Pokaż pełną wersje : Inne 29 ED robi drugą arene. [YouTube]
Kolejny film z serii nieustraszony druid. Tym razem nasz bohater pokusił się o dokonanie czynu niebłahego! Sam zobacz czy wyszedł z opresji i podbił serca okolicznych dziewczyn swoja odwagą i męstwem!
http://www.youtube.com/watch?v=g9O_NyvhG2g
Polecam gorąco oglądać w HQ (wysoka jakość obrazu).
DexteroO
28-03-2009, 22:42
czy mi sie wydaje, czy bylo? ;\
Nie pamiętam czy było, lecz ładnie ogarnąłeś sprawę ^^.
czy mi sie wydaje, czy bylo? ;\
Był jak 23ed robi....
hmm spróbuje ktoś na 20? ;D
Using one of 92 spell runes...
Tibia 7.x? ;>>
Vasudanin
29-03-2009, 00:09
23 ED, 29 ED, zrobcie to RP'kiem albo Ek'iem i dajcie znac.
Co nie zmienia faktu, ze niezle mu poszlo.
No możliwe, lecz dodałem ten film nie dlatego, że zrobienie areny na tym lvl to jest coś niebywałego, ale dlatego że trochę męczyłem się nad tym filmikiem ;p
I macie rację, było lecz na .rec a YT posiada zupełnie inna klase filmu niż .rec :)
pzdr
No możliwe, lecz dodałem ten film nie dlatego, że zrobienie areny na tym lvl to jest coś niebywałego, ale dlatego że trochę męczyłem się nad tym filmikiem ;p
I macie rację, było lecz na .rec a YT posiada zupełnie inna klase filmu niż .rec :)
pzdr
Co racja to racja ;)
A tak z ciekawości, korzystałeś z sony vegasa i adobe after efects? :>
piternet
29-03-2009, 15:59
Widać, że Sony Vegas, arena fajna i naprawdę świetna obróbka (wszystko ładnie, muza dobrze pasuje ;)) Oceniam 10/10 :]
Tak, Sony Vegas, cieszę się, że się podoba ;p
Fajny widziałem w rec kiedyś ^^ jeszcze bodajże był filmik jak dl solo robiłeś jeśli dobrze pamiętam :P.pozdro
Fajny widziałem w rec kiedyś ^^ jeszcze bodajże był filmik jak dl solo robiłeś jeśli dobrze pamiętam :P.pozdro
Tak, znajduje sie w moich zbiorach tego samego użytkownika na YT ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.