wystarczy popatrzeć/poszukać.
Witam. powiem w skrócie..skończyłem grać na tibii 7.7 miałem wtedy 63 palka, ale powróciłem w tibi 8.4 i mam teraz 50lvl Royal paladin. Powiedzcie proszę gdzie mógłbym poexpic, wykluczając małpy, cyce w edron i dragi na których mam waste?
Yyy...
Chyba się pomyliłeś jak nie wiesz gdzie expić 50 pallkiem to twoje pytanie powinno brzmieć tak:
,,Witam. powiem w skrócie..skończyłem grać na tibi 8.4 miałem wtedy 14 pallka, ale powróciłem w tibi 8.4 i mam teraz prosto z allegro.pl 50lvl """Royal paladin""" (był w zestawie). Powiedzcię proszę gdzie mógłbym expić, wykluczając kopalnie w kazo, cyce obok thais i dragi w venore które bije z Skull Staffa."
A jak już too Orc Fortes.
/\
Bugi - Carlin
Przecież napisał, że nie chce mieć waste.
@topic
Ewentualnie jeszcze APE CITY
Yyy...
Chyba się pomyliłeś jak nie wiesz gdzie expić 50 pallkiem to twoje pytanie powinno brzmieć tak:
,,Witam. powiem w skrócie..skończyłem grać na tibi 8.4 miałem wtedy 14 pallka, ale powróciłem w tibi 8.4 i mam teraz prosto z allegro.pl 50lvl """Royal paladin""" (był w zestawie). Powiedzcię proszę gdzie mógłbym expić, wykluczając kopalnie w kazo, cyce obok thais i dragi w venore które bije z Skull Staffa."
A jak już too Orc Fortes.
hsusahsausahsausahsausahsausahsauhsausahsausahsauh sausaha ALE MU POWIEDZIAŁEŚ!!!!!!!!!!!!!!!
Witam. powiem w skrócie
powiem za ciebie rze niemasz musku;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.