Pokaż pełną wersje : Serwer Nie typowy behe q
Luki_Asen
29-03-2009, 15:20
xD
http://tibiacam.tv/cams.php?id=9t0ssjimnzoyhzzp
sam koniec najlepszy: to po huj płacił idiota
Duch Guardi
29-03-2009, 15:33
15:10 Asen Yokar [177]: plac armor
15:10 Asen Yokar [177]: armor
15:10 Saint Phenix [80]: taki z ciebie kolega?
owned
Heh, ''nie masz pleców, nie oszczędzaj łokci''.
No ale żal, typy go wystawiły :p
Luki_Asen
29-03-2009, 15:44
Heh ziom ma hunta i caly jego team juz dawno "zoltan team" XD
Co tu duzo mowic, ten 177 z ekipa troche jak frajerzy sie zachowali i tyle.
Jeszcze pare razy ktos go wyroluje i pojdzie na non pvp takze mna bylo, a potem jakis smiec na forum powie "niemam zadnego respektu dla frajerow z n-pvp", a ja wlasnie niemam respektu dla takich ludzi z pvp ktorzy zeruja na slabszych.
BingooCola
29-03-2009, 19:52
19:34 Saint Phenix [80]: fajni jestecie
XD
Luki_Asen
29-03-2009, 20:33
I po co od frajerow odrazu jedziecie? Moze mialem powod ;)
Saint Phenix [80]: bedziesz mial problemy
Asen Yokar [177]: no to poznie bede mial
Asen Yokar [177]: ale teraz zaplac
owned xD
A zapowiadał się zwykły behe :P
tak jak zwykle powod ja mialem 4 rozne chary na pvp i zawsze ktos znalazl jakis powod.
Luki_Asen
29-03-2009, 23:07
To akurat gowno wiesz noobie-.- zal
Wygralismy war ten owner byl w przeciwnej gildi i qpil/dostal tego chara Sainta i go dojechalismy poprostu -.-
Co tu duzo mowic, ten 177 z ekipa troche jak frajerzy sie zachowali i tyle.
Nie jak frajerzy, bo typek ktory padl to noobek z gildii z ktora Asen ma wojne, a podszywal sie pod kogos kim nie jest :)
Cała Tibia, typ ze 177 lvlem, który potrafi wyjść na idiotę, byle by być 20k do przodu : d
@UP
wojna tutaj nie zmienia faktu, zawsze mógł to zrobić w inny sposób, lol.
Akurat to zmienia wszystko.
Na Furorze podobna sytuacja z czyszczeniem DHQ.
W skrócie pewne guildie miały wojne. Osoba z jednej z (dzisiaj zwycięskich) guildi czyściła DHQ (dla +/- 10 osób), każdy zapłacił Steel Booty/30k po czym wpadło kilka osób z jego guildi i zabiło (wtedy 103 ed).
Na początku było masa lamentu i chęć płacenia paymentu, ale jak się okazało to była osoba z guildi przeciwnej (150+ek).
No ale tutaj były niezbyte dowody, koleś miał stałe IP, a potem i tak chodził ED'kiem na akcje.
Racja. Nawet zabić nie potrafili na combo:) Dopiero chłopakowi się potki skończyły. Ehhh..
Wygralismy war ten owner byl w przeciwnej gildi i qpil/dostal tego chara Sainta i go dojechalismy poprostu -.-
tak moze i jestem noobem ale twoje slowo obrocilo sie w g... jak powiedziales daj arm i jestes wolny. Poprostu go wykorzystales zeby cos zarobic.
edit
a propo po co go zabiles jak sie wojna skonczyla?
DaveWiedzmin
30-03-2009, 00:09
Po wojnie zabija się jeńców xd
Luki_Asen
30-03-2009, 00:16
lol
Ktos tam up, ze niemoglismy go na combo zdjac. Bo nie chcialem go zabic odrazu najpierw zeby zaplacil cale eq-.- ale jak zaczal wyjmowac steel helmet i armor nic nie warty to dalismy spokoj.
Po co zabijac po wojnie?
lol ziom ma hunta, walczym przeciwko mnie, zrobil se new chara i ma se nim zagrac? zal mi was nooby z nob pvp :)
edit: pozatym skad wiesz, ze mu poty sie skonczyly?ehh?
edit2: te noobowskie teksty Saint phenixa byly po to, zeby nas zmylic, ze jest to noob. Ten typ jest ogarniety ma 108ek i chcial zdobyc moje zaufanie i zdobyc vt. Wiadomo, ze odrazu sie zorientowalem ocb wiec tak zrobilismy. To by bylo na tyle wiecej w tym temacie nie pisze. Pozdro dla dzieci z non pvp.
zal mi dupe scisnal wiec musialem sie zalogowac i odpowiedziec ;d
jak masz malo kasy - proste, dworce/chakoye czekaja na ciebie z usmiechem na mordzie
I po co od frajerow odrazu jedziecie? Moze mialem powod
a teraz ty:
To akurat gowno wiesz noobie-.-
jak ludzie w grze sie bija o byle gowno to co by bylo na rl gdyby polska naskoczyla na niemcow bo ich kiedys tam zaatakowali (czytaj byla wojna)
jak masz za duzo energii to idz troche pobiegaj, pojezdzij na rowerze bo wiosna sie zaczyna, dobrze to robi na organizm
@asen~
"se"? - bueheuheu, kup sobie słownik.
Skąd wiemy, że mu się skończyły poty? Bo napisał "end pots~"?
A na combo go nie umieliście ściągnąć i tyle. Próbowaliście kilka razy, ale z tego wychodził. Jesteście żałosnymi złodziejami. Nie chodzi mi o to, ze go zabiliście, mieliście powody ok, ale jak żałośni złodzieje podpierdoliliście mu itemki z questu, a on wam zaufał.
btw. Gram na pvp, więc twój argument o "dzieciach z non-pvp (które i tak są bardziej uczciwe od ciebie) odpada...
grefusshio
30-03-2009, 10:23
@caveki
huahuahua to należysz do noob-pvp. Chyba po to sie gra na pvp by można było sobie kogoś zabić z powodem lub bez. Napisałeś o zaufaniu... CHŁOPIE TO JEST GRA, na chuj kogo obchodzi zaufanie drugiej postaci. Osoby które uważają tą gre jako zabawe będą robić co chcą i nie będą przejmować sie takimi osobami jak ty które przeżywają to że ktoś oszukał kogos w grze ;]
Miał pecha i tyle :P przynajmniej zaczoł się bronić.
szkapamujwruk
30-03-2009, 11:42
pozdro dla miszczow na*****ania w hotkey z pvp
;/
Sir Raxez
30-03-2009, 14:25
lol
Ktos tam up, ze niemoglismy go na combo zdjac. Bo nie chcialem go zabic odrazu najpierw zeby zaplacil cale eq-.- ale jak zaczal wyjmowac steel helmet i armor nic nie warty to dalismy spokoj.
Po co zabijac po wojnie?
lol ziom ma hunta, walczym przeciwko mnie, zrobil se new chara i ma se nim zagrac? zal mi was nooby z nob pvp
edit2: te noobowskie teksty Saint phenixa byly po to, zeby nas zmylic, ze jest to noob. Ten typ jest ogarniety ma 108ek i chcial zdobyc moje zaufanie i zdobyc vt. Wiadomo, ze odrazu sie zorientowalem ocb wiec tak zrobilismy. To by bylo na tyle wiecej w tym temacie nie pisze. Pozdro dla dzieci z non pvp.
1. Nie potrafiliście go zdjąć na combo - to jest faktem, nie rób z siebie większego idioty niż jesteś.
2. Podejrzewam, że sporo nobów z non pvp, pojechało by Cie jak szm@te gdyby to było 7.6.
3. Jeżeli dla Ciebie wyznacznikiem charakteru człowieka jest fakt, że ktoś gra na non-pvp to ja Ci współczuje.
ZacharyssQ
30-03-2009, 15:04
NIewiem jak wam ale jak odpalam tibiacam to pisze mi out of memory
lol
Po co zabijac po wojnie?
lol ziom ma hunta, walczym przeciwko mnie, zrobil se new chara i ma se nim zagrac? zal mi was nooby z nob pvp :)
Kolokwialnie mówiąc żal mi Ciebie.
Luki_Asen
30-03-2009, 15:36
Tak macie racje jestem frajer i wogole a gowno wiecie :)
Jest war gildia Eolthic+allies vs Fantastic Fantasty+allies. Ja naleze do eo a 108ek do ff. Zaczelismy wygrywac war, ff kazde battle do tylu. Ten 108ek raz jak padl tak sie wkurzyl, ze oznajmil ze mnie dojedzie w rl^^^^. No i przegrali war i chlopak zrobil sobie new chara. Tego 80rp, lizal mi dupe juz od low lvl bo myslal, ze sie ze mna zaprzyjazni zeby zdobyc vt. Oczywiscie, ze taki noob by nie dostal bo udawal 14latka co mu mama kupuje wszystko z allegro. Poczekalem na odpowiedni moment i poszedlem z gortim go zalatwic na behe quescie, a zrobilismy tak to a nie inaczej zeby go upokorzyc. Chcielismy zabrac all itemy z questu i zeby placil cale eq. Niestety jego eq bylo tak zalosne.. co bylo widac to padl. Wiec mi nie pierdzielcie glupot, ze jestem frajer bo tak sie zachowalem. War to war co niby mialem mu powiedziec w dp, ze wiem kim jestes i bye? od czego sa servery pvp? lol
Do nie ktorych kolegow up:
Co sie madrzyli i mowia, ze wiedza co to servery pvp. Widac wlasnie, ze wiecie poniewaz okazaliscie sie odrazu oburzeniem na takie moje zachowanie z czego wynika, ze pewnie ktos was ubil i musieliscie placic swoje noblem armor ;/
To by bylo na tyle( wiem, ze mialem tu nie pisac ale chcialem to wytlumaczyc)
Mendolina
30-03-2009, 15:37
Oj ktoś tu widzę nie wie o co chodzi i pisze bezsensowne posty =)
Wy wszyscy razem nie dorównacie Asenowi ;D. Zrobił to co należało, a że nie znacie go wogóle wasze słowa są puste =]
Pozdro dziecinki <3
Cry to a river.
Luki_Asen
30-03-2009, 15:48
Aha jeszcze cos bo ktos pisal, ze nie umiemy go na combo zlozyc. Bo nie chcielismy go ubic odrazu tylko zeby placil. Pozniej dopiero jak nie chcial to zrobilismy 2 combo raz na deep reda a potem na black hp. I kilka sec pozniej padl.
Biohazardd
30-03-2009, 15:48
ave alsen
NIGDY NIE DORÓWNAMY ALSENOWI NASZEMU MISZCZOWI KŁANIAĆ MU SIĘ !!!
haha
Jucha Furora
30-03-2009, 15:49
Tak macie racje jestem frajer i wogole a gowno wiecie :)
Jest war gildia Eolthic+allies vs Fantastic Fantasty+allies. Ja naleze do eo a 108ek do ff. Zaczelismy wygrywac war, ff kazde battle do tylu. Ten 108ek raz jak padl tak sie wkurzyl, ze oznajmil ze mnie dojedzie w rl^^^^. No i przegrali war i chlopak zrobil sobie new chara. Tego 80rp, lizal mi dupe juz od low lvl bo myslal, ze sie ze mna zaprzyjazni zeby zdobyc vt. Oczywiscie, ze taki noob by nie dostal bo udawal 14latka co mu mama kupuje wszystko z allegro. Poczekalem na odpowiedni moment i poszedlem z gortim go zalatwic na behe quescie, a zrobilismy tak to a nie inaczej zeby go upokorzyc. Chcielismy zabrac all itemy z questu i zeby placil cale eq. Niestety jego eq bylo tak zalosne.. co bylo widac to padl. Wiec mi nie pierdzielcie glupot, ze jestem frajer bo tak sie zachowalem. War to war co niby mialem mu powiedziec w dp, ze wiem kim jestes i bye? od czego sa servery pvp? lol
Do nie ktorych kolegow up:
Co sie madrzyli i mowia, ze wiedza co to servery pvp. Widac wlasnie, ze wiecie poniewaz okazaliscie sie odrazu oburzeniem na takie moje zachowanie z czego wynika, ze pewnie ktos was ubil i musieliscie placic swoje noblem armor ;/
To by bylo na tyle( wiem, ze mialem tu nie pisac ale chcialem to wytlumaczyc)
O pvp (nie mówię,że jestem master,bo do Ciebie(170 ek) z ziomkami,ktorzy nia potrafia wraz z Toba zlozyc 80rp,a jeden ziomek od Was mial chyba 2x red)ale o tym pvp wiem trochę(105ek,gdzie co miesąc był hunt etc) i 113ek trochę wiem i ciężko mi rozkminic takich lamusów/frajerów(nie wiem jak to nazwac)jak Ty.
Mówisz,że wojna zabija się jeńców,probujesz za wszelką cenę okrasc jakiegoś kolesia,ktorego uwazasz za swojego lizidupka(to mi bardziej wygląda na lizansko:Oj ktoś tu widzę nie wie o co chodzi i pisze bezsensowne posty =)
Wy wszyscy razem nie dorównacie Asenowi ;D. Zrobił to co należało, a że nie znacie go wogóle wasze słowa są puste =]
Pozdro dziecinki <3
Cry to a river.)nooba ktory stara sie z Toba zaprzyjaznic,ok zeby nie przedluzac pier.dolisz,ze to tylko gra a zachowujesz się jak lamus 1-go rzędu.
Luki_Asen
30-03-2009, 15:50
Tobie tez nie:
Mar 28 2009, 17:23:48 CET Killed at Level 23 by Nellth
and by Shana Darenist
Mar 20 2009, 10:46:59 CET Killed at Level 21 by an orc berserker of Warlord of Dolera
Mar 17 2009, 19:15:12 CET Killed at Level 19 by a fire elemental of Brostein
Mar 16 2009, 19:47:04 CET Killed at Level 19 by Mariaa da Padaria
Mar 16 2009, 18:25:13 CET Killed at Level 18 by Brostein
and by fire
Mar 14 2009, 15:29:50 CET Killed at Level 19 by Astris the Druid
Mar 08 2009, 12:58:45 CET Died at Level 18 by a dragon
Mar 02 2009, 18:20:46 CET Killed at Level 18 by Tucutin
and by Everlasting Knight
Mar 01 2009, 19:24:55 CET Killed at Level 15 by Warrior on Dolera
Feb 28 2009, 17:51:52 CET Killed at Level 15 by Monika Lilitih
and by Aslan Mex
Pocwicz misiu ;*
edit: Ten 80rp przyznal sie do tego wiec mi nie gadajcie jakis glupot^^ ze wymyslam historyjki a jak masz cos do mojego pvp moge ci nagrac cos z wara jak bedzie jakies battle :) A o tym combo pisalem juz ci wyzej ^^
Biohazardd
30-03-2009, 15:53
Tobie tez nie:
Mar 28 2009, 17:23:48 CET Killed at Level 23 by Nellth
and by Shana Darenist
Mar 20 2009, 10:46:59 CET Killed at Level 21 by an orc berserker of Warlord of Dolera
Mar 17 2009, 19:15:12 CET Killed at Level 19 by a fire elemental of Brostein
Mar 16 2009, 19:47:04 CET Killed at Level 19 by Mariaa da Padaria
Mar 16 2009, 18:25:13 CET Killed at Level 18 by Brostein
and by fire
Mar 14 2009, 15:29:50 CET Killed at Level 19 by Astris the Druid
Mar 08 2009, 12:58:45 CET Died at Level 18 by a dragon
Mar 02 2009, 18:20:46 CET Killed at Level 18 by Tucutin
and by Everlasting Knight
Mar 01 2009, 19:24:55 CET Killed at Level 15 by Warrior on Dolera
Feb 28 2009, 17:51:52 CET Killed at Level 15 by Monika Lilitih
and by Aslan Mex
Pocwicz misiu ;*
edit: Ten 80rp przyznal sie do tego wiec mi nie gadajcie jakis glupot^^ ze wymyslam historyjki a jak masz cos do mojego pvp moge ci nagrac cos z wara jak bedzie jakies battle :) A o tym combo pisalem juz ci wyzej ^^
Pozdro misiu ;* ale jesteś fajny. wbij na pvp enforced wbij lvl, moze byc wiekszy od mojego, i chodz na duela.
Luki_Asen
30-03-2009, 16:06
< avatar co do combowania : dwoch 150ek na reda 180ms.
Mendolina
30-03-2009, 16:12
Taaak, liże dla Asena dupę, bo chce jego proooooooo :D
Asen dasz pro? plaaxx :> pokaż, że jestem w tym dobry <3
Jestem na 101% pewien, że każdy kto tu pisze, żeby dokopac Asenowi, mimo, że go nie zna nie skończyło 15 lat :baby:
Cała Tibia, typ ze 177 lvlem, który potrafi wyjść na idiotę, byle by być 20k do przodu : d
@UP
Na candie lepiej powroc :)
Luki_Asen
30-03-2009, 16:19
Oni po prostu chca pokazac jacy sa pro fajni ;//
A prawda jest taka, ze tez grali na pvp serverze wbili 60lvle dostali hunta zaplacili, wbili 70 dostali hunta stracili swoje cale ekju i poszli na harmonie czy astere ;/
Duch Niespokojny
30-03-2009, 16:38
Nie rozumiem tych wypowiedzi, że niby nie umieli go na combo złożyć. Paladyn na 80 lvl ma 905 hp, myślicie, że to naprawdę takie proste ot tak go rozwalić w 3 osoby (w tym dwóch knightów, bądź co bądź najsłabsze postacie, jeśli chodzi o ofensywę)?
A prawda jest taka, ze tez grali na pvp serverze wbili 60lvle dostali hunta zaplacili, wbili 70 dostali hunta stracili swoje cale ekju i poszli na harmonie czy astere ;/
fail
celeste ;/
Luki_Asen
30-03-2009, 16:46
Bo przeciez im tylko o to chodzi zeby kogos o czernic i wogole pokazac jacy oni sa fajni i jakie fajne teksty znaja :)
Pozatym nie wierzcie w to co pisal ten 80rp bo on to wszystko gral na listosc.
Jucha Furora
30-03-2009, 16:46
Hmm,jeżeli wiesz lepiej..
obie postacie znajdują się na serverach pvp(Furora,Nebula)co do furory co miesiąc miałem hunta ,tak stracilem sporo kasy i się nie przeniosłem.
E co do wieku jesteście najprwadziwiej nieskończenie mądrymi mędrcami w sędziwym wieku,ktorzy 'wrzuacają' wszystkich do jednego worka.
Luki_Asen
30-03-2009, 16:50
Poniewaz to tylko 10 latki zobacza takie cos i odrazu FRAJER FRAJER. Chociaz nie znaja powodow ale przeciez oni wiedza lepiej =]
edit:
rzucac takimi slowami kazdy potrafi tylko wiekoszsc z nich nie co one wogole oznaczaja :)
o kuźwa jakie pierdolenie. :d
Jeden mądrzejszy od drugiego. Co z tego, że zabrał mu itemki, a potem go zabił? Miał powód to sobie to zrobił omg miał do tego kurwa pełne prawo i nic wam do tego... Komentujcie film/wykonanie, a nie wyzywacie bohaterów filmu tylko dlatego, żeby pokazać jacy jesteście fajni? Jeśli dla was taka sytacja jak na filmie wiąże się z tym, ze Asen to jakiś idiota i ciota to gz. Tak samo mogę powiedzieć o was. Połowa z was nie zamieściła w swoim życiu ani jednego filmu/zdjęcia. Czemu? Boicie się, że po was pojadą? GZ! Poza tym może niektórzy twierdzą, że zlamili... okk, ale to nie powód do wyzywania od ciot. :/
Aha i do wszystkich tych, którzy czepiają się o combo. Czekam na film, w którym to zdejmują 80+rp 2 knightami i pallem. <3
Luki_Asen
30-03-2009, 17:10
@up
wreszcie trafil sie ktos madry ._. jestem za bylo pisac film: dupa, lipa,zenada czy co a nie FRAJER ZABRAL MU ITEM OMG OMG MI TEZ TAK ZABRALI ALE FRAJERSTWO!ONEOEN
Pozatym combo zrobilismy tylko 2 razy jak bylo na movie widac >.< wczesniej chcielismy zeby zaplacil eq dopiero by padl. A jak combo poszlo to mial deep reda a potem black.
< avatar co do combowania : dwoch 150ek na reda 180ms.
Zadne dokonanie, ale co ek moze wiedziec o tym ile mski maja hp.
Nie rozumiem tych wypowiedzi, że niby nie umieli go na combo złożyć. Paladyn na 80 lvl ma 905 hp, myślicie, że to naprawdę takie proste ot tak go rozwalić w 3 osoby (w tym dwóch knightów, bądź co bądź najsłabsze postacie, jeśli chodzi o ofensywę)?
No nareszcie ktos to zauwazyl. Drodzy mastahowie pvp, wystarczy przycisnac hota z superaskami zeby nie pasc az do konca potow od kilku ek.
Co do zabijania - mnie tam to zwisa czy koles padl za cos czy za darmo, po prostu THIS IS TIBJAAAA
Posssdro od nooba z noob pvp
o kuźwa jakie pierdolenie. :d
Jeden mądrzejszy od drugiego. Co z tego, że zabrał mu itemki, a potem go zabił? Miał powód to sobie to zrobił omg miał do tego kurwa pełne prawo i nic wam do tego... Komentujcie film/wykonanie, a nie wyzywacie bohaterów filmu tylko dlatego, żeby pokazać jacy jesteście fajni? Jeśli dla was taka sytacja jak na filmie wiąże się z tym, ze Asen to jakiś idiota i ciota to gz. Tak samo mogę powiedzieć o was. Połowa z was nie zamieściła w swoim życiu ani jednego filmu/zdjęcia. Czemu? Boicie się, że po was pojadą? GZ! Poza tym może niektórzy twierdzą, że zlamili... okk, ale to nie powód do wyzywania od ciot. :/
Aha i do wszystkich tych, którzy czepiają się o combo. Czekam na film, w którym to zdejmują 80+rp 2 knightami i pallem. <3
1. Wybacz, ale, wg. mnie, ten film oraz to, co zrobili jego "bohaterowie" jest żałosne.
2. Skoro kilka razy beż użycia e grana doprowadzili go do yellow hp (wtedy się on leczył), więc luźno licząc na 2/3 całego hp, czyli około 600hp , mogliby go we 3 ściągnąć na combo, gdyby ten pall co był z nimi miał assassin stary.
@edit:
Dodam jeszcze, że przez re 3 minuty co go lali w trapie było PEŁNO dobrych momentów na combo.
@down
Przeczytaj co napisałeś i zastanów się nad tym.
^Up
Nie wiesz co mowisz, dobrze ogarniety rp ze spiritami i 2x ek + rp NIE MAJA mozliwosci zabicia cie w inny sposob, niz skonczenie sie potow.
Mówisz, że mieli dużo okazji do comba? Czytałeś wcześniejsze posty? Asen podkreślał kilka razy, że nie chcieli go odrazu zabijać. Najpierw pay, oddał co miał, combo i chwile potem padł. Nie wiem oco wam jeszcze tutaj chodzi. :E
BTW
Czemu twierdzisz, że to co zrobili jest żałosne? Wojna to wojna. Każda okazja jest dobra, aby kogoś udupić czyż nie? ;]
Mówisz, że mieli dużo okazji do comba? Czytałeś wcześniejsze posty? Asen podkreślał kilka razy, że nie chcieli go odrazu zabijać. Najpierw pay, oddał co miał, combo i chwile potem padł. Nie wiem oco wam jeszcze tutaj chodzi. :E
BTW
Czemu twierdzisz, że to co zrobili jest żałosne? Wojna to wojna. Każda okazja jest dobra, aby kogoś udupić czyż nie? ;]
Jakoś odniosłem inne wrażenie oglądając ostatnie 3 minuty filmu- lali go w trapie i wtedy NIC nie mówili, by dał im armor, czy bohy.
@edit
Czemu twierdze, że to żałosne? Bo twierdzę, że wojny są żałosne i nie prowadzą do niczego dobrego. Jestem ciekaw, czy walczący w wojnie na pixele w Tibii chcieliby uczestniczyć w prawdziwej wojnie z takich samych błahych powodów jak zajęte expowiska przez członków innej gildii lub innego, bezsensownego i głupiego powodu. A zniżenie się, by okraść osobę, która poniekąd wam zaufała- w końcu zgodził się na zrobienie zdjęcia- jest żałosne. To tak, jakby, dajmy na to sklepikarz, oszukał cię sprzedając Ci stary zgniły ser mówiąc, że to pleśniak po okazyjnej cenie.
hehe no mamy widzę inne gusta. Dla mnie wojna to prawie najlepsze urozmaicenie tej nudnej gry. ;P
I nie porównuj rl do tibii. Taka mała rada. :)
A co do zaufania. Mógł przecież nie ufać im i nie kłaść itemków nie? Nie znam kolesia - nie ufam, a tym bardziej nie daje itemków mu pod nos. Zresztą Asen mówił, że ten rp miał hunta, co za tym idzie - utrudnienie gry, tak też było na tym queście. Jego problem. ;P
Grosik9333
30-03-2009, 22:00
@Juzefek
To jak sobie wyobrazasz tibie bez wojen ?? bo to dla mnie glowna rzecz z ktorej mozna czerpac jakas przyjemnosc... sry ale zal mi cie
Couranger
30-03-2009, 22:40
Jakoś odniosłem inne wrażenie oglądając ostatnie 3 minuty filmu- lali go w trapie i wtedy NIC nie mówili, by dał im armor, czy bohy.
@edit
Czemu twierdze, że to żałosne? Bo twierdzę, że wojny są żałosne i nie prowadzą do niczego dobrego. Jestem ciekaw, czy walczący w wojnie na pixele w Tibii chcieliby uczestniczyć w prawdziwej wojnie z takich samych błahych powodów jak zajęte expowiska przez członków innej gildii lub innego, bezsensownego i głupiego powodu. A zniżenie się, by okraść osobę, która poniekąd wam zaufała- w końcu zgodził się na zrobienie zdjęcia- jest żałosne. To tak, jakby, dajmy na to sklepikarz, oszukał cię sprzedając Ci stary zgniły ser mówiąc, że to pleśniak po okazyjnej cenie.
Czlowieku o czym ty do nas rozmawiasz ? porownujesz ku**a prawdziwa wojne do wojny w tibi nie no wez sie jebnij ostro w glowe i lepiej juz nic nie pisz , zaraz moze powiesz "Wszyscy ktorzy graja w call of duty to zjeby bo sie zabijaja ciekawe czy chcieli by sie pozabijac w rl" ahahahaha made my day. Dorosnijjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Luki_Asen
30-03-2009, 22:41
Zadne dokonanie, ale co ek moze wiedziec o tym ile mski maja hp.
Nie wcale nie wiem, ile ma mag hp >_< po 1 zobacz mojego 2 chara. Po drugie przeczytaj czy gdzies chcialem go scombowac lol dopiero pod sam koniec napisalem, ze jak zniknie PLAC to walimy combo wtedy tylko poszlo i dostal deep reda potem black i napisal ziom koniec potow i padl.
Po za tym chyba ty nie wiesz co to jest wojna lol. Myslisz, ze jednym charem moze sobie w niej uczestniczyc a drugim charem sobie moze grac/robic kase itp. Idz lepiej na celeste lurowac toady na boty :)
Edit: A co do pana ktory porownal wojne z tibi do rl to nie chce tego komentowac....
@caveki
huahuahua to należysz do noob-pvp. Chyba po to sie gra na pvp by można było sobie kogoś zabić z powodem lub bez. Napisałeś o zaufaniu... CHŁOPIE TO JEST GRA, na chuj kogo obchodzi zaufanie drugiej postaci. Osoby które uważają tą gre jako zabawe będą robić co chcą i nie będą przejmować sie takimi osobami jak ty które przeżywają to że ktoś oszukał kogos w grze ;]
Żałosny jesteś. Jeśli uważasz, że taka gra jaką prezentuje autor to tak zwana gra dla funu to gówno wiesz.
Gra dla zabawy polega na wspólnej grze z osobami zaufanymi, z którymi możesz pogadać, a nie tylko na*******ać frosty 24/7.
Nie pisz już lepiej nic bo piszesz tak głupio, że szkoda gadać...
Luki_Asen
30-03-2009, 22:53
@up
LOL ty chyba nie wiesz co to war jest. Ten 80rp byl w przeciwnej gildi do mojej i przegral wojne myslal, ze zrobi sobie 2 chara i sobie bedzie normalnie gral udawajac najwiekszego nooba w tibi >.<
Couranger
30-03-2009, 23:17
Po co ty sie tlumaczysz osobie ktora prawdopodobnie nie brala udzialu w zadnej wojnie , wiec on i tak tego nie zrozumie choc bys nie wiem jak probowal mu to tlumaczyc to i tak wyjdziesz na tego zuego ...
@up
LOL ty chyba nie wiesz co to war jest. Ten 80rp byl w przeciwnej gildi do mojej i przegral wojne myslal, ze zrobi sobie 2 chara i sobie bedzie normalnie gral udawajac najwiekszego nooba w tibi >.<
Jak być potrafił czytać ze zrozumieniem to byś zauważył, że ja nawet nie mówię do ciebie. Mi to wisi, że go ubiliście, odpowiadam pewnemu idiocie, który uważa, że gra dla funu to oszukiwanie ludzi w każdy możliwy sposób by zarobić. Nie jesteś to jednak ty więc mi tu nie wyjeżdżaj...
@Couranger
W każdym temacie próbujesz mi pokazać jaki to ty jesteś wspaniały, a jaki ja frajer. Jeśli jesteś taki zakompleksiony idź do psychologa, porozmawiaj o swoich problemach, a nie udawaj na forum kozaka bo to jest żałosne. Jak zepsuty magnetofon w każdym temacie popierasz autora i kłócisz się z kimś kto, coś napisze nie po twojej myśli..
Couranger
30-03-2009, 23:59
Jak być potrafił czytać ze zrozumieniem to byś zauważył, że ja nawet nie mówię do ciebie. Mi to wisi, że go ubiliście, odpowiadam pewnemu idiocie, który uważa, że gra dla funu to oszukiwanie ludzi w każdy możliwy sposób by zarobić. Nie jesteś to jednak ty więc mi tu nie wyjeżdżaj...
@Couranger
W każdym temacie próbujesz mi pokazać jaki to ty jesteś wspaniały, a jaki ja frajer. Jeśli jesteś taki zakompleksiony idź do psychologa, porozmawiaj o swoich problemach, a nie udawaj na forum kozaka bo to jest żałosne. Jak zepsuty magnetofon w każdym temacie popierasz autora i kłócisz się z kimś kto, coś napisze nie po twojej myśli..
Pierwszy raz cie koles widze na forum a ty mi mowisz cos ze probuje cos ci udowodnic ^^ pokaz mi te "kazde tematy" w ktorym popieram autora . Pozdro :baby:
@up
temat o gildii henka, ten temat...
@Juzefek
To jak sobie wyobrazasz tibie bez wojen ?? bo to dla mnie glowna rzecz z ktorej mozna czerpac jakas przyjemnosc... sry ale zal mi cie
Czerpać przyjemność? Z wojny? Ty chyba nie wiesz, co mówisz, czy raczej piszesz. Czerpanie przyjemności z czyjegoś nieszczęścia, bo tym jest wojna, jest czymś okropnym, nawet jeżeli to wojna na pixele.
Czlowieku o czym ty do nas rozmawiasz ? porownujesz ku**a prawdziwa wojne do wojny w tibi nie no wez sie jebnij ostro w glowe i lepiej juz nic nie pisz , zaraz moze powiesz "Wszyscy ktorzy graja w call of duty to zjeby bo sie zabijaja ciekawe czy chcieli by sie pozabijac w rl" ahahahaha made my day. Dorosnijjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Tibia to gra MMO, a nie gra wojenna typu CoD. W CoDzie twoim celem jest zrobie tej i tej rzeczy na froncie. A w Tibii nie ma takiego założenie. Można sądzić, że głównym założeniem Tibii jest np. zdobycie jak największego poziomu, więc wojny sukcesywne to utrudniają. A i popracuj nad poprawną polszczyzną. A co do kwestii dorosłości to pisząc "Dorosnijjjjjjjjjjjjjjjjjjj" świadczy bardzie o twoim niskim poziomie dojrzałości psychicznej.
@edit
Proponuję założyć temat do takich dyskusji, bo robi się mały offtopic. Zapraszam do dyskusji w tym temacie:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2510307#post2510307
Pozdro misiu ;* ale jesteś fajny. wbij na pvp enforced wbij lvl, moze byc wiekszy od mojego, i chodz na duela.
Character Information
Name: Lord Voldemop
Sex: male
Profession: Druid
Level: 23
World: Dolera
Residence: Carlin
Last login: Mar 31 2009, 12:55:00 CEST
Account Status: Free Account
Failed.
Żałosny jesteś. Jeśli uważasz, że taka gra jaką prezentuje autor to tak zwana gra dla funu to gówno wiesz.
Gra dla zabawy polega na wspólnej grze z osobami zaufanymi, z którymi możesz pogadać, a nie tylko na*******ać frosty 24/7.
Nie pisz już lepiej nic bo piszesz tak głupio, że szkoda gadać...
Ja pierdole. Czlowieku, kazdy twoj kolejny post cie pograza. Tak jak pisal Asen, chuja mozesz wiedziec o sytuacji na servie wiec na chuj sie produkujesz i pocisz? Zrobil to co nalezalo. Gdyby ciebie ktos wyzywal, oczernial i robil z siebie bohatera, ty zapewne bys go przepraszal za to ze zyjesz. Mysl balwanie.
Biohazardd
31-03-2009, 14:26
nie ma to jak oceniać człowieka po lvlu w tibii ;)
i nie dubluj postów.
Ja pierdole. Czlowieku, kazdy twoj kolejny post cie pograza. Tak jak pisal Asen, chuja mozesz wiedziec o sytuacji na servie wiec na chuj sie produkujesz i pocisz? Zrobil to co nalezalo. Gdyby ciebie ktos wyzywal, oczernial i robil z siebie bohatera, ty zapewne bys go przepraszal za to ze zyjesz. Mysl balwanie.
Signed
Caveki nie lubie Cie i kazda wypowiedz Twoja na tym forum mnie oslabia i pragne zebys juz wylaczyl przegladarke i poszedl gdziekolwiek byle nie wracal na forum
Czerpać przyjemność? Z wojny? Ty chyba nie wiesz, co mówisz, czy raczej piszesz. Czerpanie przyjemności z czyjegoś nieszczęścia, bo tym jest wojna, jest czymś okropnym, nawet jeżeli to wojna na pixele.
Można sądzić, że głównym założeniem Tibii jest np. zdobycie jak największego poziomu, więc wojny sukcesywne to utrudniają.
O KURWA. Jak każdy by miał takie założenie jak ty - zdobywanie jak największego poziomu, to każdy kto gra w Tibie byłby nienormalny. Jeśli dla Ciebie ta gra to tylko expienie to GZ! Tak się składa, że wojna to imo najlepsza rozrywka w Tibii. Ofc poza jakimś wspólnym huntem na vt czy cuś. Może ty wolisz tylko expić i nic więcej to spoko, ale nie wmawiaj innym, że nie można w Tibii się "bić" tylko dlatego, że wymyśliłeś sobie jakieś "założenie". I nie mów do kogoś zdań typu "ty chyba nie wiesz co mówisz".. Każdy może mieć własne zdanie na jakiś temat. :/
Master'Fredo
31-03-2009, 15:56
niezłe skile jak na 177 lev :) 8o
O KURWA. Jak każdy by miał takie założenie jak ty - zdobywanie jak największego poziomu, to każdy kto gra w Tibie byłby nienormalny. Jeśli dla Ciebie ta gra to tylko expienie to GZ! Tak się składa, że wojna to imo najlepsza rozrywka w Tibii. Ofc poza jakimś wspólnym huntem na vt czy cuś. Może ty wolisz tylko expić i nic więcej to spoko, ale nie wmawiaj innym, że nie można w Tibii się "bić" tylko dlatego, że wymyśliłeś sobie jakieś "założenie". I nie mów do kogoś zdań typu "ty chyba nie wiesz co mówisz".. Każdy może mieć własne zdanie na jakiś temat. :/
Czy napisałem, że moim założeniem jest wbicie jak najwyższego lvl? To był tylko przykład. Dla mnie ta gra ma za założenie poznać innych ludzi, dać namiastkę doświadczenia z pracy w drużynie. A skoro on pisze, że wojna, nawet wirtualna, daje mu przyjemność no to sorry, ale coś z jest nie tak. Mi nie zostaje nic innego jak uszanować jego zdanie, aczkolwiek mam prawo napisać co o tym sądzę.
nie ma to jak oceniać człowieka po lvlu w tibii ;)
i nie dubluj postów.
Jest, bo po twoim levelu wnioskuje ze w wojnie raczej nie byles, a napewno nie jestes, wiec jedynie WIELKIE GOWNO mozesz wiedziec o panujacych tu zasadach.
O kurwa :D:D:D OMG
Tak ogólnie to czytając ten temat mam pewne nieodparte uczucie że 90% komentujących nie zna sytuacji na silvie a komentuje jakby to byl jakis random PA itp. Co was to obchodzi ... wtf ! -.-" to jest dział filmy i macie oceniac film a nie osobe co gra postacią w*****a mnie to bo przez to na tym forum jest wiecej keylogerow niz filmow bo czego sie nie da to zaraz pisza tacy ignoranci jak wy . Co do comba to on mial zaplacic a nie odrazu dead i ciekawe czy wy tak latwo takim skladem zdjelibyscie na combo... tyle w tym temacie... czekam na wasze negatywne komentarze w stosunku do mojej osoby...
/Saint'Kamhus
Szczerze mówiąc, to z mojego punku widzenia, skoro autor i jednocześnie bohater filmu wypowiada się w temacie, to aż się prosi do dyskusji na temat tego filmu.
Następny niedorajda, który nie potrafi czytać, ze zrozumieniem :< Gdybyś pomyślał wiedziałbyś, że odpowiadałem na post pewnego idioty, a nie autora. Pierdoli mnie, że go zabili, mogą go sobie nawet zrookować...
@koxis
I co mam płakać, że jakiś ****, który kiedyś napisał, że "dupcy martwe zwierzęta" mnie nie lubi? ...
btw. Możecie po mnie jeździć dalej, szczam na to, co o mnie myślą forumowicze z tibia.pl o0
xumi_wielki
01-04-2009, 11:41
super filmik
super filmik
i fajny tesz
Mendolina
01-04-2009, 15:08
Lol. A wy dalej piszecie wciąż o tym samym. Aż mi was szkoda =/
No i po takie komentarze?
To gra RPG więc można odgrywać postać jak się chce.
Powinniście jechać tego nooba że zamiast uciekać dawał sie lac jak pizda i łaził w kółko ;]
A jak sie nie podoba pvp, serwer dla facetow z jajami, zapraszam na n-pvp z mateuszem dragonem wielkim biegac
No i po takie komentarze?
To gra RPG więc można odgrywać postać jak się chce.
Powinniście jechać tego nooba że zamiast uciekać dawał sie lac jak pizda i łaził w kółko ;]
A jak sie nie podoba pvp, serwer dla facetow z jajami, zapraszam na n-pvp z mateuszem dragonem wielkim biegac
Oczywiście Ty mistrzu, przesunąłbyś tego knighta, który stał w przejściu mimo firebomby, ominąłbyś kilka behemotów w drodze do wyjścia, przebiegł cale cyclopolis, lasy w Edron nie dając się trapnąc nigdzie po drodze i spokojnie wbiegłbyś do depo kpiąc sobie z Twoich prześladowców... Taa, na pewno byś tak zrobił.
DexteroO
02-04-2009, 16:33
@poreda
gdy widze kazdy twoj kolejny post coraz bardziej chce mi sie smiac, na plotkach z iridii kazdy cie gnoi, ale ty dalej tam piszesz, w jakim cielu? nie wiem. tutaj udajesz kozaka, czego ty o wojnach nie wiesz, szkoda ze moze raz widzialem cie na OB na iridii ;*
@luki~
zauwazylem, ze masz jakis uraz do non-pvp. nie wiem czym jest to spowodowane (w sumie to nie chce wiedziec), ale nie mozesz oceniac kogos po tym na jakim swiecie gra. sam mialem 70+ lvl na 'noob-pvp', ale chetnie pokazalbym ci chocby na 36.hopto.org (znany aldora war na tibie 7.6) co potrafie.
na waszym miejscu zdjalbym kominiare i pier*olil wszystko :cup::cup::cup::cup:
Jednym zdaniem pokaz polskości.
Co nie zmienia faktu, że ten 80 rp to też idiota, ma aola i płaci, rofl
@up
racja, proponuje zdjac kominiare XD
@up
Nie koniecznie, mógł mieć po prostu blessy. Poza tym co on im zapłacił? xd Belted Cape i Steel helmet xd
Arathorn
02-04-2009, 20:07
@Asen
Zacząłem czytać ten temat, nie doczytałem do końca, ale jak widzę te twoje posty to mi się po prostu chce śmiać
Ok, rozumiem że jest wojna i że podczas wojny się zabija wrogów, to raczej normalne. Ale to idzie się i zabija, tak po prostu. Ew. jeżeli przeciwnicy są silniejsi to się robi massloga. Łatwe proste i przyjemne. A ty z kolegami w tym wypadku się zachowaliście jak cioty. Nie chce mi się teraz włączać flimu jeszcze raz żeby cytaty pokopiować, ale padały zdania w stulu "wyłóż na ziemię, przecież ci nie ukradniemy" czy "zapłać armora i jesteś free". Najpierw jak ostatnie nooby ukradliście chłopakowi itemy z questa, a potem go zabiliście tylko dlatego że (najprawdopodobniej) skończyły mu się poty, a jeżeli byście walczyli jeszcze chwilę dłużej to pewnie ten wasz kolega palek by padł bo dostawał od tego 80lvla solidne baty. Argumenty że to tylko gra mogą być odpowiednie jeżeli ktoś rozpacza że padł/stracił kupę kasy w gre itp. Ale to wy zrobiliście po prostu pokazuje jacy z was ludzie. Podli, dwulicowi i gotowi cokolwiek nakłamać dla marnych kilku k na głowę.
[...]36.hopto.org (znany aldora war na tibie 7.6) co potrafie.[...]
Ale tam nie ma hotkeysów to asen by już tak nie kozaczył :(
A poza tym ostatnio coś więcej nie działa niż działa, niestety :(
ta a gdzie on mial uciekac? zeby stado behe dolaczylo sie do tej orgi?
a ty facecie z jajami na pvp biegaj se z juzefem skorpionem wielkim of kyrwa:cup:
O ile dobrze pamiętam, to do pierwszej platformy był tylko kawałek drogi, aczkolwiek behe i tak potrafi na odległość ładnie walnąć.
Arathorn
03-04-2009, 10:45
Jedyny błąd jaki ten 80lvl zrobil to to że nie miał dfów, to przecież podstawa, nawet sorcem na 30+lvlu je ze sobą noszę.
ToxicBrother
03-04-2009, 11:33
@Asen
lepiej grac na non-pvp i biegac z mdw niż k*r*a mieć do czynienia z dziećmi piszącymi "pay or die":baby:
btw.
Wy wszyscy razem nie dorównacie Asenowi ;D.
liczysz na itemki za lizanie dupy ?:D
pzdr&poćwiczcie
@Asen
Zacząłem czytać ten temat, nie doczytałem do końca, ale jak widzę te twoje posty to mi się po prostu chce śmiać
Ok, rozumiem że jest wojna i że podczas wojny się zabija wrogów, to raczej normalne. Ale to idzie się i zabija, tak po prostu. Ew. jeżeli przeciwnicy są silniejsi to się robi massloga. Łatwe proste i przyjemne. A ty z kolegami w tym wypadku się zachowaliście jak cioty. Nie chce mi się teraz włączać flimu jeszcze raz żeby cytaty pokopiować, ale padały zdania w stulu "wyłóż na ziemię, przecież ci nie ukradniemy" czy "zapłać armora i jesteś free". Najpierw jak ostatnie nooby ukradliście chłopakowi itemy z questa, a potem go zabiliście tylko dlatego że (najprawdopodobniej) skończyły mu się poty, a jeżeli byście walczyli jeszcze chwilę dłużej to pewnie ten wasz kolega palek by padł bo dostawał od tego 80lvla solidne baty. Argumenty że to tylko gra mogą być odpowiednie jeżeli ktoś rozpacza że padł/stracił kupę kasy w gre itp. Ale to wy zrobiliście po prostu pokazuje jacy z was ludzie. Podli, dwulicowi i gotowi cokolwiek nakłamać dla marnych kilku k na głowę.
A poza tym ostatnio coś więcej nie działa niż działa, niestety :(
Kolejny raz mówie. TO, ŻE KURWA ZACHOWALI SIĘ TAK JAK ZACHOWALI NIE OZNACZA, ŻE MOŻNA PO NICH JEŹDZIĆ PISZĄC DO NICH "CIOTY". KURWA NIE UMIECIE JUŻ BEZ WYZYWANIA PODYSKUTOWAĆ NA JAKIŚ TEMAT?
Nigdy do was to chyba nie dotrze... Złe posunięcie w grze (według was) i już odrazu ciota i frajer. Ja po waszym sposobie pisania mogę śmiało nazywać was pierdolonymi kujonami. I co? Fajnie?
Arathorn
03-04-2009, 12:58
Kolejny raz mówie. TO, ŻE KURWA ZACHOWALI SIĘ TAK JAK ZACHOWALI NIE OZNACZA, ŻE MOŻNA PO NICH JEŹDZIĆ PISZĄC DO NICH "CIOTY". KURWA NIE UMIECIE JUŻ BEZ WYZYWANIA PODYSKUTOWAĆ NA JAKIŚ TEMAT?
Ale ja wcale nie nazwałem ich "cioty" napisałem tylko że "zachowali się jak cioty". Jak nie dostrzegasz różnicy to już naprawdę nie mój problem
Nigdy do was to chyba nie dotrze... Złe posunięcie w grze (według was) i już odrazu ciota i frajer. Ja po waszym sposobie pisania mogę śmiało nazywać was pierdolonymi kujonami. I co? Fajnie?
Fajnie? Niespecjalnie. Niefajnie? Też niespecjalnie. Po prostu mnie to niezbyt interesuje.
Ale ja wcale nie nazwałem ich "cioty" napisałem tylko że "zachowali się jak cioty". Jak nie dostrzegasz różnicy to już naprawdę nie mój problem
Z tego co mowil autor tematu drugi char tego kolesia byl w gildi, ktora miala wojne z jego gildia i przegrywala. Moim skromnym zdaniem koles przystawiajac sie do niego, drugim charem udajac nooba sam debilnie sie zachowywal. Skoro wiedzieli kim on jest i sam sie podstawia to czemu by go nie zalatwic?
\
Chciałbym zobaczyć w akcji właśnie takich jak ty. Co się wielce napinają na forum.
Z tego co mowil autor tematu drugi char tego kolesia byl w gildi, ktora miala wojne z jego gildia i przegrywala. Moim skromnym zdaniem koles przystawiajac sie do niego, drugim charem udajac nooba sam debilnie sie zachowywal. Skoro wiedzieli kim on jest i sam sie podstawia to czemu by go nie zalatwic?
Daj spokój. Oni bardziej podniecają się tymi skradzionymi itemkami niż sam bohater filmu. Nie rozumieją stwierdzenia "wojna to wojna i koniec kropka." Przecież wojna to tylko OB i nic więcej... :O haha
Ale z Was koksy.
Udowodniliście, że jesteście prawdziwymi mężczyznami. ; OO
bartek8808
03-04-2009, 19:37
Banda nieogarów.
ta a gdzie on mial uciekac? zeby stado behe dolaczylo sie do tej orgi?
a ty facecie z jajami na pvp biegaj se z juzefem skorpionem wielkim of kyrwa:cup:
Stary, nigdy tam nie byles widac. Wedlug ciebie lepiej jest pierdolnac bez walki, latajac w kolko jak debil, ale to twoja sprawa.
Wojna to wojna, szpieguje sie, pinguje, hackuje, rookuje, botuje. Proste.
Na każdej wojnie tak jest, nie tylko w tibii ;]
Oczywiście Ty mistrzu, przesunąłbyś tego knighta, który stał w przejściu mimo firebomby, ominąłbyś kilka behemotów w drodze do wyjścia, przebiegł cale cyclopolis, lasy w Edron nie dając się trapnąc nigdzie po drodze i spokojnie wbiegłbyś do depo kpiąc sobie z Twoich prześladowców... Taa, na pewno byś tak zrobił.
Nie mowie master ze bym uciekl , ale wolalbym pasc w walce, probujac uratowac dupe, moze by sie udalo, moze nie.
Luki_Asen
03-04-2009, 20:54
Behe zlurowaliśmy wcześniej. I po raz kolejny mówię, że nie chcieliśmy go ubić odrazu tylko żeby płacił eq-.- I nie gadajcie, że ubiłem polaka jeszcze jakiegoś dzieciaka, ponieważ ten typ tylko takiego udawał bo myślał, że nie wiem że jego 2 char to Pione Sevar którym jest w wojnie ze mną.
I jak macie coś do mojego pvp pokażcie swoje. Wrzuce film jak coś będzie z akcji i mam nadzieje, że Ci co wyzywali pokażą coś swojego:) Pozatym walczyłem u boku fusao, Pakiki, Bruuno czy przeciwko bob teamowi.
i coś z przed chwili 238ek
http://img23.imageshack.us/img23/1553/arpas.png
i co z tego do ubicia takiego eka potrzeba 8 max 9 osob w tym 7 sdkerow i koles sie nie wyleczy przez ten system leczenia
jaki, jaka, jakie / jaki? typowy
Zaloze sie, ze w szkole uczysz sie tylko matmy w odniesieniu jak sciagnac 80 pala na combo dwoma ryckami, ale chyba sie przeliczyles na ostatniej lekcji.
wess jaki zal nie wtroncaj sie a co ci do tego ziomek nie twosja sprawa.... X(znowusz sie zaczyna bendziecie po mnie jezdzic bo lubie nie to co wy. o gustach sie nie dyskutuje. B)
a jesli na powage pytasz ot nic nie mam, ale moj kociak ma juz 13 lat i nie dluygo sondze, ze padnie wiec sie pobawie:p
Idz sie leczyc na nogi bo naleb juz za pozno.
Albo jak juz nie mozesz wytrzymac to pomoz kotkowi wykolowac.. :)
zaboojcom nie jestem moze ty i twoje fszy ale nie ja
ja przynajmniej nie dupcze padliny.
Takich rzeczy sie nie akceptuje.
Jorg Bruce
06-04-2009, 18:56
Jak kretynie można dostać hunta? Można mieć hunta.. Co za idiota :\
PS. Asen bendziemy pschyjaciulmi? zrobimy sobie fotecke na naszom klase? Pliss bo ty jestes elo pro master ktury ledwo zabil 80 lvl no plax.... podpisz mi sie miendzy nogami.
Jak kretynie można dostać hunta? Można mieć hunta.. Co za idiota :\
PS. Asen bendziemy pschyjaciulmi? zrobimy sobie fotecke na naszom klase? Pliss bo ty jestes elo pro master ktury ledwo zabil 80 lvl no plax.... podpisz mi sie miendzy nogami.
Jesteś głupszy niż moja 6 letnia siostra. : O
Rayan_666
06-04-2009, 20:10
@autor
naprawde myslisz, ze kazdy z non pvp to noob? myslisz, ze taki ne'roox czy chuj wie jak mu tam to noob? zaloze sie, ze NAWET CIEBIE (!!!) BY ZOWNIL. a co ty w ogole chciales pokazac tym filmikiem? jaki jestes zajebisty? pomoge ci- nie jestes. :baby:
a co do twojego super pro pvp ktore wychwalasz pod niebiosa: nie pi3rdol mi tutaj glupot, ze nie chcieliscie go zdjac na combo(bo wszyscy wiedza ze chcieliscie), tylko sie przyznaj ze nie potrafiliscie tego zrobic, ale przeciez jak taki PRO SUPERMEN JAK TY MOZE NIE WIEDZIEC CO TO JEST UTITO TEMPO + SWORD RING + EXORI GRAN? ani razu nie wlaczyles buffa, ale przeciez WY NIE CHCIELISCIE GO WCALE ZABIC.:baby:
yebie mnie za co padl i ze mu podjebales itemy ( trudno - twoj styl gry, niektorzy wola pohuncic albo popkowac, a drudzy wola podpierdolic), ale jak bys nie pisal tego co pisales to by to po mnie splynelo jak kurva mocz z muru na ktory lejesz.
albo chociaz jak ktos wyzej napisal, napisz o co chodzi w filmie w pierwszym poscie, a nie potem kurva w kazdym poscie piszesz co innego i czym by sie tu obronic
@ci, ktorzy pisali 'wbij taki lvl jak JA! na pvp enforced, albo chodz na ots to pogadamy
troche mi was zal, bo kazdy moze napiac e-miesnie na forum, a jak dojdzie co do czego, to, a mama mi kazala, a musze wydoic krowe, a brat mi ssie palca, a ja jutro do pracy na 3:00, a Ja MaM KaCa I NiE PamIeNtaM JaK sIe Gra albo cos w tym stylu
@juzzzzzzeeeeeefekkek
ej ty czlowieku chyba wyszedles zywcem z tej twojej animy yebanej, ogarnij sie. jak ty mozesz porownywac wojne o pixele do wojny w ktorej gina prawdziwi ludzie? ty jestes nienormalny? ja znam ludzi, ktorzy w grze sie bija, a na rl sa najlepszymi kumplami i nie uwazam wcale to za dziwne
pozdrowienia dla tych, ktorzy graja w GRE dla zabawy, a nie zeby sie pokazac, ze jest sie lepszym/ladniejszym/sprytniejszym
@UP
Z tymi buffami to jakbyś nie zauważył to nie chcieli przy okazji zdjąć swojego kumpla... Ale co do innych rzeczy to masz racje
Luki_Asen
06-04-2009, 21:39
@autor
naprawde myslisz, ze kazdy z non pvp to noob? myslisz, ze taki ne'roox czy chuj wie jak mu tam to noob? zaloze sie, ze NAWET CIEBIE (!!!) BY ZOWNIL. a co ty w ogole chciales pokazac tym filmikiem? jaki jestes zajebisty? pomoge ci- nie jestes. :baby:
a co do twojego super pro pvp ktore wychwalasz pod niebiosa: nie pi3rdol mi tutaj glupot, ze nie chcieliscie go zdjac na combo(bo wszyscy wiedza ze chcieliscie), tylko sie przyznaj ze nie potrafiliscie tego zrobic, ale przeciez jak taki PRO SUPERMEN JAK TY MOZE NIE WIEDZIEC CO TO JEST UTITO TEMPO + SWORD RING + EXORI GRAN? ani razu nie wlaczyles buffa, ale przeciez WY NIE CHCIELISCIE GO WCALE ZABIC.:baby:
yebie mnie za co padl i ze mu podjebales itemy ( trudno - twoj styl gry, niektorzy wola pohuncic albo popkowac, a drudzy wola podpierdolic), ale jak bys nie pisal tego co pisales to by to po mnie splynelo jak kurva mocz z muru na ktory lejesz.
albo chociaz jak ktos wyzej napisal, napisz o co chodzi w filmie w pierwszym poscie, a nie potem kurva w kazdym poscie piszesz co innego i czym by sie tu obronic
Nie myślę, że każdy z non pvp to noob. Odniosłem to do tych co pisali bo odrazu zobaczyli movie i FRAJER ZABIŁ POLAK POLAKA OMGOMG FRAJER. Poza tym Ne'roox to ogarnięty typ i ma drugiego chara 165rp na Elerze gdzie mają wojne. A jak nie możesz uwierzyć, że nie chcieliśmy go scombować to radze obejrzeć filmik jeszcze raz. Pisałem tam do Gortiego, żeby go nie hurował bo się bałem, że padnie i dupa nic nie zapłaci.
lol
Po co zabijac po wojnie?
Powiem ci ze ta wypowiedzia walisz z siebie kozaka jak ch*j... "zal mi was nooby z nob-pvp" No i ch*j ze z non-pvp? Kazdy gra tam gdzie chce i znam duza garsc osob ktora osiagnela wiecej niz ty i sie kurwa nie wywyzszaja w idiotyczny sposob jak ty to robisz. Lvl masz dobry nie powiem ale to nie powod zeby jebac z siebie kozaka bo mam 170+-. Nie wywyzszaj sie bo to marne.
A co do cama. Mogliscie jebnac tylko poison bomba na itemki, zajebac go i pozniej je wziasc chyba ze mieliscie all z questa to wporzo.
btw. za chuja byscie go na combo nie zdjeli ; ]]
Pozdrawiam Ciebie
@juzzzzzzeeeeeefekkek
ej ty czlowieku chyba wyszedles zywcem z tej twojej animy yebanej, ogarnij sie. jak ty mozesz porownywac wojne o pixele do wojny w ktorej gina prawdziwi ludzie? ty jestes nienormalny? ja znam ludzi, ktorzy w grze sie bija, a na rl sa najlepszymi kumplami i nie uwazam wcale to za dziwne
A i owszem mogę. Skoro do wojny tibijskie są spowodowane rasizmem, chęcią dominacji, czy zwykłą głupotą, to porównanie jest jak najbadziej na miejscu. A tak swoją drogą to co to jest "yebana anima"? Bo nie spotkałem się nigdy z takim eeee wyrażeniem.
Rayan_666
07-04-2009, 12:45
@UP
Z tymi buffami to jakbyś nie zauważył to nie chcieli przy okazji zdjąć swojego kumpla... Ale co do innych rzeczy to masz racje
Jakby ogarneli sie na vt, to ten ich kumpel mogl wlaczyc utamke, a oni combo xd
Nie myślę, że każdy z non pvp to noob. Odniosłem to do tych co pisali bo odrazu zobaczyli movie i FRAJER ZABIŁ POLAK POLAKA OMGOMG FRAJER.
Dlatego w takich filmach, gdzie w zasadzie tylko autor wie o co chodzi, pisze sie wyjasnienie w pierwszym poscie :D
Poza tym Ne'roox to ogarnięty typ i ma drugiego chara 165rp na Elerze gdzie mają wojne. A jak nie możesz uwierzyć, że nie chcieliśmy go scombować to radze obejrzeć filmik jeszcze raz. Pisałem tam do Gortiego, żeby go nie hurował bo się bałem, że padnie i dupa nic nie zapłaci.
oo, nawet nie wiedzialem, ze ne'roox ma chara na pvp :O
no tak, rzeczywiscie cos pisales, zeby nie hurowal, ale z poczatku nie skminilem po co to pisales (myslalem ze chciales, zeby nie mial exha do comba)
a i na przyszlosc fajnie by bylo takie akcje ogarnac na vt... bo to troche lamersko wyglada jak se na pm spamujecie co robic :P
I ten wasz kumpel, palek, nieogarniety troche.... przecie jakby ten Saint phenix (czy jak mu tam) walnal jeszce raz assa za 150+ i jebnal mas sana to moglby sie kilka razy wylozyc ten wasz kumpel
pozdro
A i owszem mogę. Skoro do wojny tibijskie są spowodowane rasizmem, chęcią dominacji, czy zwykłą głupotą, to porównanie jest jak najbadziej na miejscu. A tak swoją drogą to co to jest "yebana anima"? Bo nie spotkałem się nigdy z takim eeee wyrażeniem.
ty masz niepokolei w tej bani.... a nie pomyslales, ze niektorzy moga walczyc w kwadratowym swiecie, bo im to sprawia przyjemnosc? i nie mowie tutaj o"zadawaniu bolesci drugiej osobie", tylko o tym, ze mozna sie wykazac praca w grupie, jasnoscia umyslu w niektorych sytuacjach i potrenowac opanowanie? czlowieku, nie porownuj PRAWDZIWEJ wojny, w ktorej GINA PRAWDZIWI LUDZIE do 'GLUPIEJ GRY', w ktorej gina (phi, gina, kwadraty zmieniaja sie w lezace prostokaty) KWADRATOWE LUDZIKI!!!!!!!!!!!!X(
wlasnie o takich ludziach sie trabi w telewizji, ktore wyskakuja z okien, bo mysla ze poleca jak batman.... czlowieku, zastanow sie jeszce raz co piszesz...
A tak swoja droga wyrazenie "yebana anima" znaczy mniej wiecej to samo co "jebana anima". juz zrozumiales?
Czyli co, wojna w Tibii jest porównywalna do prawdziwej? Czyli mam rozumieć, że mogę na prawdziwej wojnie robić to co na wojnie w Tibii? :O :D :D
Czyli co, wojna w Tibii jest porównywalna do prawdziwej? Czyli mam rozumieć, że mogę na prawdziwej wojnie robić to co na wojnie w Tibii? :O :D :D
No tak. Nie uczyli Cię w szkole, że Kordecki pingował szwedów (przez co nie mielii sioherów) i dlatego obronił razem z gildią Jasną Górę !
ty masz niepokolei w tej bani.... a nie pomyslales, ze niektorzy moga walczyc w kwadratowym swiecie, bo im to sprawia przyjemnosc? i nie mowie tutaj o"zadawaniu bolesci drugiej osobie", tylko o tym, ze mozna sie wykazac praca w grupie, jasnoscia umyslu w niektorych sytuacjach i potrenowac opanowanie? czlowieku, nie porownuj PRAWDZIWEJ wojny, w ktorej GINA PRAWDZIWI LUDZIE do 'GLUPIEJ GRY', w ktorej gina (phi, gina, kwadraty zmieniaja sie w lezace prostokaty) KWADRATOWE LUDZIKI!!!!!!!!!!!!X(
wlasnie o takich ludziach sie trabi w telewizji, ktore wyskakuja z okien, bo mysla ze poleca jak batman.... czlowieku, zastanow sie jeszce raz co piszesz...
A jednak myślenie ciągle sprawia ludziom problem. Napisałem, że wg. wojny są głupie i bezsensowne (te w rl i w Tibii) bo są wywoływane przez głupotę. A dla mnie taka "zabawa" to coś głupiego i bezsensownego. Jeśli innym się to podoba- to ich sprawa. Ja muszę ich wybór uszanować, aczkolwiek mogę ów wybór skomentować.
A tak swoja droga wyrazenie "yebana anima" znaczy mniej wiecej to samo co "jebana anima". juz zrozumiales?
Niestety, ciągle nie wiem co to "anima". A tak szczerze to zanim coś napiszesz, to sprawdź o co chodzi i jak to się pisze, bo inaczej tylko na głupiego wychodzisz.
MikeRoyal
07-04-2009, 17:20
xD Żałosne
Niestety, ciągle nie wiem co to "anima". A tak szczerze to zanim coś napiszesz, to sprawdź o co chodzi i jak to się pisze, bo inaczej tylko na głupiego wychodzisz.
Nie przejmuj się. On chciał chyba powiedzieć, że filmy anime i w ogóle anime jest zjebane, ale nie umie nawet tego napisać. A anima to gildia z aldory xd
@topic
Tak dalej się kłóćcie, z lukim , który jest najlepszym playerem i zaraz zacznie mnie wyzywać. Weźcie idźcie na podwórko bo to było śmieszne do czasu, a teraz to się robi nudne...
Rayan_666
08-04-2009, 12:18
Nie przejmuj się. On chciał chyba powiedzieć, że filmy anime i w ogóle anime jest zjebane, ale nie umie nawet tego napisać. A anima to gildia z aldory xd
Nooo prosze, adwokat sie nam znalazl! Widzisz, jaki jestem glupi? Nie wiem jak sie pisze anime :/ Ale nie przejmuj sie, zgadles, chcialem napisac anime
A jednak myślenie ciągle sprawia ludziom problem. Napisałem, że wg. wojny są głupie i bezsensowne (te w rl i w Tibii) bo są wywoływane przez głupotę.
Ah, no tak, juz wiesz ze nie masz racji, to teraz trzeba zmieniac zdanie, ta? Typowy przyklad 15 latka, ktory piszac jak profesor uwaza sie za madrzejszego od innych. Wskaz mi zdanie w mojej wypowiedzi, w ktorym nie dostosunkowuje sie do tego co powiedziales (czyli gdzie zauwazyles, ze myslenie sprawia mi problem). Czyli wedlug ciebie, wojny w grze sa wywolywane przez to samo, co w rzeczywistosci? Noo tak, przeciez wbijalismy sie Niemcom na spawny i sneakowalismy im sorcerow dlatego z nimi walczylismy. Powiem ci jedno - jestes ZALOSNY, az przykro mi sie czyta to co piszesz, ale tak, wystarczy mi USZANOWAC twoje zdanie, mr animE-viewer.
A dla mnie taka "zabawa" to coś głupiego i bezsensownego. Jeśli innym się to podoba- to ich sprawa. Ja muszę ich wybór uszanować, aczkolwiek mogę ów wybór skomentować.
To idz ogladac anime, bo tam nie ma wojen.
JEJU jaki ty glupiiii, uzyles 2 razy w zdaniu slowa "wybor", "POPELNILES BLAD, WYSZEDLES NA GLUPIEGO" :baby:
Jezeli dalej nie wiesz, ze napisalem animA, zamiast animE (i nie mam obowiazku wiedziec jak to sie pisze) to jestes ciemniejszy niz kakao czekoladowe z czekolada
...to jestes ciemniejszy niz kakao czekoladowe z czekolada
Juz Cie lubie za to zdanie. ;DD
@Juzef
Czyli co, niepotrzebnie polacy wbijali się na expowisko Hitlerowi nie? Ahh szkoda. :/
Niewiesz w dalszym ciągu poco są wojny? Przypadki z serverów non-pvp typu:
-Leave
-ssij
można mnożyć. W takich sytuacjach pierwsze co przychodzi Ci na myśl to "no zajebie huja" (no co ;d) Ty nie możesz, ale playerzy z pvp mogą i robią to, by pokazać swoją wyższość. Nie chciałbyś chyba być pomiatany... Tak samo z wojną - walczy się, aby udowodnić, że jest się lepszym. Sam przyznaj, że jakbyś był w gildii, która non stop dostaje po dupie (mówie o pvp) krzyczał byś, aby iść na wojne. Nie lubisz wojen... okk szanuje to, ale nie mów, że są one niepotrzebne i zbędne.
szkapamujwruk
08-04-2009, 14:25
totalnie zalosny skill w trapowaniu typa.
@poreda
gdy widze kazdy twoj kolejny post coraz bardziej chce mi sie smiac, na plotkach z iridii kazdy cie gnoi, ale ty dalej tam piszesz, w jakim cielu? nie wiem. tutaj udajesz kozaka, czego ty o wojnach nie wiesz, szkoda ze moze raz widzialem cie na OB na iridii ;*
@luki~
zauwazylem, ze masz jakis uraz do non-pvp. nie wiem czym jest to spowodowane (w sumie to nie chce wiedziec), ale nie mozesz oceniac kogos po tym na jakim swiecie gra. sam mialem 70+ lvl na 'noob-pvp', ale chetnie pokazalbym ci chocby na 36.hopto.org (znany aldora war na tibie 7.6) co potrafie.
na waszym miejscu zdjalbym kominiare i pier*olil wszystko :cup::cup::cup::cup:
No widzisz, a ty jestes jednym z tych ktorzy gowno wiedza, w gownie byli i gowno widzieli. Na Silverze uczestniczylem w wojnie ponad 2 (!!) lata, 3 postaciami. A to ze na Iridii bylem na 2* OB, nie zmienia faktu ze mimo wszystko swoje zrobilem nie raz. :) Piszesz swoje pierdoly, nie wiedzac NIC (!), i nie znajac faktow. Zanim sie wypocisz, lepiej sie dowiedz.
Rayan
Rozumiem, że nie oglądasz anime, ja np też nie oglądam i nie uważam anime za czegoś super pro fajnego, ale chłopie naucz się przyznawać do błędów. Zamiast poprawić się, to ty teraz będziesz się z nami kłócić przez 5 stron...
@down
Nie ważne, nie chcę się kłócić...
Rayan_666
08-04-2009, 16:31
Jezeli dalej nie wiesz, ze napisalem animA, zamiast animE (i nie mam obowiazku wiedziec jak to sie pisze) to jestes ciemniejszy niz kakao czekoladowe z czekolada
Przeciez sie przyznalem, wiec o co ci chodzi?
wojny sa od tego ze sie nie umie pobić przeciwnika słowami, wiec zostaje karabin i czołgi
@up
Całkiem dobry powód, chociażbym powiedział, że nie potrafią się dogadać a nie pobić słowami, ale sens będzie ten sam.
Ah, no tak, juz wiesz ze nie masz racji, to teraz trzeba zmieniac zdanie, ta? Typowy przyklad 15 latka, ktory piszac jak profesor uwaza sie za madrzejszego od innych. Wskaz mi zdanie w mojej wypowiedzi, w ktorym nie dostosunkowuje sie do tego co powiedziales (czyli gdzie zauwazyles, ze myslenie sprawia mi problem). Czyli wedlug ciebie, wojny w grze sa wywolywane przez to samo, co w rzeczywistosci? Noo tak, przeciez wbijalismy sie Niemcom na spawny i sneakowalismy im sorcerow dlatego z nimi walczylismy. Powiem ci jedno - jestes ZALOSNY, az przykro mi sie czyta to co piszesz, ale tak, wystarczy mi USZANOWAC twoje zdanie, mr animE-viewer.
I mówi to stary, doświadczony życiem kilkanasto/dwudzistokilku letni człowiek. Przeczytaj mój post jeszcze raz i pomyśl. Czy zmieniłem moje zdanie? Dodałem tylko fakt, że to moje zdanie. Idąc twoim tokiem myślenia, czyli tekst z wbijaniem się Polaków na respy Niemców i sneakowanie ich sorcererów dowodzi na tym, że Tibia to chyba jednak twoje całe życie skoro zestawiasz pojęcia z gry z działaniami wojennymi, oraz plączesz fakty historyczne. A tak swoją drogą, to jak nie znasz angielskiego to nie używaj wyrazów, których nie znasz.
To idz ogladac anime, bo tam nie ma wojen.
JEJU jaki ty glupiiii, uzyles 2 razy w zdaniu slowa "wybor", "POPELNILES BLAD, WYSZEDLES NA GLUPIEGO" :baby:
No to co używałeś tego wyrazu? Z reguły jak się nie używa się wyrazów i zwrotów których się nie zna. A skoro już używasz ten wyraz to powinieneś coś o nim wiedzieć. Pomijam też fakt, że istnieją anime, w których są wątki wojenne (Hellsing, Code Geass i wiele innych, które zawierają brutalne epizody). A tak swoją droga jaśnie oświecony kolego to czekolada powstaje z kakao.tak, domyśliłem sie, że to była ironia
@Juzef
Czyli co, niepotrzebnie polacy wbijali się na expowisko Hitlerowi nie? Ahh szkoda. :/
Niewiesz w dalszym ciągu poco są wojny? Przypadki z serverów non-pvp typu:
-Leave
-ssij
można mnożyć. W takich sytuacjach pierwsze co przychodzi Ci na myśl to "no zajebie huja" (no co ;d) Ty nie możesz, ale playerzy z pvp mogą i robią to, by pokazać swoją wyższość. Nie chciałbyś chyba być pomiatany... Tak samo z wojną - walczy się, aby udowodnić, że jest się lepszym. Sam przyznaj, że jakbyś był w gildii, która non stop dostaje po dupie (mówie o pvp) krzyczał byś, aby iść na wojne. Nie lubisz wojen... okk szanuje to, ale nie mów, że są one niepotrzebne i zbędne.
Primo grałem na pvp. Secundo gdym był w gildi, która ma z kimś wojnę, to bym z niej od razu wyszedł.
Rayan_666
08-04-2009, 18:35
Napisałem, że wg. wojny są głupie i bezsensowne (te w rl i w Tibii) bo są wywoływane przez głupotę.
Ja tu dostrzegam wyraźne zlagodzenie skutkow wojny; nie masz racji - nie mow =]
Idąc twoim tokiem myślenia, czyli tekst z wbijaniem się Polaków na respy Niemców i sneakowanie ich sorcererów
To akurat twoj tok myslenia, ty porownales wojne z gry do prawdziwego nieszczescia, ja podalem tylko najlogiczniejszy dla mnie przyklad.
Tibia to chyba jednak twoje całe życie skoro zestawiasz pojęcia z gry z działaniami wojennymi, oraz plączesz fakty historyczne.
Wiesz kto tak mowi? Tylko ten, ktorego tibia to cale zycie.
A tak swoją drogą, to jak nie znasz angielskiego to nie używaj wyrazów, których nie znasz.
No i tutaj, mr anime-viewer, spotkalismy sie z double failem.
Po 1. nie popelnilem zadnego bledu (mozna powiedziec zarowno viewer, jak i watcher)
po 2. zaniedlugo bede mial certyfikat, o ktorym tobie sie nawet nie sni, tak ze o tym mozemy skonczyc dyskutowac.
A tak swoja droga, kolejny blad w tworzeniu zdania! "jestes glupi" :baby:
No to co używałeś tego wyrazu? Z reguły jak się nie używa się wyrazów i zwrotów których się nie zna. A skoro już używasz ten wyraz to powinieneś coś o nim wiedzieć.
Wiem, co to jest anime, ale myslalem rowniez, ze zrozumiales fakt, iz napisalem (moj blad) animA, zamiast animE. A tak swoja droga, blad w pisowni pewnego wyrazu swiadczy o braku jego znajomosci? :baby:
A tak swoją droga jaśnie oświecony kolego to czekolada powstaje z kakao.tak, domyśliłem sie, że to była ironia
Nie mam zielonego pojecia, po co to pisales, skoro wiesz, ze to byla ironia, ale tak, dla twej pewnosci i spokojnego snu, to byla ironia, ktorej celem bylo rozsmieszenie troche tego dennego i pelnego przeklenstw na rozny temat topicu
wojny sa od tego ze sie nie umie pobić przeciwnika słowami, wiec zostaje karabin i czołgi
Czyli, wedlug ciebie, kazda wojna, ktora miala miejsce na ziemi, byla spowodowana brakiem porozumienia za pomoca slow? Jezeli nie posiadasz wystarczajace wiedzy na temat swiata (albo chociaz Polski), to sie nie wypowiadaj.
The holy rule: NIE WIEM - NIE MOWIE
Ja tu dostrzegam wyraźne zlagodzenie skutkow wojny; nie masz racji - nie mow =]
Jedno nie wyklucza drugiego. W pierwszym zdaniu napisałem jak odbieram czerpanie przyjemności z wojny z czego wynika treść drugiego zdania. Jest możliwe, że poprzez takie sformułowanie zdania trochę zmieniłem jego sens na tle całej dyskusji, więc zmuszony jestem przyznać Ci rację.
To akurat twoj tok myslenia, ty porownales wojne z gry do prawdziwego nieszczescia, ja podalem tylko najlogiczniejszy dla mnie przyklad.
Porównałem przyczyny konfliktów , a nie taktyki czy rodzaje walki.
Wiesz kto tak mowi? Tylko ten, ktorego tibia to cale zycie.
Serio? W Tibie gram raz na jakiś czas. W tym miesiącu nawet nie zalogowałem się, więc wątpię, by ta gra była dla mnie życiem.
No i tutaj, mr anime-viewer, spotkalismy sie z double failem.
Po 1. nie popelnilem zadnego bledu (mozna powiedziec zarowno viewer, jak i watcher)
po 2. zaniedlugo bede mial certyfikat, o ktorym tobie sie nawet nie sni, tak ze o tym mozemy skonczyc dyskutowac.
Z mojego punktu widzenia to był błąd, ponieważ sądzę, że viewer znaczy
świadek, lub ktoś kto coś obserwuje i tym znaczeniem się kierowałem, więc przepraszam. Aha, gdybym chciał i poświęcił troche czasu (jestem zbyt leniwy) to już być może w przyszłym roku mógłbym zdawać też na certyfikat, ale nie pamiętam na który- chyba na ten średni.
Wiem, co to jest anime, ale myslalem rowniez, ze zrozumiales fakt, iz napisalem (moj blad) animA, zamiast animE. A tak swoja droga, blad w pisowni pewnego wyrazu swiadczy o braku jego znajomosci? :baby:
Błąd w pisowni nie świadczy o nieznajomości. Ale Ty napisałeś, że
Jezeli dalej nie wiesz, ze napisalem animA, zamiast animE (i nie mam obowiazku wiedziec jak to sie pisze) .
Krótko mówiąc napisałeś coś sprzecznego.
Nie mam zielonego pojecia, po co to pisales, skoro wiesz, ze to byla ironia, ale tak, dla twej pewnosci i spokojnego snu, to byla ironia, ktorej celem bylo rozsmieszenie troche tego dennego i pelnego przeklenstw na rozny temat topicu
Napisałem to z tego samego powodu co Ty :P
Czyli, wedlug ciebie, kazda wojna, ktora miala miejsce na ziemi, byla spowodowana brakiem porozumienia za pomoca slow? Jezeli nie posiadasz wystarczajace wiedzy na temat swiata (albo chociaz Polski), to sie nie wypowiadaj.
Trafna uwaga i muszę przyznać Ci rację, ale i tak dużo wojen wynikało z nieumiejętności dogadania się, co nie zmienia faktu, że masz rację :P
Swoją drogą dalszą dyskusję proponowałbym prowadzić na PW, ponieważ to jest już kolosalny offtopic.
Lecisz do mojego podpisu kolego :)
@up
No tak, w końcu pisać w miarę sensownie na forum, którego 90% to bezmózgi..
W sam raz na podpis.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.